VI CYKLER STADIG TIL ARBEJDE

I sommeren 2018 vil der i forbindelse med omfattende banerenoveringer blive lukket for al togdrift på Kystbanen d. 30. juni – 12. august, og på Frederikssundbanen d. 1. juni – 26. august.

Læs mere om banelukningerne hos DOT

Banelukningerne vil skabe udfordringer for pendlere i hele Region Hovedstaden, og i særdeleshed for pendlere der dagligt bruger de berørte strækninger. For at motivere de berørte til at vælge cyklen efter VI CYKLER TIL ARBEJDE er slut i maj, forlænger vi derfor i samarbejde med Moving People og Region Hovedstaden VI CYKLER TIL ARBEJDE henover sommeren. Forlængelsen vil gælde i hele juni, juli og august, og vil være tilgængelig for alle interesserede med arbejdsplads i Region Hovedstaden.

SÅDAN KAN I VÆRE MED I FORLÆNGELSEN
I maj måned kører VI CYKLER TIL ARBEJDE præcis som det plejer. Fra d. 16. maj vil alle holdkaptajner på deres profil, få mulighed for at acceptere eller afslå at deltage i forlængelsen. Det er kun holdkaptajnen der kan acceptere - og kun på hele holdets vegne. Når holdkaptajnen har accepteret, vil holdet få adgang til en udvidet kalender, hvor der kan tastes cykeldage for juni, juli og august. Er der deltagere der ikke ønsker at deltage i forlængelsen, skal de blot undlade at taste cykeldage efter d. 31. maj - så vil deres deltagelse blive neutraliseret og ikke påvirke holdets vinderchancer. Det vil ikke være muligt at registrere feriedage i perioden. Deltagelse i forlængelsen har ikke indflydelse på deltagelse og vinderchancer i den normale kampagne i maj.

Det koster ikke ekstra at deltage hvis man har været tilmeldt kampagnen i maj måned, og det vil også være muligt at tilføje nye deltagere eller hold, for det normale deltagergebyr på 60 kr. pr. deltager.

REGLER OG PRÆMIER
Reglerne i VI CYKLER STADIG TIL ARBEJDE er præcis de samme som i den normale kampagne. Hver gang du registrerer en cykeldag på din profil får jeres hold et lod. Så jo flere dage I cykler, jo flere lodder får holdet – og jo større er chancen for at vinde hovedpræmien. Husk at deltagere på holdet der ikke ønsker at deltage, blot skal undlade at taste cykeldage i juni, juli og august - så bliver de neutraliseret i lodtrækningen og jeres holds vinderchancer vil ikke blive mindre.

VI CYKLER STADIG TIL ARBEJDE kører fra 1. juni til og med 31. august. Når kampagnen er slut har I indtil d. 7. september til at taste jeres cykeldage. Alle hold der deltager i forlængelsen er med i dysten om hovedpræmien, der består af lækre 3-gears kvalitetscykler fra Pelago - til alle deltagere på vinderholdet. Vi trækker lod om hovedpræmien d. 10 september og de heldige vindere vil blive offentliggjort d. 11 september.