Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kære holdkaptajn

Velkommen til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2023.

Snart ruller foråret og cykelglæden gennem hele landet, og som kaptajn på et VI CYKLER TIL ARBEJDE-hold er det din fornemmeste opgave at sprede begejstring og cykelkærlighed i hele maj måned - på holdet og på cykelstien.

Det kræver ikke nødvendigvis noget særligt at være kaptajn - men har du lyst til at gøre lidt ekstra, kan du bruge siden her til at finde materiale og inspiration.


  • Vind en eksklusiv overnatning i Danmarks eneste trætophotel

    Er I endnu ikke tilmeldt? Så skynd dig at samle et cykelhold! Som holdkaptajn er du nemlig automatisk med i lodtrækningen om en overnatning for to personer hos Løvtag - Danmarks eneste trætop-hotel. Det eksklusive og komfortable hotel ligger i et stille og natursmukt område i Sydøsthimmerland tæt på både havet og Mariager Fjord. Læs mere om konkurrencen her

    Vi trækker lod blandt alle tilmeldte holdkaptajner med mindst en cykeldag.

Sådan sætter du et cykelhold

Find 2-16 kollegaer. Find på et godt navn til holdet. Og hvis jeres arbejdsplads har andre hold med, så smut forbi og lov dem baghjul – det styrker motivationen!

Tilmeldingen sker her på vcta.dk - du kan hente og printe og hænge tilmeldingsskemaet op, og få flere kollegaer med på dit cykelhold.

Tilmeld holdet her

Sådan får I en endnu sjovere kampagne

Savner du inspiration til hvordan du kan motivere holdet? Så kan du måske få idéer her:

Hvad kan jeg gøre som kaptajn?

Måske er du selv en cyklist erfaren med masser af cykeloverskud. Men på dit hold er der måske et par stykker, der er nye på cykelstien? VI CYKLER TIL ARBEJDE er den oplagte mulighed for på dele ud af både din cykelviden og cykelglæde. Hjælp de nye cyklister med opfølgning, ros og gode cykeltips - og få gud karma tilbage.

Mange "nye" cyklister har svært ved at finde en god cykelrute - så kan du hjælpe med forslag. Prøv fx den gratis ruteplanlægger denmarkbybike.dk.

Mind dine kollegaer om at læse de nyhedsbreve, som ugentligt bliver sendt i løbet af hele maj. De er spækket med tips og tricks, særkonkurrencer og inspiration til cykelturen. Hvis dine holdkammerater ikke modtager nyhedsbrevet, kan de melde sig til HER

Sådan får I en sjovere kampagne

Lav noget sammen

Fælles aktiviteter på cykelholdet styrker motivationen og cykelglæden. Du og dit hold kan fx tage på en lille udflugt efter arbejde - og cykle hen til byens bedste iskiosk eller smukkeste udsigtspunkt. Eller I kan cykle en morgentur sammen, inden I møder ind.

Idé: Giv udflugten et overraskende twist
Alle holdkammerater skriver en lokal seværdighed ned på en lille seddel, som foldes og lægges ned i en skål. Så trækker I lod om jeres rute. I trækker kun én etape ad gangen - og når I så er fremme ved første destination, kan I holde en lille pause - og trække en ny seddel med jeres næste mål. Og sådan bliver I ved, indtil jeg ikke orker på cykle længere. På den måde bliver cykeludflugten bogstaveligt talt til en leg, og I opdager knap nok hvor langt I får cyklet.

Idé: "Nisseleg" på cykel i maj
Lad julens "nisselege" har inspiration til maj måned og overrask en kollega. Hvem elsker ikke på komme ud til en nypumpet cykel med olieret kæde? Et fint sadelbetræk? Eller et nypudset stel? Brug VI CYKLER TIL ARBEJDE til på glæde hinanden i hverdagen med små anonyme tjenester. Det løfter humøret.

Vi glæder os til at se jer på cykelstierne i maj!

Læs mere

Særligt for kaptajner

Snart ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE gennem hele landet. Som kaptajn er det din fornemmeste opgave at sprede cykelglæde på holdet. Vi hjælper dig med tips og fif.

Læs mere

Sådan sætter I cykelholdet

I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med. Men der er mange måder, I kan sætte hold - og hvorfor ikke gøre det til en fest i sig selv?

Læs hvordan I gør