Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Få gratis, skræddersyet rådgivning til at styrke cyklens rolle

Skal jeres arbejdsplads have del i de enorme potentialer, der er i mere cykling?

Cykelvæksthuset tilbyder gratis inspiration, viden og hjælp til offentlige og private virksomheder, der ønsker at få flere medarbejdere, opgaver og varer over på cyklen.

Rådgivningen tilrettelægges med udgangspunkt i jeres konkrete rammer, behov og potentialer på baggrund af en uforpligtende inspirationssamtale.

Kontakt os på cykelvaeksthuset@cyklistforbundet.dk eller tlf. 40 70 83 58 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

www.cykelvæksthuset.dk finder I:

  • Den nyeste viden. Vi præsenterer den vigtigste viden og de nyeste forskningsresultater om effekterne på sundhed, trængsel og klima - heriblandt de økonomiske besparelser.

  • Best practice. Vi præsenterer virksomheder, der har gjort noget særligt for at fremme cyklismen – enten ved at fremme medarbejdernes cykeltransport til og fra arbejde eller ved at bruge ladcyklen eller andre cykeltyper i deres opgaveløsning.

  • Konkrete indsatser. Vi formidler indsatser, der virker, så I nemt kan komme i gang med at tænke cyklen ind i jeres virksomhed.

Læs også

OM

Cyklen kan være med til at løse verdensmål

FN har defineret 17 verdensmål for en bæredygtig fremtid. Cyklen kan være med til at løse over halvdelen af dem, vurderer det europæiske cyklistforbund.

Læs mere

OM

Virksomheder: Derfor skal I bakke op om cykling

Der er mange gode grunde til at bakke op om medarbejderes cykling i hverdagen og være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Bliv klogere på hvorfor og hvordan vi gør det nemt for jer at være med.

Se hvorfor og hvordan

OM

Hvad er VI CYKLER TIL ARBEJDE?

Cyklistforbundets hverdagsklassiker har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører igen 1.-31. maj 2023, og alle kan cykle med!

Læs mere