Presserum

Her finder du pressebilleder, logo, fakta og pressekontakt.

Materialet på denne side kan frit benyttes i forbindelse med redaktionel omtale af VI CYKLER TIL ARBEJDE. Anden brug kun efter aftale.

Pressekontakt

Telefon: 40 70 83 78

Udsendte pressemeddelelser

22. maj: Vi cykler til arbejde sammen hver for sig
Cyklistforbundet inviterer til opvarmningscykling forud for sensommerversionen af kollegakampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE.

9. marts: Vær med i Cyklistforbundets forårsklassiker og vind en måneds klimavenlig ferie
Skal du have et trofæ, når du cykler til arbejde, selv om det regner? Når du henter en kollega på vejen? Eller vil du vide, hvor meget CO2 du sparer klimaet for ved at tage cyklen i stedet for bilen? Så er VI CYKLER TIL ARBEJDE noget for dig.

Kampagnen kort

Cyklistforbundet står bag Danmarks største motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, der har fået tusindvis af danskere op på cyklerne siden 1997. I 2019 deltog 60.000 medarbejdere fra 2.000 virksomheder i hele Danmark.

Man tilmelder sig i hold på 2-16 kollegaer. Sammen med sit hold deltager man i den landsdækkende cykeldyst om flest dage på cyklen i kampagneperioden 1.-30. september 2020. Hver dag på cyklen giver point - uanset cykel, uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt. Det tæller også som en cykeldag at cykle til bus og tog - eller blot den ene vej.

Det koster 75 kr. pr. deltager at cykle med. Årets hovedpræmie er to Interrail Global Pass fra DSB til alle på vinderholdet. Kortet giver fri togrejse i hele Europa i en måned. Kampagnen indeholder også en lang række øvrige holdpræmier og flere forskellige særpræmier.

  • Logo

    Download VI CYKLER TIL ARBEJDE-logo til brug på jeres hjemmeside eller trykte materialer.

    .jpeg | .png | .eps

Lokale samarbejdspartnere

VI CYKLER TIL ARBEJDE har mange lokale samarbejdspartnere, der er med til at løfte kampagnen. Kontakt os for at få oplyst eventuelle samarbejdspartnere i dit lokalområde.

Pressebilleder

Nedenstående er til fri brug på følgende betingelser: Billederne må ikke bruges kommercielt, og Cyklistforbundet/fotografnavn skal tydeligt fremgå på eller ved billedet.

Foto: Marie Hald

Foto: Marie Hald

Læs også

VI CYKLER TIL ARBEJDE - Login

Om VI CYKLER TIL ARBEJDE

VI CYKLER TIL ARBEJDE skal inspirere danskere til at cykle i hverdagen.

Læs mere

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvordan kommer vi med i Opvarmningen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Kom i gang med at cykle efter vinteren

Har din cykel været i vinterhi? Her får du 5 gode råd til at komme op på cyklen igen.

Ja tak - jeg vil gerne i gang