Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Og vinderne er...

Vintercyklingsugen er forbi, og cykeldagene tastet ind. Nu er det tid til at afsløre vinderne! Alle vindere får også direkte besked.

 • Først et stort tillykke til ALLE deltagere i Vintercyklingsugen: Sammenlagt har vi cyklet næsten en halv mio. km fordelt på 35.000 cykeldage. Det svarer til mere end 3 dage på cyklen i gennemsnit - og hele 44 km pr. næse. Det er godt cyklet!

  Som deltager i Vintercyklingsugen har du både fortjent kølig respekt OG et diplom, som du kan printe, udfylde og imponere kollegaerne med.
  Print dit diplom her

Vindere af præmier

Vi har trukket lod og vinderne er fundet. Stort tillykke til:

 • Kathrin fra "De rullende vikinger" hos PTI Europa A/S i Tønder har vundet hovedpræmien: En fed Concept2Two-cykel cykel fra MBK.

 • Camilla fra "Schur Vintercykling" hos Schur i Horsens og Rikke fra "Kard.Lab 2" hos Odense Universitetshospital, der begge har vundet lune vinterpakker med udstyr fra GripGrab.


Om præmien:
MBK Concept 2Two er en nytænkt og stilren sportscykel med vedligeholdelsesvenlige kvalitetskomponenter, en komfortabel sadel og syv indvendige gear. værdi 6.499 kr. Læs mere om MBK-cyklen


Om præmien:
Vinterpakken består af en varm termo-hjelmhue, luksus-halsedisse, trafiksynlige vinterluffer, termo-undertrøje, højskaftede merino-sokker og trafiksynlige sko-overtræk. Værdi 2.380 kr. pr. stk. Læs mere om GripGrab

 • Vi cykler igen i maj!

  Snart skinner forårssolen og dagene bliver lune og lyse - og det betyder heldigvis en ny omgang VI CYKLER TIL ARBEJDE, der ruller ud på arbejdspladser i hele Danmark i sin sædvanlige forårsfriske udgave 1.-31. maj. Der er fede præmier og motiverende trofæer på spil - og internt på holdet kan I gafle den nye "vandrepokal" fra hinanden.

  Tilmeldingen åbner 1. marts. Sæt kryds i kalenderen med det samme!

Læs også

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Virksomheder: Derfor skal I bakke op om cykling

Der er mange gode grunde til at bakke op om medarbejderes cykling i hverdagen og være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Bliv klogere på hvorfor og hvordan vi gør det nemt for jer at være med.

Se hvorfor og hvordan