Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

BONUS: Vi cykler også i september

Gik du glip af VI CYKLER TIL ARBEJDE i maj? Fik du ikke cyklet så meget, som du gerne ville fordi du skulle arbejde hjemme? Eller har du bare lyst til at cykle endnu mere sammen med kollegaerne i år?

Fortvivl ikke: Vi har udvidet årets VI CYKLER TIL ARBEJDE med to ugers ekstra cykling d. 6.-19. september. Og det er gratis at deltage for alle, der var tilmeldt maj-kampagnen.

Var du med i maj-kampagnen?

Så skal du blot logge ind på din profil og sige ja tak til at køre med igen.

Var du ikke med i maj? - Tilmeld dit hold her

Du kan nemt sætte et cykelhold med 2-16 deltagere og melde dit hold til her inden starten går 6. september. Det koster 75 kr. pr. person at cykle med.

Mangler du materialer til september-kampagnen?
Find dem her

  • Vi cykler os tilbage til hverdagen

    Det er glædeligt, at vi nu igen må møde fysisk ind på vores arbejdspladser og være sammen med vores kollegaer igen. Men hvordan kommer vi godt tilbage? For mange af os er det en stor omstilling at møde ind på et kontor fyldt med mennesker, larm og sociale forventninger. Men tro det eller ej – cyklen kan hjælpe dig! Læs hvordan du og dine kollegaer cykler jer godt tilbage til hverdagen igen.

    Læs guiden: 5 tip: Sådan bruger du cyklen til at komme godt tilbage på arbejdspladsen

Kalender

  • 6. - 19. september: VI CYKLER TIL ARBEJDE

  • 24. september: Indtastningsfrist

  • 28. september: Vinderne offentliggøres

Læs også

Del din september-cykeltur og vind!

Vi fejrer alle hverdagens små og store cykeloplevelser med en konkurrence: Vis os hvad du oplever du på din september-cykelvej.

Læs mere

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Ta' cyklen og vind!

Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej og mange andre lækre præmier i september.

Se alle præmierne her

Særligt for kaptajner

Snart ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE gennem hele landet. Som kaptajn er det din fornemmeste opgave at sprede cykelglæde på holdet. Vi hjælper dig med tips og fif.

Læs mere

OM

Tak til Gubra

Biotekvirksomheden Gubra er hovedsponsor på VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gubra bruger 10 procent af sit overskud hvert år til grønne og sundhedsfremmende initiativer.

Læs mere