Nu er vinderne fundet

Skrevet d. 11. september 2018

Gennem hele sommeren er 1.507 cykelhold med i alt 15.037 deltagere blevet siddende i cykelsadlen i sommerudgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE. Til sammen har de tilbagelagt 2.583.043 kilometer på cykel, og det giver pote i regnskabet både for den enkelte deltager, for arbejdspladserne og for samfundet.

Det sparede deltagerne
Bælterne er sandsynligvis blevet spændt et par huller ind på en del af deltagere i løbet af kampagnen. På de mange cykelture har de nemlig sammenlagt forbrændt 64 mio. kcal. Det svarer til 546.000 flødeboller eller 38.000 km agurk.

Cheferne på de deltagende arbejdspladser i Region Hovedstaden har også grund til at være glade: Deltagerne har sammenlagt motioneret så meget, at de sparer sig selv og deres arbejdspladser for 3.616 sygedage. Klimaet er desuden blevet sparet for 421 ton CO, hvilket svarer til vægten af 70 afrikanske elefanter.

Det heldige vinderhold
Kulminationen på sommerkampagnen er lodtrækningen om førstepræmien, der gik til deltagerne fra ”Team - De syv på klingerne!” fra Handelsbanken, der kan cykle afsted på lækre nye Pelago-cykler.

 


Sommerkampagnen arrangeres af Cyklistforbundet i samarbejde med Moving People og Region Hovedstaden