Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Hvad er VI CYKLER TIL ARBEJDE?

Cyklistforbundets klassiker har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark og kører igen i 2022.

Læs mere

Kør med: Vi cykler i september

Nåede du ikke at cykle med i maj? Eller er du frisk på mere sjov cykling sammen med kollegaerne efter sommerferien? Så kør med når vi cykler 6.-19. september.

Læs mere

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få flotte trofæer. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere

Inspiration til din cykling

Vi klæder dig på til VI CYKLER TIL ARBEJDE med det bedste inden for gode råd, guides og inspiration.

Læs mere

Materialer

Her kan du hente og printe materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021.

Se materialerne

Ring til os på kampagnetelefonen

Knas med tilmeldingen eller brug for et godt råd? Vi sidder klar til at hjælpe.

Kontakt os

Pressemateriale

Her kan du downloade logo og billeder til pressebrug.

Læs mere

Tidligere kampagner

Vi vintercykler i uge 6

I uge 6 er det tid til at finde sin indre viking frem, når vi sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsugen for andet år i træk. Det er gratis at cykle med!

Læs mere

Resultater

Tak til Gubra

Biotekvirksomheden Gubra er hovedsponsor på VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gubra bruger 10 procent af sit overskud hvert år til grønne og sundhedsfremmende initiativer.

Læs mere

Nyt: Nu kan du også registrere din fritidscykling

Mange af jer har efterspurgt muligheden for også at kunne registrere fritidscykling. Derfor ruller vi i år en ny fritids-konkurrence i gang - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

En cykel larmer ikke, den bruger nul benzin.Povl Kjøller

Læs også

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der også kører med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Meld dig til

Kør med i Vintercyklingsugen d. 7.-13. februar. Find 2-16 kollegaer, sæt et hold og meld jer til nu. HUSK! Vi cykler igen i hele maj - tilmeldingen åbner 1. marts.

Klik her for tilmelding