Guide: Sådan sætter du holdet

 
Nogle cykler kort, nogle langt – nogle hurtigt og nogle langsomt. Nogle cykler hver dag, andre mest, når solen skinner. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med på holdet. Det eneste det kræver er en cykel og en håndfuld gode kollegaer. Vi giver her fem tips til, hvordan du samler DIT drømmehold.

Guide: 5 tip til at samle drømmeholdet

1) Gå efter mangfoldighed! Et stærkt hold har brug for mere end gode ben, så husk også at invitere humørbomben, strukturfascisten og den der altid husker croissanter til morgenmødet.

2) Print tilmeldingsskemaet og hæng det op på din arbejdsplads. Det minder folk om, at det er ved at være tid, og du får nemt samlet alle email-adresser ind.

3) Print eller videresend kalorietælleren til de kollegaer du vil have med på holdet. Det styrker motivationen for at cykle med, når der bliver plads til en ekstra gin & tonic eller en vaffelis.  

4) Skab opmærksomhed om kampagnen på din arbejdsplads, ved at lægge denne tekst på intranettet. Jo flere der vil være med, jo flere er der at plukke af til lige netop dit drømmehold.

5) Når dit hold med 4-16 deltagere er klar, så klik ind på tilmeldingen og meld holdet til senest d. 26. april. Husk at du altid kan gå ind og tilføje ekstra deltagere – også mens kampagnen er i gang.

Tip: Som holdkaptajn er du automatisk med i lodtrækningen om tre super lækre elcykler fra STRØM Bikes. Læs mere her.