Alle præmierne i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2018

Her er alle de lækre præmier du kan vinde, når du er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Hver gang du registrerer en cykeldag på din profil får jeres hold et lod. Så jo flere dage I cykler, jo flere lodder får holdet – og jo større er chancen for at vinde præmier.

OBS! Der er endnu flere præmier på vej - siden opdateres løbende!


 ÅRETS HOVEDPRÆMIER

 Pæmier

REJSEGAVEKORT
Hvem drømmer ikke om ferie? Der er ekstra god grund til at sige JA til din cykel i maj, for der er en rejse til en værdi af 10.000 kr. med på højkant - til alle deltagere på et vindende hold!

Ruby Rejser specialiserer sig i aktive rejser, og med rejsegavekortet kan du vælge lige den ferie, du drømmer om. Der er cykelrejser, singlerejser, skiferier, vandreferier, krydstogter, daseferier og alt muligt andet. Fra Arktis til Antarktis, fra Korsika til Kap Verde - og alt derimellem.

CYKLER FRA SCO
I maj måned ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE, og når I samler et hold og får indsamlet cykeldage, har I chancen for at vinde flotte, nye cykler fra det hæderkronede danske cykelfirma, SCO.

SCO er et 113 år gammelt dansk cykelmærke, der er kendt for kvalitet og design, med fokus på godt håndværk og konstruktion. De fleste af os husker det velkendte design med liljen på kronrøret og verdensmesterregnbuen på sadelrøret.Den minimalistiske Hyban cykelhjelm er til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal. Den har højt placeret LED-lygte i nakken for 180 graders synlighed og nemt aftageligt visir. Der er hjelme til alle vindende på 1 hold. Værdi 559 kr. pr. stk.

Sponsor: ABUS

ViSSEVASSE har designet den smukke plakat Racing Bicycle i størrelsen 30x40. Der er en plakat til alle deltagere på 1 hold. Værdi 245 kr. pr. stk.

Sponsor: ViSSEVASSE

Kryptonite opfandt den originale U-lås til cykler i 1972 og lige siden har de sat standarden indenfor højkvalitetslåse. Der er en fed Kryptonite-lås til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi af 400 kr. pr. stk.

Sponsor: Kryptonite

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen. Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på 2 vinderhold. Værdi pr. deltagerpræmie 500 kr.

Smart design, god pasform og kompromisløs sikkerhed gør dette til hjelmen, som du ikke bare vil eje, men rent faktisk også bruge til dine daglige cykelture. Der er en smart Nutcase cykelhjelm til alle deltagere på 1 hold. Værdi af 599 kr. pr. stk.

Sponsor: Nutcase

To heldige holdkaptajner kan opleve klippeøen Bornholm med rejsespecialisten BornholmTours, der tilbyder ferier for en hver smag. Der er to rejsegavekort fra BornholmTours på højkant til en samlet værdi á 10.000 kr.

Sponsor: BornholmTours

Buddha Bikes Original er et godt bud på den perfekte hverdagscykel. Cyklerne er sammensat af udvalgte holdbare, funktionelle og slidstærke komponenter, der er monteret på reinkarnerede stel. 3 heldige vindere kan cykle afsted på en cykel fra Buddha Bikes Original, til en værdi af 6000. kr. pr. stk.

Sponsor: Buddha Bikes

Hövding er verdens første airbag til cyklister. Ved hjælp af avancerede sensorer registrerer Hövding cyklistens bevægelsesmønster og reagerer, så snart uheldet er ude. Der er 1 Hövding på højkant til 1 heldig deltager. Værdi 2.299 kr.

Sponsor: Hövding