Alle præmierne i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2017

Her er alle de lækre præmier du kan vinde, når du er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Hver gang du registrerer en cykeldag på din profil får jeres hold et lod. Så jo flere dage I cykler, jo flere lodder får holdet – og jo større er chancen for at vinde præmier.

 ÅRETS HOVEDPRÆMIER

 Hovedpraemier

REJSEGAVEKORT
Hvem drømmer ikke om ferie? Der er ekstra god grund til at cykle sammen med kollegaerne i maj, for der er en rejse til en værdi af 10.000 kr. på højkant - til alle deltagere på et vindende hold!

Ruby Rejser specialiserer sig i aktive rejser, og med et rejsegavekort til Ruby Rejser kan du vælge lige den ferie, du drømmer om. Der er cykelrejser, singlerejser, skiferier, vandreferier, krydstogter, daseferier og alt muligt andet. Fra Arktis til Antarktis, fra Ungarn til USA og alt derimellem.

CYKLER FRA SCO
I maj måned ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE, og når I samler et hold og får indsamlet cykeldage, har I chancen for at vinde flotte, nye cykler fra det hæderkronede danske cykelfirma, SCO.

SCO er et 112 år gammelt dansk cykelmærke, der er kendt for kvalitet og design, med fokus på godt håndværk og konstruktion. De fleste af os husker det velkendte design med liljen på kronrøret og verdensmesterregnbuen på sadelrøret.Denne smarte cykelkurv fra WALD er i overfladebehandlet premium stål og derfor ekstra modstandsdygtigt overfor rust og blegning. Der er en kurv til alle deltagere på 1 hold. Kurvens værdi er 300 kr.

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på 2 vinderhold.Værdi pr. deltagerpræmie 500 kr.

Smart design, god pasform og kompromisløs sikkerhed gør dette til hjelmen, som du ikke bare vil eje, men rent faktisk også bruge til dine daglige cykelture. Der er en smart Nutcase cykelhjelm til alle deltagere på 1 hold. Værdi af 599 kr. pr. stk.

Sponsor: Nutcase
Altid lys på cyklen med Reelight

Reelights letvægtscykellygter CITY Supreme har indbygget mikrodynamo så hjulenes bevægelse skaber lys, når fælgen drejer – uden batterier, uden kontakt, uden friktion. Vinderne fra 1 cykelhold kan se frem til at cykle afsted med et sæt City Supreme lygter, til en værdi af 299 kr. pr. sæt.

Sponsor: Reelight
Weathergoods

Weathergoods laver lækkert og smart tilbehør, som gør den daglige cykeltur lettere, sjovere og mere elegant uanset vejret. Der er forskellige Weathergoods-produkter til en værdi af 269-669 kroner til ét vinderhold.

Sponsor: Weathergoods

ViSSEVASSE har designet de smukke plakater i karakteristiske douce farver siden 2012. Inspirationen kommer fra både Københavns irrede tårne, Miamis Art Deco-pasteller og Regnbueis. Der er en plakat til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 195 kr. pr. stk.

Sponsor: ViSSEVASSE

Med et markant og minimalistisk design appellerer ABUS Hyban til cyklisten, der ønsker et stilrent og urbant look. Hjelmen har en robust ABS-skal, en højt placeret LED-lygte i nakken, et aftageligt visir og et godt justeringssystem. Der er en ABUS Hyban til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 559 kr. pr. stk.

Sponsor: ABUS
AfterShokz

AfterShokz Trekz Titanium er hovedtelefoner, der leverer lyd via såkaldt bone conduction, hvor lyden overføres gennem vibrationer på kindbenet. Dette efterlader øret frit til at høre, hvad der sker i omgivelserne, hvilket gør hovedtelefonerne særdeles velegnede til cyklister eller en hver anden type motionist, der ønsker at høre musik, men samtidig ønsker at være klar til at reagere på, hvad der sker omkring dem. Værdi kr. 999 pr.stk.

Sponsor: AfterShokz

DFDS leverer et gavekort til et minicruise fra København til Oslo. På skibet er der adgang til bar og kasino, pool og jacuzzi, for slet ikke at tale om masser af wellness-tilbud. Har man børn med er der ydermere et væld af muligheder for leg og aktiviteter. Der er et mini-cruise til 1 vinderhold. Værdi 1.296 kr. pr. stk.

Sponsor: DFDS

Tag din yndlingsbog med dig på farten. Med Mofibo får du ubegrænset adgang til de nyeste bøger og mest populære bestsellers - uanset hvor du befinder dig. Der er 3 måneders Mofibo abonnement til alle deltagere på 1 vinderhold, til en værdi af 387 kr. pr. stk.

Sponsor: Mofibo

Innergy cykelhjelm appellerer til cyklisten, der ønsker et stilrent design. Hjelmen har et smart justeringssystem med integreret LED lys. Der er en cykelhjelm til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 499 kr. pr. stk.

Sponsor: Fri Bikeshop

Skal du på ferie i København eller kunne du tænke dig at udforske byen udover det sædvanlige? Med et Copenhagen Card i hånden kan du nemt og helt gratis besøge 73 museer og attraktioner og frit benytte offentlig transport. Der er kort til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 659 kr. pr. stk.

Årets VI CYKLER TIL ARBEJDE T-shirt er en kortærmet mørkeblå model med orange tryk. Den er hurtigtørrende, svedtransporterende og føles komfortabel selv under varme forhold. Der er en flot T-shirt på højkant til alle deltagere på 2 vinderhold.

Den reflekterende Notabag er en smart kombination af pose og rygsæk. Med taskens unikke design i reflekterende materiale, tilføjer den ekstra synlighed og sikkerhed i gadebilledet. Der er en notabag til alle deltagere på 1 hold. Værdi 299 kr. pr. stk.

Sponsor: Notabag

I 2007 omlagde Knuthenlund Gods sin drift til økologi og blev dermed en af Danmarks absolut største økologer. Der er en gavekasse på højkant med smagfulde økologiske produkter fra Knuthenlund til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 199 kr. pr. stk.

Sponsor: Knuthenlund

Sigma BC 8.12 ATS er lækker cykelcomputer, der er arbejder trådløst og med digital transmission. Cykelcomputeren giver dig en nøjagtig overførsel af data og selv under batteriskift gemmer dine detaljer. Der er en smart cykelcomputer til alle deltager på 1 vinderhold. Værdi 349 kr. pr. stk.

Sponsor: Smartcykler.dk

Limited Edition-kasket fra CANYON/SRAM i bomuld og polyester holder vind og vejr ude og hovedet køligt, samt letvægtsversionen af Raphas pung til telefon og værdigenstande i hurtigtørrende nylon udloddes til 1 vindende hold. Samlet værdi 450 kr.

Sponsor: Rapha

Viking Juice Lubes er en avanceret allround kædeolie designet til at fungere godt i både våde og tørre forhold. Olien beskytter og forlænger cykelkædens levetid. Der er Viking Juice Lubes til alle deltager på 1 vinderhold. Værdi 110 kr. pr. stk.

Cykelistforbundets medlemsmagasin CYKLISTER er Danmarks største cykelmagasin. I magasinet finder du alt lige fra nyheder indenfor cykelverdenen, rejseartikler, sådan-gør-du-guides til politik og holdninger. Der er et års abonnement til CYKLISTER på højkant til 2 vinderhold. Abonnementet inkluderer 4 magasiner.

Sponsor: Cyklistforbundet

Boozt er en skandinavisk online shop med tøj, sko og tilbehør til hele familien. Med over 400 kendte brands tilbyder Boozt en fantastisk shoppeoplevelse. Der er et gavekort til en værdi af 200 kr. til alle deltagere på 1 vinderhold.

Sponsor: Boozt.com

Lad Kortkartellets flotte plakater pynte dit hjem med æstetik, kærlighed og design. Med inspiration fra de danske byer, gader og pladser dekorerer de flotte plakater fra kortkartellet ethvert hjem. Der er en smuk plakat til alle deltagere på et vinderhold. Værdi 399 kr. pr. stk.

Sponsor: Kortkartellet

Museet for Søfart tilbyder dig og en ledsager et unikt indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation gennem tiderne. Der er 2 fribilletter til hver deltager på 1 vinderhold. Værdi 220 kr. pr. gevinst.

Rapha reparationssæt i en letvægtsæske med dækjern, lappegrej og slange. Der er et Rapha reparationssæt til alle deltagere på 1 vinderhold, til en værdi af 400 kr. pr. stk.

Sponsor: Rapha

Det kan være besværligt at vedligeholde og reparere sin cykel, hvis man ikke er fingernem. Cykelreparation guider dig igennem små og store reparationsdilemmaer. Der er en bog til alle deltager på 1 vinderhold. Værdi 250 kr. pr. stk.

Sponsor: Gyldendal

Vind et lækkert 1905 krus fra Cyklistbutikken. Kruset er perfekt til en tur på farten eller en kop kaffe på kontoret. Der er et krus til alle deltager på 1 vinderhold. Værdi 149 kr. pr. stk.

Bikezacs indkøbspose gør det nemmere, mere trafiksikkert og attraktivt at foretage indkøb på cykel. Alle deltagere på 1 vinderhold kan køre afsted med den smarte indkøbspose, til en værdi af 150 kr. pr. stk.

Sponsor: Bikezac

Kryptonite opfandt den originale U-lås til cykler i 1972 og lige siden har de sat standarden indenfor højkvalitetslåse. Der er en Kryptonite bøjlelås med wire til alle deltagere på 1 vindende hold, til en værdi af 400 kr. pr. stk.

Sponsor: Kryptonite

Knog Oil Bell er en moderne klokke med et flot og stilrent design, der visuelt tilpasser sig ethvert cykelstyr. Der er en Knog Oil Bell til alle deltagere på 1 vindende hold, til en værdi af 149 kr. pr. stk.

Rapha udlodder et stk. stor og et stk. lille drikkedunk med ergonomisk grip og blød, selvlukkende tud samt indvendig, anti-bakteriel overflade. Derudover vinder man også et sæt Rapha-spillekort med et flot mønster på bagsiden. Samlet værdi 380 kr.

Sponsor: Rapha

Speedline must-haves til den daglige cyklist på farten. Sættet består af en minipumpe fra SKS, et smart multitool med 15 forskellige funktioner og et 3-sæts dækjern. Der er et speedline must-have sæt til alle deltagere på et vinderhold. Samlet værdi 227 kr. pr. stk.

Sponsor: Speedline

ARoS Kunstmuseum i Aarhus byder på spektakulære udstillinger og oplevelser for både børn og voksne. Alle deltagere på 1 hold vinder et gavekort til en entrébillet. Værdi 130 kr. pr. stk.

Sponsor: AROS Kunstmuseum

LOUISIANA er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil. Der er 2 fribilletter til hver deltager på 1 vinderhold. Værdi 230 kr. pr. gevinst.

Sponsor: Louisiana

Tilmeld dit cykelhold - så er du med i lodtrækningen om en smuk kvalitetscykel med tre gear fra Pelago til en værdi 5595 kr.

Med 5 minutter til stranden, inden- og udendørs swimmingpools, spa og fitnessområder, er Alter Meierhof en nydelse ud over det sædvanlige. Gavekortet inkluderer 2 Deluxe-overnatninger, gourmetmorgenmad samt fuld adgang til hotellets mange faciliteter for to personer. Der er 1 gaverkort på højkant til en sej holdkaptajn. Værdi på 4.470 kr. pr. stk.

Skagen Strand hotel og feriecenter udlodder et miniferie-ophold i et af deres dejlige feriehuse. Huset er på 72 kvm i 2 etager, og man kan sove op til 7 personer. Der er 1 gavekort på højkant til en værdi af 5000 kr. til den, der har kørt længst af alle = "Årets kilometersluger".

Vind en lækker herre eller dame cykel fra det danske mærke SCO. Med en cykel fra SCO får du en perfekt kombination af et klassisk design og god kvalitet. Hele tre vindere kan se frem til at cykle afsted på en splinterny cykel fra SCO. Værdi 3.149 kr. pr. stk.

Sponsor: SCO

En Cykelven er en cykelmekaniker, der er udstyret med et mobilt cykelværksted. Med faste mellemrum kommer Cykelven forbi din arbejdsplads og reparerer de cykler, som er booket til reparation. Der er et Cykelven-abonnement på højkant, til en virksomhed i eller omkring København med over 150 ansatte. Værdi 20.000 kr.

Sponsor: Cykelven

Buddha Bikes Original er et godt bud på den perfekte hverdagscykel. Cyklerne er sammensat af udvalgte holdbare, funktionelle og slidstærke komponenter, der er monteret på reinkarnerede stel. 4 heldige vindere kan cykle afsted på en cykel fra Buddha Bikes Original, til en værdi af 6000. kr. pr. stk.

Sponsor: Buddha Bikes

SØRENSENs duffel-taske kombinerer lækkert design og funktionalitet i et. Tasken kan let og enkelt omdannes til en rygsæk. Brug den til din daglige cykeltur til arbejdet, som fitnesstaske eller som taske til en weekendtur. Der er en duffel-taske på højkant til 8 heldige vindere. Værdi 699 kr. pr. stk.

Sponsor: Sørensen

1 vinderhold bliver inviteret med på en af Cykelkokkens unikke gourmetcykelture. Undervejs kreerer Cykelkokken tre lette retter ledsaget af en dansk cider, lokal øl og en kop kaffe. Værdi 550 kr. pr. person.

Sponsor: Cykelkokken

Kom på et unikt teambuilding event i Skandinavisk Dyrepark og oplev bl.a. bjørne og ulve på tætteste hold. 1 vinderhold bliver inviteret indenfor til en oplevelsesrig dag i Skandinavisk Dyrepark - med en guidet rundtur i parken, aftensmad bestående af vildmadsbuffet samt overnatning i shelter. Samlet værdi 10.000 kr.

Oplev fantastiske Sydfyn med et ophold på Hotel Svendborg. Tæt på storslået natur, hyggelige shopping-gader, slotte og herregårde. En heldig deltager vinder et gavekort til et ophold med 3-retters menu, 1 fl. husets vin, overnatning i dobbeltværelse og stor morgenbuffet. Værdi 2.075 kr.

Hövding er verdens første airbag til cyklister. Ved hjælp af avancerede sensorer registrerer Hövding cyklistens bevægelsesmønster og reagerer, så snart uheldet er ude. Der er 1 Hövding på højkant til 1 heldig deltager. Værdi 2.299 kr.

Sponsor: Hövding

Hvidbjerg Strand Strandhotel tilbyder et ophold i deres helt nye hotellejligheder i den meget bade- og børnevenlige ende af Vesterhavet. Hotellet ligger i 1. klitrække, og alle værelser har balkon eller terrasse. Gavekortet er et 3 dages ophold til 4 personer, til en værdi af 3.748 kr.

Hotel Fredericia er placeret tæt ved store grønne områder, golfbane og svømme- og badeland. En heldig deltager vinder et gavekort til et ophold med 3-retters menu, 1 fl. husets vin, overnatning i dobbeltværelse og stor morgenbuffet. Værdi 2.075 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus leverer et gavekort inklusiv en overdådig morgenmad til en heldig vinder. Hotellet ligger midt i byen med adgang til både Den Gamle By og ARoS Kunstmuseum. Derudover er der også adgang til både jacuzzi og sauna. Gavekortet er til 1 overnatning til 2 personer. Værdi 1.475 kr.

Med 5 minutter til stranden, inden- og udendørs swimmingpools, spa og fitnessområder, er Alter Meierhof en nydelse ud over det sædvanlige. Gavekortet inkluderer 2 Deluxe-overnatninger, gourmetmorgenmad samt fuld adgang til hotellets mange faciliteter for to personer. Der er 1 gaverkort på højkant til 2 heldige vindere. Værdi på 4.470 kr. pr. stk.

Find vej eller oplev nye steder med en lækker Hammerhead Cykel GPS. Gennem intuitive lysmønstrer guider GPS'en dig frem til de mest sikre og underholdende cykelruter. En heldig vinder kan cykle afsted med denne smarte Hammerhead GPS, til en værdi af 920 kr.

Sponsor: Hammerhead

SNAK er et sjovt kortspil der fokuserer på at sætte samtaler i gang. Spillet kombinerer klassiske, velkendte kortspilsregler med samtaleemner, der skaber rammen for en god snak. 2 heldige vindere kan se frem til at sætte samtalen i gang med det morsomme SNAKspil. Værdi 150 kr. pr. stk.

Sponsor: SNAK