Lyst på styret udløser præmieregn

Skrevet d. 19. april 2017

Cykelglæde og fede præmier er med til at gøre den daglige tur til og fra arbejde til en leg i maj.

Rejser, cykler, hjelme, hotelophold, oplevelser, tasker og en lang række andre fede cykelgadgets. Det bugner med lækre præmier til deltagerne i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Faktisk har gaveregnen over vores mange, friske cyklister aldrig været så stor, som den er i år, hvor vi udlodder præmier for små 400.000 kroner i alt.

De første, glade cyklister er allerede blevet begavet med henholdsvis en SCO-cykel, en Hövding-airbag-cykelhjelm, en Hammerhead GPS og T-shirts til to hele hold.

De gladeste pendlere bliver endnu gladere
Vi fortsætter gaveboden længe endnu, og når du melder dig, har du ikke blot chancen for at cykle hjem med en af de mange præmier, du får også del i en af livets mere tilfredsstillende fornøjelser.

– Den daglige cykeltur gør rigtig meget godt for ens livskvalitet og for vores velbefindende. Men det skal være lysten, der driver værket.

- Derfor sætter vi i år fokus på friheden, glæden ved at cykle og glæden ved fællesskabet med kollegerne. Og for nye cyklister også glæden ved at udfordre sig selv og prøve noget nyt, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Den cykelglæde bugner ligeledes ud af årets plakat, som du kan se her.

De mere erfarne cyklister kan fortælle, at morgenturen vækker krop og sjæl, mens turen hjem fra arbejde er med til at klare tankerne. Cykelture giver smil og overskud. Det er ikke så sært, at forskere har kåret cyklister til de gladeste pendlere.

Det er samtidig en nøgle til at pleje holdånden på arbejdspladsen. Det kan derfor godt betale sig at lægge de 60 kr., det koster at deltage pr. person for at være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Meld dit hold til her, og hav så ellers en rigtig god tur.

Af Camilla Dam