Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Få gratis, skræddersyet rådgivning til at styrke cyklens rolle

Skal jeres arbejdsplads have del i de enorme potentialer, der er i mere cykling?

Cykelvæksthuset tilbyder gratis inspiration, viden og hjælp til offentlige og private virksomheder, der ønsker at få flere medarbejdere, opgaver og varer over på cyklen.

Rådgivningen tilrettelægges med udgangspunkt i jeres konkrete rammer, behov og potentialer på baggrund af en uforpligtende inspirationssamtale.

Kontakt os på cykelvaeksthuset@cyklistforbundet.dk eller tlf. 40 70 83 58 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

www.cykelvæksthuset.dk finder I:

  • Den nyeste viden. Vi præsenterer den vigtigste viden og de nyeste forskningsresultater om effekterne på sundhed, trængsel og klima - heriblandt de økonomiske besparelser.
  • Best practice. Vi præsenterer virksomheder, der har gjort noget særligt for at fremme cyklismen – enten ved at fremme medarbejdernes cykeltransport til og fra arbejde eller ved at bruge ladcyklen eller andre cykeltyper i deres opgaveløsning.
  • Konkrete indsatser. Vi formidler indsatser, der virker, så I nemt kan komme i gang med at tænke cyklen ind i jeres virksomhed.