Tør du tage kampen op mod disse hold?

 Cykelholdet "Knit fast - die warm" er allerede meldt til - er du? Foto: modelfoto, Shutterstuck

Om fire uger går starten til årets VI CYKLER TIL ARBEJDE, og over 850 cykelhold, 8.000 ryttere fordelt på over 400 virksomheder, er allerede klar til start.

Men hvem er det egentlig, I skal give baghul i år? På deltagerlisten finder vi mange frygtindgydende hold - fx Horsens Chaingang fra Atkins, Skybrudsbamserne fra Københavns Kommune, Den gule slåbrok fra Nordjyske medier og Knit fast – die warm fra Knitwork.dk – et cykelhold, der tydeligvis kæmper til sidste bloddråbe!

Repræsenteret er også nogle uhyggeligt lækkersultne cykelhold som fx Romkuglebanden fra Leasy Business, Sødetabletterne og Sukkerknalderne fra Center for Diabetes og Cykel Croissanterne fra DTU. Det er hold, som dopingkomitéen helt sikkert vil holde særligt godt øje med i år! Også mere eksotiske cykelhold stiller til start - du kan fx møde Hombres de testosterona fra Topdanmark, May the medvind be with you fra Myndighedsafdelingen og Team Champs-Ege-Lysées fra Egedal Kommune. 

Der er ingen tvivl: Konkurrencen er i gang! Nu gælder det om at få støvet cyklen af, smurt kæden og pumpet dækkene, så du og dit hold kan komme flyvende fra start.

Endnu ikke tilmeldt? Så meld jer til her 

Husk at der er præmier på højkant - også særligt til holdkaptajner

Hvem er med? 
På kortet kan du se hvilke virksomheder, der allerede er tilmeldt. Klik ind og se, hvem der er med i dit område. Kortet viser status på tilmeldingerne pr. 5. april. Kortet vil blive opdateret løbende. statistikmodulet kan du klikke rundt og se alle de sjove holdnavne - og se hvilke virksomheder, der er meldt til. Her kan du også følge med i resultaterne som de tikker ind i løbet af maj måned, når VI CYKLER TIL ARBEJDE er i gang.

Top 10 virksomheder*
Herlev Og Gentofte Hospital
Gladsaxe Kommune
Novo Nordisk A/s
Odense Kommune
Topdanmark
Københavns Kommune
Banedanmark
Nykredit
Niras A/s
TDC

Top 10 kommuner*
København
Århus
Ballerup
Gladsaxe
Herlev
Odense
Frederiksberg
Lyngby-Taarbæk
Sønderborg
Aalborg

*Flest tilmeldte deltagere pr. 2/4-2019