Alle præmierne i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2018

Her er alle de lækre præmier du kan vinde, når du er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Hver gang du registrerer en cykeldag på din profil får jeres hold et lod. Så jo flere dage I cykler, jo flere lodder får holdet – og jo større er chancen for at vinde præmier.

OBS! Der er endnu flere præmier på vej - siden opdateres løbende!


 ÅRETS HOVEDPRÆMIER

 Pæmier

REJSEGAVEKORT
Hvem drømmer ikke om ferie? Der er ekstra god grund til at sige JA til din cykel i maj, for der er en rejse til en værdi af 10.000 kr. med på højkant - til alle deltagere på et vindende hold!

Ruby Rejser specialiserer sig i aktive rejser, og med rejsegavekortet kan du vælge lige den ferie, du drømmer om. Der er cykelrejser, singlerejser, skiferier, vandreferier, krydstogter, daseferier og alt muligt andet. Fra Arktis til Antarktis, fra Korsika til Kap Verde - og alt derimellem.

CYKLER FRA SCO
I maj måned ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE, og når I samler et hold og får indsamlet cykeldage, har I chancen for at vinde flotte, nye cykler fra det hæderkronede danske cykelfirma, SCO.

SCO er et 113 år gammelt dansk cykelmærke, der er kendt for kvalitet og design, med fokus på godt håndværk og konstruktion. De fleste af os husker det velkendte design med liljen på kronrøret og verdensmesterregnbuen på sadelrøret.To heldige holdkaptajner kan opleve klippeøen Bornholm med rejsespecialisten BornholmTours, der tilbyder ferier for en hver smag. Der er to rejsegavekort fra BornholmTours på højkant til en samlet værdi á 10.000 kr.

Sponsor: BornholmTours

Stil dig i spidsen for et cykelhold senest 1. maj kl. 12 - så er du med i konkurrencen om en "usynlig" og innovativ airbag-cykelhjelm fra svenske Hövding. Alle tilmeldte holdkaptajner er med i lodtrækningen om den seje cykelhjelm. Værdi 2.299 kr.

Sponsor: Hövding

Den minimalistiske Hyban cykelhjelm er til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal. Den har højt placeret LED-lygte i nakken for 180 graders synlighed og nemt aftageligt visir. Der er hjelme til alle på 1 vinderhold. Værdi 559 kr. pr. stk.

Sponsor: ABUS

Kryptonite opfandt den originale U-lås til cykler i 1972 og lige siden har de sat standarden for højkvalitetslåse. Der er en fed Kryptonite-lås til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi af 400 kr. pr. stk.

Sponsor: Kryptonite

ViSSEVASSE har designet mange smukke plakater - blandet andet "Racing Bicycle" i størrelsen 30x40. Der er en flot cykel-plakat til alle deltagere på 1 hold. Værdi 245 kr. pr. stk.

Sponsor: ViSSEVASSE

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen. Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på 2 vinderhold. Værdi pr. 500 kr. pr. stk.

Bookman USB Light er en genial og superfunktionel lygte til den designbevidste cyklist. Lille, let og nem at montere, men med masser af lys. Med oversize knap, som er nem at betjene - selv med handsker på. Der er et sæt USB-opladelige lygter til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 349 kr. pr. sæt.

Sponsor: Bookman

Kopholder fra Kobe - perfekt til coffee on the go. Kan monteres på dit cykelstyr. Der er en sort kopholder til alle deltagere på 1 hold. Værdi 150 kr. pr. stk.

Sponsor: KOBE

Viking Juice-kædeolien er udviklet til det legendariske cykelløb Paris-Roubaix, og får din cykel til at rulle som en drøm. Der er en Viking Juice fra Cyklistbutikken 1905 til hver deltager på 1 vinderhold. Værdi 109 kr. pr. stk.

Den danske iværksættervirksomhed TAG-IT hjælper danskerne med at få tabte, glemte og ”lånte” ting tilbage med anonyme QR-mærker. Der er en sikringspakke med et cykelmærke, en nøglering, 1 x 4 stk. universal QR-mærker samt et taskemærke til alle deltagere på 3 vinderhold. Værdi 236 kr. pr. pakke.

Sponsor: Tag-it

Få plads til det hele med den stærke Klickfix-cykelkurv, der rummer 16 L og er nem at klikke af og på. Kurven er fintmasket og har integreret håndtag. Der er en sort ”Klickfix uni basket” + beslag eller et gavekort til alle deltagere på 1 hold. Værdi 300 kr. pr. stk.

Sponsor: Klickfix

Der er et sæt lækre 100% GOTS-certificerede økologisk bomuldsviskestykker og -karklude til alle deltagere på 1 vinderhold. Sættet består af et stort sildebensvævet viskestykke i mørkegrå (53x86 cm) og tre pique-vævede karklude i mørkegrå (30x35 cm). Værdi 305 kr. pr. sæt.

Smart design, god pasform og kompromisløs sikkerhed gør dette til hjelmen, som du ikke bare vil eje, men rent faktisk også bruge til dine daglige cykelture. Der er en smart cykelhjelm fra Nutcase til alle deltagere på 1 hold. Værdi af 599 kr. pr. stk.

Sponsor: Nutcase

Deltagerne på to heldige vinderhold får trykt deres holdnavn, slogan eller logo på hver deres flotte og rummelige regnponcho fra BestPromotion. Regnslagene er onesize, har snøre ved hætten og fås i fire farver. Værdi 399 kr. pr. stk.

Sponsor: bestpromotion

Buddha Bikes Original er et godt bud på den perfekte hverdagscykel. Cyklerne er sammensat af udvalgte holdbare, funktionelle og slidstærke komponenter, der er monteret på reinkarnerede stel. 3 heldige vindere kan cykle afsted på en cykel fra Buddha Bikes Original, til en værdi af 6000. kr. pr. stk.

Sponsor: Buddha Bikes

Tilmeld dig VI CYKLER TIL ARBEJDE-nyhedsbrevet og vind en eksklusiv cykel fra tyske Schindelhauer. Vælg model Ludwig eller Lotte. Værdi af 13.999 kr.

En sort/mørkeblå duffel taske der kan omdannes til en rygsæk! Brug den til den daglige cykeltur til arbejdet. Der er 1 duffel taske på højkant til 1 heldig deltager. Værdi 699 kr.

Sponsor: SØRENSEN

"AfterShokz Trekz Titanium" er hovedtelefoner, der leverer lyd via såkaldt bone conduction, hvor lyden overføres gennem vibrationer på kindbenet. Dette efterlader øret frit til at høre, hvad der sker i trafikken. Der er cykelvenlige hovedtelefoner til 1 heldig vinder. Værdi 565 kr.

Sponsor: AfterShokz