Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Særkonkurrencer

I VI CYKLER TIL ARBEJDE er det cykeldagene, der tæller i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier. Men du kan også være med i særkonkurrencerne, hvor der både er udfordringer og præmier på højkant.

Nominér Årets Cykelpendler 2023

Vi kårer en særligt sej hverdagscyklist. Der er en eksklusiv elcykel fra Gazelle på højkant, og du både kan nominere en kollega eller dig selv til den nye pris.

Læs mere

Nominér Årets Holdkaptajn 2023

Er din holdkaptajn årets bedste? Så nominer hende eller ham til prisen som Årets Holdkaptajn 2023.

Læs mere

Nominér Årets Debutant 2023

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde i maj? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant - og vind en fed cykel.

Læs mere

Du kan også registrere din fritidscykling

Dine cykelture i fritiden er også dejlige, sunde og klimavenlige! Derfor kan du også være med i fritidscyklings-konkurrencen - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere

Bedste holdnavn 2023

Fantasien er som altid helt i top, når der stilles hold til VI CYKLER TIL ARBEJDE. Derfor kårer vi igen i år det bedste, sjoveste og mest fantasifulde holdnavn.

Læs mere

Snup pokalen fra dine kollegaer

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så kan du vinde den funklende vandrepokal.

Læs mere

Hent en kollega-dag

Torsdag d. 25. maj bliver det ekstra sjovt at cykle til arbejde: På "Hent en kollega-dag" fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - mens vi får flere kilometer i benene og de sidste kollegaer op på cyklerne.

Læs mere

Ugens høvding

Har du cyklet og registreret dine cykeldage på din profil? Så kan du blive "Ugens høvding" og vinde en fed Hövding airbag-cykelhjelm.

Læs mere

Omvejs-onsdag: Kør en omvej og vind!

Onsdag d. 10. maj gælder det om at cykle mere end du plejer. Det giver nemlig både ekstra kilometer i benene og god træning for hjernen. OBS! KONKURRENCEN ER SLUT

Læs mere

Bliv holdkaptajn og vind!

Alle holdkaptajner, der er tilmeldt VI CYKLER TIL ARBEJDE 2023, er med i lodtrækningen om en eksklusiv overnatning i Danmarks eneste trætophotel.

Læs mere

Is-konkurrence

Sæt et helt nyt hold - og vind is til hele cykelholdet. Deadline er 2. maj kl. 15.00. OBS! KONKURRENEN ER SLUT

Læs mere