Firmatouren: Årets firmafest på to hjul med cykelløb og mad

Skrevet d. 21. april 2017

 Firmatouren arrangeres af TV 2 Sport og Peloton.

Siden 1975 har den sidste etape af Tour de France haft finale på den mest berømte avenue i verden, nemlig Champs-Elysées.

Nu har du og dine kolleger mulighed for at afslutte “Vi cykler til arbejde” med et brag af en finale på to hjul. 

I Firmatouren stiller virksomheden hold á 5 deltagere og vælger mellem en rute på henholdsvis 25 km eller 75 km. Efter løbet samles løbets over 2000 deltagere til mad og underholdning i et stort fælles telt.

Firmatouren afholdes d. 9. juni 2017 i Høje-Taastrup og arrangeres af TV 2 Sport og Peloton. Cykelløbet skydes i gang kl. 17 og eventpladsen åbner kl. 14.

Der er sørget for alt! Det eneste du skal gøre er at overtale din chef og tilmelde dig og dine cykelglade kolleger. Over 130 virksomheder har allerede tilmeldt sig.

Fordi du har deltaget i ”Vi cykler til arbejde” tilbyder Cyklistforbundet i samarbejde med Firmatouren en unik tilmeldingspris til kun 495 ex. moms pr. deltager. Normalpris 625 ex. moms.

Brug rabatkoden: VCTA

Tilmeld din virksomhed til årets firmafest

FIRMATOURENS SUNDHEDSPRIS 2017

I år uddeles Firmatourens Sundhedpris 2017 til en virksomhed, som via ét eller flere initiativer har sat fokus på sundhed.

Det er Firmatouren, Diabetesforeningen, Cyklistforbundet og Høje-Taastrup Kommune, som vil hylde de gode sundhedsinitiativer blandt deltagende virksomheder i Firmatouren og VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Hvad end du er medarbejder eller chef, så kan du hylde din arbejdsplads ved at indstille den til prisen. Store som små initiativer er velkomne. Sidste frist for indstillinger er d. 31. maj 2017 kl. 12. 

Juryen består af Borgmester i Høje-Taastrup Kommune Michael Ziegler, Direktør i Cyklistforbundet Klaus Bondam og Direktør i Diabetesforeningen Henrik Nedergaard.

Læs om prisen og fortæl os om sundhedsinitiativer på din arbejdsplads.