Sig JA til din cykel!

Skrevet d. 26. februar 2018

Er du i fast forhold med din cykel - eller er jeres kærlighed rustet bort? 
I hele maj måned skruer vi op for passionen mellem dig og din cykel. Mirakelkuren er enkel – jo mere tid, du og din cykel tilbringer sammen, jo mere blomstrer kærligheden imellem jer. Derfor gælder det i VI CYKLER TIL ARBEJDE om at cykle mest muligt i maj. Og hvis du allerede cykler til arbejde hver dag, så er det nu, du kan blive kaptajn for dit helt eget cykelhold og øse ud af din ekspertise til nye cyklister.

Du skal blot finde en håndfuld kollegaer med lyst til at cykle – så er holdet sat til Danmarks største, sjoveste og mest motiverende cykeldyst. Måske bliver det jer, der vinder spændende rejser, nye cykler, hjelme og meget mere. Men husk: I VI CYKLER TIL ARBEJDE får alle gevinst i form af bedre kondition, lavere BMI, mere energi og bedre humør.

Sig JA – meld dit hold til!
Det er nemt at være med. Du skal bare samle et hold på 4-16 kollegaer og melde jer til her på vcta.dk
Det koster 60 kr. pr. person at deltage – og da cykelturene giver sunde og glade kollegaer, synes vi, at du skal få chefen til at betale. Der er deadline for tilmelding 20. april.

Vind alt fra rejser til kager!
Ta’ cyklen til arbejde i maj. Så tit I kan. Hver cykeldag giver point.
Dit hold kan vinde små, sjove præmier i vores ugekonkurrencer – eller store fede rejser, når vi til slut trækker lod om masser af præmier. 

Tip: print tilmeldingsskema her

MELD CYKELHOLDET TIL HER