Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

OmvejsOnsdag: Kør en omvej og vind en sæsonmenu hos Brdr. Price

Onsdag d. 12. maj gælder det om at cykle mere end du plejer! Der er en lækker middag med vinmenu hos Brdr. Price på højkant.

Læs mere

Sådan cykler du med fra hjemmekontoret

Du kan sagtens cykle med, selvom du arbejder hjemmefra hele eller dele af ugen. Men hvor skal du cykle hen? Og hvordan bevarer du gejst og fællesskab med resten af holdet? Vi hjælper dig godt på vej.

Gå til guiden

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen og få flotte trofæer. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere
Vi cykler til arbejde 2021

Hvad er VI CYKLER TIL ARBEJDE?

Cyklistforbundets forårsklassiker har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører igen i maj, og spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark.

Læs mere

Ta' cyklen og vind!

Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej og mange andre lækre præmier i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021.

Se alle præmierne her

Køb T-shirten

Sig "Ja tak" til pedalkraft med kampagne-T-shirten, der både er behagelig at cykle i og bæredygtigt produceret.

Læs mere

BONUS: Vi cykler også i september

Er du bange for, at du ikke får cyklet nok i maj - fordi du skal måske arbejde hjemme? Meld holdet til alligevel - så får du og kollegaerne også to ugers gratis VI CYKLER TIL ARBEJDE med i købet i september.

Læs mere

OM

Tak til Gubra

Biotekvirksomheden Gubra er hovedsponsor på VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gubra bruger 10 procent af sit overskud hvert år til grønne og sundhedsfremmende initiativer.

Læs mere