Hent en kollega-collage 2019Foto: Udpluk af indsendte billeder fra Hent en kollega-dag 2019

Hent (eller luft) en kollega-dag

I denne konkurrence fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene.

Konkurrencen er enkel og kan udføres på to måder:

A) Hent en kollega:

Hent og følg en holdkammerat til arbejde på cykel tirsdag d. 15. september - så er I begge to med i konkurrencen om hver jeres lækre Stanley-termoflaske og VI CYKLER TIL ARBEJDE-t-shirt.

B) Luft en kollega:

Arbejder du hjemmefra? Så kan du "lufte en kollega" i stedet: Hent din kollega, kør en god lang tur sammen på sikker afstand og rul tilbage til hjemmekontoret. Det tæller også med!

SÅDAN VINDER I:

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 16. september - skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook

Sådan finder vi vinderne:

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega d. 15. september og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 16. september. Vinderen får direkte besked - og offentliggøres her på siden senest d. 9. oktober.

VINDERNE ER FUNDET:

Vi har trukket lod blandt alle jer, der har hentet og luftet en kollega 15. september. Vinder-kollegaerne er fra BikeJunkies hos MAN Energy Solutions i København, hvor Rikke hentede Jonas ud på en 14 km lang cykeltur. Et kæmpe tillykke til Rikke og Jonas - og alle jer andre, der cyklede med! :-)

  • BONUS: Du kan give dig selv kollega-trofæet på din profil efter cykelturen :-)

    Læs mere om trofæerne her

    *Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

Omvejs-onsdag: Kør en omvej og vind en fed cykel!

Onsdag d. 23. september gælder det om at cykle mere end du plejer! Der er en lækker Nishiki Rush gravel- og sportscykel på højkant.

Læs mere

Præmier 2020

Du og dine kollegaer kan vinde rejser, cykler og mange andre lækre præmier i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2020.

Se alle præmierne her

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere