Bliv samarbejdskommune på

VI CYKLER TIL ARBEJDE 2020

Bliv samarbejdskommune

Cyklistforbundet inviterer jer med som samarbejdskommune på den landsdækkende motionskampagne. Men VI CYKLER TIL ARBEJDE kan I styrke indsatsen for at få flere til at cykle i hverdagen og sætter fokus på cyklen som sund og grøn transport.

En daglig cykeltur giver trivsel og velvære. Den kan på en og samme tid forbedre den enkelte borgers helbred, reducere CO2-udledningen og mindske trængslen på vejene.

Som samarbejdskommune tilbyder vi jer medejerskab i kampagnen. I får en række enkle værktøjer og inspiration til, hvordan I kan bruge kampagnen i jeres arbejde med at skabe en sundere og grønnere kommune – og I får en god mulighed for at øge antallet af deltagere i netop jeres kommune. Det er enkelt og billigt at være samarbejdskommune, og I bestemmer selv, hvor stor jeres indsats skal være.

Det får I

Vi hjælper jer med at udsende målrettede invitationer til virksomhederne i lokalområdet med jeres kommune som medafsender og underskrevet af borgmesteren. Det har stor indflydelse på deltagelsen i kampagnen, at I som samarbejdskommune bakker op og er med til at gøre kampagnen større, bedre og mere synlig. Vi leverer en sund, social og sjov begivenhed – og i fællesskab kan vi få mange flere op på cyklerne.

Samarbejdspakken består af en række fysiske og digitale elementer, der giver jeres kommune de bedste forudsætninger for at skabe større lokal opbakning til VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Grundpakken består af en fysisk invitation til kommunens 150 største virksomheder samt en række digitale elementer.

Tilkøbselementer Derudover kan I tilkøbe en række fysiske elementer til at skabe synlighed i kommunen - for eksempel et outdoorbanner.

Den store pakke: Ønsker i alle de fysiske tilkøbselementer, kan I med fordel vælge den store pakke.

Uanset om I vælger grundpakken, den store pakke eller tilkøber elementer, kan I få op til 1.000 kampagnefoldere og 20 plakater med gratis.

Se det fulde indhold af pakker og tilkøbselementer samt priser i bestillingsskemaet.

Sådan gør I

Tilmeld jer senest 17. februar 2020 ved at udfylde bestillingsskemaet og sende det til os på vcta@cyklistforbundet.dk

Har I spørgsmål? Så ring eller skriv til os på 33 32 31 21 eller vcta@cyklistforbundet.dk.

Kalender

Her kan du se de vigtigste datoer for årets VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Om VI CYKLER TIL ARBEJDE

VI CYKLER TIL ARBEJDE skal inspirere danskere til at cykle i hverdagen.

Materialer

Download plakat, tilmeldingsskema, køreskema og andre VI CYKLER TIL ARBEJDE-materialer