Vind Kilometersluger-prisen

Skrevet d. 3. maj 2017

 

I VI CYKLER TIL ARBEJDE er det holdets præstation, der tæller. Men i år gælder det også om at cykle så langt som muligt, for dine kilometer tæller med i konkurrencen om at vinde den prestigefyldte Kilometersluger-pris 2017.

Selvom du bor tæt på din arbejdsplads, kan du sagtens være med i konkurrencen: Du kan fx stå tidligere op og cykle en omvej på vej til arbejde. Hvis cykelturen i sig selv ikke er tillokkende nok, kan du hente en kollega, så I kan følges til arbejde, eller du kan cykle forbi en god ven med lune rundstykker. Dine ekstra kilometer kan også cykles i hus efter arbejde, og det er kun fantasien - og dine ben - der sætter grænser for hvor mange fyraftenskilometer du kan tygge dig igennem.

Årets Kilometersluger belønnes med en miniferie på Skagen Strandhotel, hvor vinderen kan hvile benene i et dejligt feriehus med plads til op til syv personer.

Vinderen afsløres 13. juni sammen med holdpræmierne

Registrer dine kilometer og cykeldage her

Sådan findes vinderen
Antallet af registrerede kilometer skal registreres på vcta.dk senest 11. juni 2017. Den deltager, der har det højeste kilometerantal, kåres som vinder. I det tilfælde at flere deltagere har samme kilometerantal, trækker vi lod om præmien og titlen.

Cykling er en gentleman-sport og vi stoler på at du selvfølgelig ikke fifler med kilometerne. Men for en sikkerheds skyld kontakter vi vinderens holdkaptajn og -kollegaer for at tjekke om det virkelig kan passe, at du har cyklet så langt.