Vind & rejsHovedpræmien i år er et rejsegavekort på 10.000 kr. til Ruby Rejser. Her får du tre bud på, hvordan du kan bruge dit rejsegavekort, hvis dit hold bliver de heldige vindere.

Gruppecykelferie til fantastiske Italien
På denne tur cykler du i gruppe fra Dolomitterne til Gardasøen og Verona. Luk øjnene og forestil dig de smukke bjerge, grønne landskaber og brusende floder fra alperne til Po-dalen, klostre og borge, lange rækker af æbleplantager og sirlige vinmarker. Skønne historiske byer som Bolzano, Trento, Verona og den fantastiske Gardasø er nogle af turens highlights. En forholdsvis nem tur, hovedsageligt på cykelsti. Blidt terræn uden de store stigninger – som kan klares af alle i almindelig god form.

Læs mere om grupperejsen til Italien

Tre floder, seks vinområder og 7000 slotte – cykelkrydstogt i underskønne Frankrig
Ruby Rejser kan tilbyde det perfekte cykelkrydstogt til vinelskeren. Oplev de legendariske vinområder Saint-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc. På denne tur har du mulighed for at opleve området omkring Bordeaux – et af de smukkeste of mest berømte i Frankrig. I løbet af ugen cykler du gennem 6 forskellige vinområder, forbi et utal af stilfulde vinslotte og smukke vingårde – måske med mulighed for en vinsmagning eller to undervejs.

Læs mere om cykelkrydstogt i Frankrig

Cykelrejse på egen hånd i pittoreske Piemonte - oplevelser for alle sanser 
Piemonte er berømt for sin gode gastronomi og fine vine som Barolo og Barbera. Med smuk natur, frodige marker i lavlandet ved Po-flodens bredder, vinklædte skråninger, charmerende middelalderlandsbyer og bakketoppe med velbevarede fæstninger. Det lokale køkken er velsmagende og ofte indgår den berømmede sorte trøffel i retterne. På cyklen bevæger du dig også gennem Langhe provinsen kendt for sine fantastiske vine så som Barolo, Barbera og Dolcetto.

Som en sjov parantes for børn og barnlige sjæle kan vi oplyse, at Nutellaen blev opfundet i Piemonte af Ferrero-brødrene.

Læs mere om rejsen til Piemonte


Der er mange andre præmier på højkant i VI CYKLER TIL ARBEJDE - se hvad du kan vinde her.