Nyt elcykel-koncept til danske virksomheder

- Vi skal have endnu flere til at vælge cyklen frem for bilen, og el-cyklen kan medvirke effektivt til dette. Samtidig er det vigtigt, at vi får virksomhederne engageret, ikke blot den enkelte medarbejder, men også arbejdsgiverne. Sådan lyder budskabet fra virksomheden Two Wheel Company, der er stiftet med et mål om at være med til at drive mobilitet på to hjul frem i Danmark. Vi har stillet Michael Axelsen, partner og adm. direktør, tre hurtige spørgsmål:

Hvorfor lige el-cyklen?
Cykler er af gode grunde Danmarks nationale transportmiddel, men de moderne el-cykler bringer bare en dimension mere ind i oplevelsen. Cyklisten afgør selv, den hjælp man ønsker afhængigt af vej og vejrforhold, hvilket gør køreturen mere smidig og tilpasset den enkeltes ønsker og behov. Man kan ganske enkelt cykle både længere og hurtigere uden problemer. El-cyklen er samtidig et sjovt og trendy alternativ til bilen, den offentlige transport, eller den almindelige cykel. Du får frisk luft, samtidig med at du kan pendle længere på kortere tid end på en almindelig cykel. Der er dermed både tid og penge at spare.

Hvad er fordelen for den enkelte virksomhed?
Der er i disse år meget fokus på arbejdsmiljø og fastholdelse af medarbejdere. Det handler i korte træk om, at sunde og glade medarbejdere yder mere og bliver længere i virksomheden. At få flere til at cykle tæller således både på bundlinjen i virksomheden, på sundheden og humøret hos den enkelte medarbejder og på samfundsøkonomien. Alle vinder. Cyklen er et naturligt valg for de fleste i fritiden, men vi ser gerne, at det også bliver en større del af arbejdslivet og erhvervslivet.

Hvordan tager erhvervslivet imod jeres nye el-cykel koncept?
Vi bliver meget positivt modtaget i virksomhederne. Hele mobilitetsbegrebet og den sociale bevidsthed er under stor forandring, og når den sunde cykelkultur kombineres med effektivitet og medarbejderpleje, er virksomhederne absolut lydhøre overfor nye løsninger. 

Konceptet kort fortalt:
Two Wheel Company tilbyder virksomheder el-cykler via forskellige former for leasingaftaler, hvor de både tager sig af service, forsikring og finansiering. De sørger også for, at virksomheden altid er opdateret på de nyeste modeller og tilbehør. Du kan læse mere om Two Wheel Company her

Vind el-cykler til virksomheden
Two Wheel Company er med som præmiesponsor i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Som deltagere i kampagnen, kan din virksomhed derfor være den heldige vinder af 2 el-cykler med fuld service og forsikring i 2 måneder. Der trækkes i alt 4  vindervirksomheder.