Har din arbejdsplads fortjent Cykelpendlerprisen 2017?

Skrevet d. 2. maj 2017

Orange Kildemoes 
Medarbejdere inviteres til at indstille cykelvenlige arbejdspladser i hovedstadsregionen til Cyklistforbundet og Supercykelstiernes nye Cykelpendlerpris.

"Gør din virksomhed noget særligt for at motivere dig og dine kollegaer til at tage cyklen til arbejde? Så kan du indstille din arbejdsplads til Cyklistforbundet og Supercykelstiernes nye Cykelpendlerprisen 2017. Måske bliver det jer, der vinder en lækker fælles arbejdspladscykel."

Sådan lyder opfordringen fra Cyklistforbundet og Supercykelstierne til alle de deltagere i maj-kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE, der arbejder på en virksomhed i Region Hovedstaden.

Prisen lanceres i anledning af VI CYKLER TIL ARBEJDE 2017 og åbningen af Danmarks første regionale supercykelstinet.

- At cykle hver dag gør en stor forskel for den enkeltes livskvalitet og sundhed, og det giver bedre bymiljø og mindre trængsel. Det giver mening for alle at få flere op på cyklen. Derfor vil vi anerkende arbejdspladser, der gør det nemmere at være cykelpendler, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Cykelparkering og badeforhold
Det kan være ved at tilbyde overdækket/aflåst cykelparkering, en firmaaftale med en udkørende cykelservice, gode bade- og omklædningsforhold, garderobeskabe, låneregntøj eller andet, der gør det nemmere at vælge cyklen til.

- Supercykelstierne giver regionens pendlere helt nye muligheder for at vælge cyklen til. Men prisen vil vi sætte fokus på de mange muligheder, som virksomheder har for at støtte, at medarbejderne cykler oftere – uanset om det er hele vejen til arbejde eller bare til toget eller bussen, siger Klaus Bondam.

Alle VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltagere i Region Hovedstaden vil pr. nyhedsbrev blive inviteret til at deltage.

FAKTA

  • Alle deltagere i Cyklistforbundet og ITD's cykelkampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, der arbejder på en virksomhed i Region Hovedstaden, kan indstille deres arbejdsplads til prisen.
  • Nomineringen skal indsendes senest den 8. juni.
  • En jury bestående af Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet; Carina Christensen, direktør i ITD - brancheorganisation for vejgodstransport, og Jens Mandrup, formand for miljø- og trafikudvalget i Region Hovedstaden.
  • Vinderen udvælges med udgangspunkt i Cyklistforbundets certificeringsordning Cykelvenlig Arbejdsplads.

Sådan gør du
Indstil di virksomhed ved at sende en mail med begrundelse for, hvorfor netop din virksomhed har fortjent prisen til cykelpendlerprisen@cyklistforbundet.dk