Alle præmierne i Vi cykler til arbejde 2016

I er med i konkurrencen om præmier, hvis I selv eller jeres holdkaptajn indtaster cykeldage under jeres profil. Hver gang I registrerer en cykeldag får jeres hold et lod. Så jo flere dage I cykler, jo flere lodder får I – og jo større er chancen for at vinde de lækre præmier.

 


 

 Rødvig Kro og Badehotel Rødvig Kro og Badehotel

Oplev ægte badehotelsstemning på Rødvig Kro & Badehotel i den lille autentiske havneby Rødvig på Stevns. Badehotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til Østersøen med udsigt over Stevns Klint. Der er gode oplevelser til fods eller på cykel langs Stevns Klint, som er udpeget til at være Unesco Verdensarv.

På badehotellet bliver du forkælet med veltillavet mad af sæsonens råvarer og nærværende og personlig betjening. Der er hygge, atmosfære og mulighed for afslapning inde ved pejsene og ude i den blomsterrige gårdhave.

Årets hovedpræmie er et gavekort til alle deltagere på 1 hold. Værdi 2400 kr. pr. stk. Gavekortet gælder for to personer og inkluderer: Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage, et glas bobler med hjemmelavede snacks, treretters aftenmenu + vinmenu, aftenkaffe med sødt, morgenbuffet, overnatning i dobbeltværelse, gratis adgang til el-cykler og billetter til Koldkrigsmuseum Stevnsfort.De lækre cykeltasker fra Three Legs and a Model er syet af slidstærk og vandafvisende kanvas. Der er en taske til hver deltager på 1 vinderhold - vælg mellem Bibi Pack-rygsækken eller Classic Panniers-cykeltasken. Værdi 1.200 kr. / 1.350 kr. pr. stk.

Du kender Tobias Hamann fra Den store bagedyst på DR1, hvor han konstant overraskede dommerne med kreative, velsmagende og kunstneriske kager. Der er en 'Klassisk Tobias' kogebog til hver deltager på et hold. Værdi 249,95 kr. pr stk.

Sponsor: Tobias Hamann

Denne smarte cykelkurv fra WALD, er i overfladebehandlet premium stål, og derfor ekstra modstandsdygtigt overfor rust og blegning. - Der er en kurv til alle deltagere på 1 hold. Kurvens værdi er 300 kr.

Den rullende blå isbutik kører rundt i hele landet, og med et gavekort til Hjem-Is er der frit valg mellem vafler, pinde, bægre og både. Bestil i forvejen på nettet eller køb når bilen kommer forbi. Der er et gavekort til alle deltagere på 2 vinderhold. Værdi 199 kr. pr. stk.

Sponsor: Hjem-Is
BezzerWizzer

I familiespillet Quizmysteriet skal man indsamle ledetråde og gradvist sammenstykke svaret på hvem, der har stjålet hvad og gemmer sig hvor. Der er et spil Quizmysteriet til alle deltagere på 1 hold. Værdi 379 kr. pr. stk.

Sponsor: BezzerWizzer

Bikester.dk udlodder et gavekort på 400 kr. til hver deltager på et vinderhold. Kortet kan bruges til et væld af forskellige cykelprodukter på www.bikester.dk. Der er et gavekort til alle deltagere på 1 hold, til en værdi af 400 kr. pr. stk.

Sponsor: Bikester

Med et restaurant gavekort til Jensen’s Bøfhus kan modtageren selv vælge hvor, hvornår og med hvem. En gave man rigtigt kan gå og glæde sig til. Der er et gavekort til alle deltagere på 3 hold, til en værdi af 625 kr. pr. stk.

Sponsor: Jensens Bøfhus

Kryptonite opfandt den originale U-lås til cykler i 1972 og lige siden har de sat standarden indenfor højkvalitetslåse. Der er en Kryptonite bøjlelås med wire til alle deltagere på 1 vindende hold, til en værdi af 400 kr. pr. stk.

Sponsor: Kryptonite

Der er nye cykelhjelme på højkant til alle deltagere på 5 cykelhold. Vinderne kan cykle afsted med hver deres lækre CE-godkendte skater-model, der har en værdi af 280 kr. pr. stk.

Der er en pose eksklusiv kenyansk Kieni-kaffe og en mulepose til alle deltagere på 1 hold. Værdi 105 kr. pr. kaffe og 49 kr. pr. mulepose. Samlet værdi 154 kr. pr. præmie.

Billet til HC Andersens Hus til alle deltagere på 1 hold, til en værdi af 90 kr. pr. stk. Dertil billet til Den Fynske Landsby til alle deltagere på 1 hold, til en værdi af 60 kr. pr. stk. Samlet værdi pr. præmie 155 kr.

Smart design, god pasform og kompromisløs sikkerhed gør dette til hjelmen, som du ikke bare vil eje, men rent faktisk også bruge til dine daglige cykelture. Der er en smart Nutcase cykelhjelm til alle deltagere på 1 hold, til en værdi af 599 kr. pr. stk.

Sponsor: Ritter Plus

Bookman USB Light er en genial og superfunktionel cykellygte til den designbevidste cyklist! Lille, let og nem at montere, men med masser af lys. USB-opladelig og nem at betjene - selv med handsker på. Der er et sæt lygter til alle deltagere på 7 hold. Værdi 291 kr. pr. stk.

Sponsor: Bookman

Dette praktiske værktøjskit fra Harald Nyborg indeholder 45 dele og alt hvad cykelhjertet begærer - fx dækjern, egernøgle, skruenøgler og kabelskærer. Der er en cykelværktøjskasse til alle deltagere på 1 hold. Værdi 699 kr. pr. stk.

Sponsor: Harald Nyborg

Karamel Kompagniet forkæler et heldigt hold med en kæmpe pose fuldstændig uimodståelige blandede karameller. Karamellerne er en blanding af de mest populære varianter - Fløde, Lakrids og Kakao - og der er ca. 850 karameller i posen, så mon ikke der er rigeligt til hele holdet. Der er 5 kg. karameller til 1 vinderholdhold. Værdi 1.300 kr.

Blackburn Mountain Air AnyValve Mini er en lille cykelpumpe i et slidstærkt design og med et pumperør i aluminium. Der er en Blackburn cykelpumpe Mountain Air til alle deltagere på 1 hold, til en værdi af 199,95 kr. pr. stk.

Sponsor: Speedline

ARoS Kunstmuseum i Aarhus byder på spektakulære udstillinger og oplevelser for både børn og voksne. Alle deltagere på 1 hold vinder et gavekort til en entrébillet. Værdi 130 kr. pr. stk.

Sponsor: AROS Kunstmuseum

Alle deltagerne på et vinderhold får gratis entré på Louisiana i selskab med en ledsager. Der er 2 fribilletter til hver deltager på 1 vinderhold. Værdi 230 kr. pr. gevinst.

Sponsor: Louisiana

Randers Handskefabrik har designet og produceret handsker i mere end 200 år og har inspireret handskebrugere lige så længe. Der er lækre cykelhandsker til alle deltagere på 1 cykelhold. Værdi 499 kr. pr. stk.

Sponsor: Randers Handsker

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos trækker te fra Tante Te på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen. Der er te til alle deltagere på 2 vinderhold. Værdi 500 kr. pr. stk.

Sponsor: Tante Te

RosenbergCph kanvaspung er en grafisk og funktionel pung i økologisk 100% bomuld. Den er printet i Danmark og syet i EU. Brug den som toilettaske, til dine rejsedokumenter eller andre ting du gerne vil holde samlet i en større taske. Der er en kanvaspung til alle deltagere på 2 hold. Værdi 299 kr. pr. stk.

Sponsor: RosenbergCPH

Med et markant og minimalistisk design appellerer ABUS hyban til cyklisten, der ønsker et stilrent og urbant look. Hjelmen har en robust ABS-skal, en højt placeret LED-lygte i nakken, et aftageligt visir og et godt justeringssystem. Der er en ABUS Hyban til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 625 kr. pr. stk.

Sponsor: ABUS

ViSSEVASSE har designet de smukke plakater i karakteristiske douche farver siden 2012. Inspirationen kommer fra både Københavns irrede tårne, Miami's Art Deco-pasteller og Regnbue-is. Der er en plakat til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 195 kr. pr. stk.

Sponsor: ViSSEVASSE
Altid lys på cyklen med Reelight

NEO er en batterifri cykellygte med seks bevægelige supermagneter, der drives rundt af hjulets roterende aluminiumfælg. Lygterne har høj synlighed fra siderne, og blinker når du holder for rødt. NEO-lygten er nem at montere, men stort set umulig at stjæle. Der er et sæt Reelight-lygter til alle deltagere på 4 hold. Værdi 399 kr. pr. sæt.

Sponsor: Reelight

Få energi til cykelturen med HIGH5 Race Pack - med flere forskellige energi- og proteinprodukter i mange smagsvarianter, så der er mulighed for at prøve sig frem. Indeholder 750 ml. drikkeflaske, IsoGel, EnergyGel, EnergySource, EnergySource X’Treme og Protein Recovery. Hver deltager på 1 hold vinder en lækker energipakke. Værdi 349 kr. pr. stk.

Sponsor: Bike Universe

Ferie langt fra hverdagen

HOLDKAPTAJN-PRÆMIE: Gram Slot ligger midt i den betagende natur, der blev skabt under sidste istid. En heldig holdkaptajn vinder en overnatning i en lækker hotellejlighed med plads til op til 6 personer. Værdi 4.500 kr.

Sponsor: Gram Slot

HOLDKAPTAJN-PRÆMIE: Tilmeld dit cykelhold senest 18. spril - så er du med i lodtrækningen om en smuk kvalitetscykel fra Pelago model Brooklyn/Bristol. Værdi 4.895 kr.

SÆRKONKURRENCE: I årets kampagne kårer vi Danmarks 10 sejeste cykelpendlere, der gør en ekstra indsats på holdet. Ud over skinnende pokaler vinder de 10 cykelstjerner også hver deres solcelleopladelige lygte ”Little Sun”, der er designet af Olafur Eliason. Værdi 165 kr. pr. sol.

Sponsor: Little Sun

Oplev fantastiske Sydfyn med et ophold på det 4-stjernede Hotel Svendborg. Tæt på storslået natur, hyggelige shopping-gader, slotte og herregårde. En heldig deltager vinder et gavekort til et ophold med 3-retters menu, 1 fl. husets vin, overnatning i dobbeltværelse og stor morgenbuffet. Værdi 2.075 kr.

Hotel Fredericia er et nyrenoveret 4-stjernet hotel placeret tæt ved store grønne områder, golfbane og svømme- og badeland. En heldig deltager vinder et gavekort til et ophold med 3-retters menu, 1 fl. husets vin, overnatning i dobbeltværelse og stor morgenbuffet. Værdi 2.075 kr.

En Cykelven er en cykelmekaniker, der er udstyret med et mobilt cykelværksted. Med faste mellemrum kommer Cykelven forbi din arbejdsplads og reparerer de cykler, som er booket til reparation. Der er et Cykelven-abonnement på højkant, til en virksomhed i eller omkring København med over 150 ansatte. Værdi 25.000 kr.

Rock Under Broen er en friluftskoncert på de smukke arealer under den nye Lillebæltsbro. Festivalen afholdes 11. juni, med bl.a. Rasmus Seebach, Dúné, Krebs/Falch, Sebastian og Danser Med Drenge på plakaten. Der er 2 biletter til 2 heldige vindere af en af vores konkurrencer på Facebook. Værdien er 299 kr. pr. billet. Se mere på: www.rockunderbroen.dk og www.flyttilmiddelfart.dk.

To heldige vindere kan cykle gennem regnen i hver deres nye regnfrakke fra Happy Rainy Days. Værdi 1.270 kr. pr. stk.

Sponsor: HappyRainyDays

Der er et halvt års abonnement på mobil cykelservice i Odense og omegn til alle deltagere på 2 hold. Værdi 474 kr. pr. stk.

Sponsor: Fix’n’Bike

En RenCykel behandling, som består af en vask og en polering af din cykel - du vil elske at cykle sommeren i møde på en skinnende ren cykel! Præmien har en værdi af 199,- pr. stk., og udloddes til alle deltagere på 1 hold.

Sponsor: Ren Cykel

1 custom bike fra Buddha Bikes til en værdi af 5000 kr. til en vinder.

Sponsor: Buddha Bikes

Buddha bikes tilbyder cykelkurset ”Kend din cykel” til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 300 kr. pr. stk.

Sponsor: Buddha Bikes