Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kære holdkaptajn

Velkommen til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2022.

Snart ruller foråret og cykelglæden gennem hele landet, og som kaptajn på et VI CYKLER TIL ARBEJDE-hold er det din fornemmeste opgave at sprede begejstring og cykelkærlighed i hele maj måned - på holdet og på cykelstien.

Det kræver ikke nødvendigvis noget særligt at være kaptajn - men har du lyst til at gøre lidt ekstra, kan du bruge siden her til at finde materiale og inspiration.


  • Er I endnu ikke tilmeldt?

    Så skynd dig at samle et cykelhold – som holdkaptajn er du nemlig automatisk med i lodtrækningen om en lækker 3-retters sæsonmenu inkl. vinmenu for to personer på valgfri Brdr. Price-restaurant.

    Vi trækker lod blandt alle tilmeldte holdkaptajner med mindst en cykeldag.

    Læs mere om Brd. Prices restauranter her

Sådan sætter du et cykelhold

Find 2-16 kollegaer. Find på et godt navn til holdet. Og hvis jeres arbejdsplads har andre hold med, så smut forbi og lov dem baghjul – det styrker motivationen!

Tilmeldingen sker her på vcta.dk - du kan hente og printe og hænge tilmeldingsskemaet op, og få flere kollegaer med på dit cykelhold.

Tilmeld holdet her

Materialer til kampagnen:

Køreskema

Download her

Tilmeldingsskema

Download her

Plakat A3

Download her

Webbanner

Download her

Vi går i GULT - og fejrer hverdagens cykelhelte

I år skruer vi maksimalt op for cykelglæden med et hverdagens Tour de France-tema – i anledning af, at verdens største cykelløb kommer til Danmark til sommer. Vi varmer op i ægte tour-stil med en hyldest til Danmarks ÆGTE cykelhelte: Alle jer, der cykler til arbejde! Der er bjergpoints, sjove trofæer og førertrøjer på spil - og selvfølgelig også præmier!

Sådan får I en endnu sjovere kampagne

Savner du inspiration til hvordan du kan motivere holdet? Så kan du måske få idéer her:

Hvad kan jeg gøre som kaptajn?

Måske er du selv en cyklist erfaren med masser af cykeloverskud. Men på dit hold er der måske et par stykker, der er nye på cykelstien? VI CYKLER TIL ARBEJDE er den oplagte mulighed for på dele ud af både din cykelviden og cykelglæde. Hjælp de nye cyklister med opfølgning, ros og gode cykeltips - og få gud karma tilbage.

Mange "nye" cyklister har svært ved at finde en god cykelrute - så kan du hjælpe med forslag. Prøv fx den gratis ruteplanlægger denmarkbybike.dk

Mind dine kollegaer om at læse de nyhedsbreve, som ugentligt bliver sendt i løbet af hele maj. De er spækket med tips og tricks, særkonkurrencer og inspiration til cykelturen. Hvis dine holdkammerater ikke modtager nyhedsbrevet, kan de melde sig til her: Cyklistforbundet

Sådan får I en sjovere kampagne

Lav noget sammen

Fælles aktiviteter på cykelholdet styrker motivationen og cykelglæden. Du og dit hold kan fx tage på en lille udflugt efter arbejde - og cykle hen til byens bedste iskiosk eller smukkeste udsigtspunkt. Eller I kan cykle en morgentur sammen, inden I møder ind.

Idé: Giv udflugten et overraskende twist
Alle holdkammerater skriver en lokal seværdighed ned på en lille seddel, som foldes og lægges ned i en skål. Så trækker I lod om jeres rute. I trækker kun én etape ad gangen - og når I så er fremme ved første destination, kan I holde en lille pause - og trække en ny seddel med jeres næste mål. Og sådan bliver I ved, indtil jeg ikke orker på cykle længere. På den måde bliver cykeludflugten bogstaveligt talt til en leg, og I opdager knap nok hvor langt I får cyklet.

Idé: "Nisseleg" på cykel i maj
Lad julens "nisselege" har inspiration til maj måned. Hvem elsker ikke på komme ud til en nypumpet cykel med olieret kæde? Et fint sadelbetræk? Eller et nypudset stel? Brug VI CYKLER TIL ARBEJDE til på glæde hinanden i hverdagen med små anonyme tjenester. Det løfter humøret.

Vi glæder os til at se jer på cykelstierne i maj!

Læs mere

Materialer

Her finder du plakat, tilmeldingsskema, videoer og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2022.

Se materialerne

Sådan sætter I cykelholdet

I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med. Men der er mange måder, I kan sætte hold - og hvorfor ikke gøre det til en fest i sig selv?

Læs hvordan I gør