Konkurrence: Få en bilist med på holdet og forær vedkommende en elcykel med fuld service

 

Kan du få en inkarneret bilist med på dit cykelhold? Så har vi præmien, der kan give vedkommende det kærlige skub bagi, der skal til for at klare turen til arbejde på cykel.

Vaner kan være svære at ændre. Især når det gælder den daglige transport til og fra arbejde. Men faktisk viser undersøgelser, at mange bilister og brugere af kollektiv transport drømmer om at cykle mere. 38 procent af de danskere, der kører i bil til arbejde hver dag, håber at komme til at cykle mere i fremtiden. Det samme gør sig gældende for 46 procent af dem, der normalt bruger kollektiv trafik.

Og hvilken bedre anledning til at starte med at cykle end VI CYKLER TIL ARBEJDE? I samarbejde med Fri BikeShop, har vi fået glæden af at kunne tilbyde en elcykel inklusiv fuld service i hele tre år. En elcykel kan være den afgørende forskel, der giver motivationen og det lille ekstra skub der er nødvendigt, når valget står mellem den tohjulede og den firehjulede om morgenen. 

Præmien er den populære Winther Genesis E2, som er en komfortabel elcykel i elegant klassisk design. Værdien er 19.499. Præmien indeholder elcyklen og Fri BikeSmart pakken, som er en serviceaftale i 3 år, hvor alle services og reparationer (inkl. materialer) er dækket.

Sådan deltager I:

- Du skal være tilmeldt VI CYKLER TIL ARBEJDE 2019 - om du er kaptajn eller deltager betyder ikke noget. 
- Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du gøre det på vcta.dk/tilmelding
- Meld en kollega til dit hold som normalt IKKE cykler til arbejde.
- Nominer vedkommende til at vinde en Fri BikeSmart elcykel ved at skrive en kort begrundelse og sende den til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 10. april
- Vi finder og kontakter den heldige vinder d. 12. april
- Der aftales udlevering af elcyklen med Fri Bikeshop, så den er køreklar til kampagnestart 1. maj.

PS. Der er selvfølgelig også en lille præmie til dig, der nominerer!