Konkurrencer

SÆRKONKURRENCER OG VINDERE 2019

OBS! Alle vindere får direkte besked. Vinderne af alle holdpræmierne i hovedkonkurrencen findes ved lodtrækning 11. juni og offentliggøres 14. juni her på siden.


Hent en kollega-dag
I denne konkurrence fejrer vi fællesskabet og cykelglæden med en omvej: Hent og følg en holdkammerat til arbejde på cykel onsdag 22. maj - så er I begge med i konkurrencen om 2 stk. gavekort á 2 personer til et dejligt Oslo-cruise med DFDS.

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest 23. maj - skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook

Sådan finder vi vinderen:
Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega 22. maj og indsendt dokumentation for cykelturen senest 23. maj. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden senest 14. juni 2019.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.
Årets holdkaptajn 


Er din holdkaptajn grunden til, at I lige har cyklet lidt oftere til arbejde – også selvom der var modvind - eller har han eller hun været den bedste til at få sat gang i den hyggelige cykelstemning på kontoret? Så er det måske din holdkaptajn, der fortjener titlen som Årets holdkaptajn 2019. Titlen går nemlig til en kaptajn, der har ydet en ekstra indsats for, at VI CYKLER TIL ARBEJDE er sjovt, fedt, udfordrende eller motiverende.

Nominer Årets holdkaptajn senest den 11. juni 2019 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets holdkaptajn” i emnefeltet.*

Årets holdkaptajn vinder et rejsegavekort på 5.000 kr. til Bornholmtours.

Vinderen får direkte besked.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.


Årets debutant 

Har din holdkammerat parkeret bilen og taget cykeludfordringen op i maj måned? Så kender du måske Årets debutant 2018. Titlen går nemlig til en uvant cyklist, der er kommet i cykelsadlen og mod alle odds har ydet en forbilledlig indsats i årets kampagne.

Nominer din seje kollega senest den 11. juni 2019 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets debutant” i emnefeltet.*

Årets debutant vinder et rejsegavekort på 5.000 kr. til Bornholmtours.

Vinderen får direkte besked.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.


 Årets fighter: "Med på trods"

Der er en Schindelhauer-cykel (værdi: 18.999 kr.)  på højkant til en deltager, der virkelig mangler en cykel, og som "er med på trods". 

For at deltage i konkurrencen om at vinde den flotte cykel, skal du fuldføre disse tre trin:

  • Være deltager i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2019
  • Uploade et billede på Instagram* fra din daglige cykeltur til/fra arbejde
  • Bruge hashtagget #EnDelAfBevægelsen OG #ViCyklerTilArbejde på billedet. Du kan deltage med så mange billeder du vil, men du får kun samlet et lod i puljen.

Konkurrencen løber fra 28. marts til og med 31. maj 2019. Læs mere her

Vi finder en vinder ved lodtrækning den 14. juni 2019. Vinderen kontaktes gennem Instagram Direct og offentliggøres her på siden.

*Hvis du ikke har en Instagramkonto, kan du sende dit billede til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skrive #EnDelAfBevægelsen i emnefeltet.


Elcykler til tre holdkaptajner 

Alle holdkaptajner, der er tilmeldt senest 31. maj kl. 12 er med i lodtrækningen om tre elcykler fra Strøm Bikes. Vi trækker tre vindere, der vinder en elcykel hver. 

Vinderne får direkte besked. 


AFSLUTTEDE SÆRKONKURRENCER


 

Hverv en bilist

Vinder: Heidi Jensen, Landbrugsstyrelsen, Augustenborg

Få en bilist med på holdet - og forær vedkommende en elcykel med fuld service.

Præmien er den populære Winther Genesis E2, som er en komfortabel elcykel i elegant klassisk design. Værdien er 19.499. Præmien indeholder elcyklen og Fri BikeSmart pakken, som er en serviceaftale i 3 år, hvor alle services og reparationer (inkl. materialer) er dækket.  

Kagekonkurrence - i alt 10 vinderhold findes ved lodtrækning, kontaktes direkte og offentliggøres

Tilmelding af nyt hold pr. 3. maj - vindere:
1. "JCI9 - TC40" fra Johnson Controls Denmark Aps, Højbjerg
2. "Team JAI 2" fra A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning
3. "Team cykel myg" fra Center Kildegården, Søborg
4. "CHAROS Team Ladies" fra Chr. Hansen A/S, Roskilde
5. "Byens Bedste" fra Unilabs, København Ø

Tilmeldt ekstra deltager pr. 3. maj - vindere:
1. "Team HTS" fra Sophion Bioscience A/S, Ballerup
2. "Verdens bedste cykelhold" fra BUPL Østjylland, Aaarhus C
3. "Stokholtbuens Supersprintere" fra Stokholtbuen, Herlev
4. "Granitbenene" fra JN Data, Roskilde og Silkeborg
5. "AUH Ældresygdomme" fra AUH, Aarhus