Presserum

Her finder du pressebilleder, logo, fakta og pressekontakt. Materialer på denne side kan frit benyttes i forbindelse med redaktionel omtale af VI CYKLER TIL ARBEJDE. Anden brug kun efter aftale.

Kampagnen kort

Cyklistforbundet står bag Danmarks største motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, der har fået tusindvis af danskere op på cyklerne siden 1997. Læs mere om kampagnen her

Ny vintercyklingsuge

VI CYKLER TIL ARBEJDE kører som planlagt i maj måned 2021 - men som noget helt nyt inviterer vi også til en vinterudgave af kampagnen, der allerede kører fra 25. - 31. januar 2021. Det er gratis for alle at cykle med i Vintercyklingsugen. Læs mere her

  • Pressekontakt

    Telefon: 40 70 83 78

    Logo

    Download VI CYKLER TIL ARBEJDE-logo:

    .jpeg | .png | .eps

Lokale samarbejdspartnere

VI CYKLER TIL ARBEJDE har mange lokale samarbejdspartnere, der er med til at løfte kampagnen. Kontakt os for at få oplyst eventuelle samarbejdspartnere i dit lokalområde.

Læs også

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Tak til Gubra

Biotekvirksomheden Gubra er hovedsponsor på VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gubra bruger 10 procent af sit overskud hvert år til grønne og sundhedsfremmende initiativer.

Læs mere

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der allerede er tilmeldt Vintercyklingsugen

Læs mere