Presserum

Her finder du pressebilleder, logo, fakta og pressekontakt. Materialer på denne side kan frit benyttes i forbindelse med redaktionel omtale af VI CYKLER TIL ARBEJDE. Anden brug kun efter aftale.

Kampagnen kort

Cyklistforbundet står bag Danmarks største motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, der har fået tusindvis af danskere op på cyklerne siden 1997. I 2019 deltog 60.000 medarbejdere fra 2.000 virksomheder i hele Danmark. Læs mere her

VI CYKLER TIL ARBEJDE har siden 1997 ligget i maj. Corona-situationen i foråret 2020 gjorde, at Cyklistforbundet undtagelsesvist måtte udsætte årets kollegadyst til september.

  • Pressekontakt

    Telefon: 40 70 83 78

    Logo

    Download VI CYKLER TIL ARBEJDE-logo:

    .jpeg | .png | .eps

Udsendte pressemeddelelser

31. juli: Cyklistforbundet inviterer til ny og større Vi Cykler Til Arbejde-kampagne
Ha’ det sjovt med kollegerne, tramp i pedalerne og vind flotte præmier. I år kører Cyklistforbundet den store kollegakampagne i september. Kampagnen byder i år på endnu mere cykelspas, alle virksomheder får individuel CSR-rapport over de opnåede sundheds- og klima-effekter, og alle deltagere inviteres med i en gratis vinterversion. Tilmelding er åben nu.

22. maj: Vi cykler til arbejde sammen hver for sig
Cyklistforbundet inviterer til opvarmningscykling forud for sensommerversionen af kollegakampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Lokale samarbejdspartnere

VI CYKLER TIL ARBEJDE har mange lokale samarbejdspartnere, der er med til at løfte kampagnen. Kontakt os for at få oplyst eventuelle samarbejdspartnere i dit lokalområde.

Læs også

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Flotte 2019-resultater

Det er store ting, som deltagerne i VI CYKLER TIL ARBEJDE udfører. Se de imponerende resultater fra 2019.

Se tallene her

Tak til Gubra

Biotekvirksomheden Gubra er ny hovedsponsor på VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gubra bruger 10 procent af sit overskud hvert år til grønne og sundhedsfremmende initiativer.

Læs mere