Nyheder

Konkurrence: Få en bilist med på holdet og forær vedkommende en elcykel med fuld service

Kender du en bilist der kunne trænge til et kærligt skub bagi? Så læs med her.

Læs mere

Tilmeldingen er åben!

Nyd den skønne forårsluft og få smil på læben sammen med kollegaerne i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gør det på den smarte citybike eller den gamle havelåge. Alle cykler er velkomne i dysten om flest cykeldage og attraktive præmier.

Læs mere

Styrk din krop gennem VI CYKLER TIL ARBEJDE

Det er en generel opfattelse, at cykling er godt for sundheden. Active Consulting hjælper med at nuancere denne opfattelse.

Læs mere

Guide: Sådan sætter du holdet

Et godt hold er mere end gode ben - vi giver fem gode råd til at sætte drømmeholdet

Læs mere

Bliv holdkaptajn og vind!

Stil dig i spidsen for dit eget cykelhold og vind en eksklusiv elcykel fra danske Strøm Bikes.

Læs mere

God kørestil i regnvejr

Når vejret er surt, bli’r mennesker også sure, og det gavner ingen i trafikken. Her får du 5 tip til smil og god stil på en sjaskvåd cykeltur.

Læs mere

Nyt: Genbrug af sidste års hold

For at gøre din oplevelse med VI CYKLER TIL ARBEJDE endnu bedre, har vi i år gjort det muligt at genbruge dine hold fra sidste år. For at benytte muligheden skal du bruge den samme e-mailadresse som du brugte sidste år.

Læs mere

Sådan får du mere ud af din cykling

Fysioterapeut Mark Abildhauge har i mange år arbejdet med professionelle cykelryttere. Her får du hans 6 gode råd til, hvordan du får mere ud af din cykling.

Læs mere

Guide til køb af elladcykler

Det kan være svært at vælge den rette cykel. Elladcykler kommer i mange modeller og prislejer. Læs hvorfor Ann-Sophie Bon og hendes mand Marco har valgt elladcyklen til og bilen fra. For Ann-Sophie Bon har det været et større arbejde at finde den rigtige elladcykel.

Læs mere

Breaking! Smalle dæk er ikke hurtigere end brede dæk

En ting der ikke har ændret sig synderligt de seneste 100 år, er den veletablerede antagelse, at smalle dæk er hurtigere end brede dæk. Men så simpelt er det ikke, viser nye undersøgelser.

Læs mere

Sådan undgår du, at din cykel bliver stjålet

Udover at du altid bør låse din cykel, også når du bare er hos bageren eller stiller cyklen hjemme i garagen, giver vi dig her en række råd til, hvordan du bedre kan tyverisikre din cykel.

Læs mere

Vind 10.000 kr. til en rejse!

Meld dig til og bliv en del af bevægelsen. Måske bliver det dit cykelhold, der vinder gavekort til Ruby Rejser. Værdi 10.000 kr. pr. deltager.

Læs mere

Bliv en del af bevægelsen! Køb årets T-shirt!

Skal du have årets T-shirt? JA! Årets VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirt er mørkegrå med pink tryk og i åndbart, hurtigttørrende materiale.

Læs mere

Brug kampagnetelefonen

Knas med tilmeldingen eller brug for et godt råd? Vi sidder klar til at hjælpe.

Læs mere

Danmarks cykelruter har det hele

Tag på dagstur, weekendtur eller en hel uge på cykel på de danske cykelruter. Cyklistforbundets ferieeksperter giver dig inspirationen til sommerens skønne cykeloplevelser.

Læs mere

Elcyklen er sundere end sit rygte

Det er sundt at cykle til arbejde. Også på elcykel. Det viser en ny norsk undersøgelse, der har sammenlignet sundhedseffekterne af cykel og elcykel.

Læs mere

Alle kneb gælder, når kollegaerne skal cykle i maj

Den erfarne holdkaptajn Kim Borch har lokket kollegaerne med cykelfredagsbar, skattejagt og cykelture til iskiosken. Her får du hans bedste tips.

Læs mere

Sådan pakker du pendlercyklen

Køb det rigtige udstyr og pak cyklen rigtigt. Sådan får du indkøb, laptop, børn og dyr med på cyklen i hverdagen.

Læs mere

Så effektiv er din cykeltur

Har du 5, 10 eller 20 km til arbejde? Her kan du se, hvor mange ekstra godter du kan indtage uden konsekvenser - bare du cykler til arbejde.

Læs mere

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle rundt med ti istapper på styret? Selvom foråret er lige om hjørnet, har den sibiriske kulde lagt Danmark i kummefryseren. Men fortvivl ikke, vi giver her en håndfuld tips, der holder dine fingre varme!

Læs mere

Hyppigst stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvad koster det? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Guide: Sådan kommer du i gang med at cykle efter vinteren

5 gode råd til, hvordan du kommer tilbage i sadlen efter vinteren.

Læs mere

Vind & rejs

Hovedpræmien i år er et rejsegavekort på 10.000 kr. til Ruby Rejser. Her får du tre bud på, hvordan du kan bruge rejsegavekortet.

Læs mere

Vask, smør - og SMIL!

Er din cykel lidt vinterdeprimeret? Mirakelkuren hedder vask og smøring og kan klares på 20 min. Cyklistforbundets mekaniker guider dig.

Læs mere

Fra holdkaptajn til sportsdirektør!

Ingen ville være holdkaptajn i Nykredit Aalborg, men så trådte seniorudvikler Jens Ulrik Weper til. Han udnævnte sig selv til sportsdirektør og gjorde det så godt, at han vandt titlen Årets Holdkaptajn 2014. Her deler Jens Ulrik ud af sine tips og tricks til andre nye kaptajner.

Læs mere

Fem tidlige cykelture

Stille, stille, stille nu står solen op: En cykeltur i de allertidligste morgentimer vækker alle sanser. Her fortæller fem naturvejledere om det bedste ved morgenerne i deres natur.

Læs mere