Alle præmierne i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2019

Her er alle de lækre præmier du kan vinde, når du er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Hver gang du registrerer en cykeldag på din profil får jeres hold et lod. Så jo flere dage I cykler, jo flere lodder får holdet – og jo større er chancen for at vinde præmier.

OBS! Der er endnu flere præmier på vej - siden opdateres løbende!

ÅRETS HOVEDPRÆMIER

 

REJSEGAVEKORT
Hvem drømmer ikke om ferie? Der er ekstra god grund til at sige JA til din cykel i maj, for der er en rejse til en værdi af 10.000 kr. med på højkant - til alle deltagere på et vindende hold!

Ruby Rejser specialiserer sig i aktive rejser, og med rejsegavekortet kan du vælge lige den ferie, du drømmer om. Der er cykelrejser, singlerejser, skiferier, vandreferier, krydstogter, daseferier og alt muligt andet. Fra Arktis til Antarktis, fra Korsika til Kap Verde - og alt derimellem.
Vind et års medlemsskab til Cyklistforbundet. Cyklistforbundet arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sundere og mere bæredygtig verden. Der er et medlemsskab til alle deltagere på 5 vinderhold. Værdi 350 kr. pr. stk.

Sponsor: Cyklistforbundet

Louisiana Museum of Modern Art sponsorerer 2x fribilletter (værdi: 125 kr. pr. stk.) til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi: 250 kr. pr. deltager.

Sponsor: Louisianna

To heldige holdkaptajner kan opleve klippeøen Bornholm med rejsespecialisten BornholmTours, der tilbyder ferier for en hver smag. Der er to rejsegavekort fra BornholmTours på højkant til en samlet værdi á 10.000 kr.

Sponsor: BornholmTours

Stil dig i spidsen for et cykelhold senest 1. maj kl. 12 - så er du med i konkurrencen om en "usynlig" og innovativ airbag-cykelhjelm fra svenske Hövding. Alle tilmeldte holdkaptajner er med i lodtrækningen om den seje cykelhjelm. Værdi 2.299 kr.

Sponsor: Hövding

Den minimalistiske Hyban cykelhjelm er til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal. Den har højt placeret LED-lygte i nakken for 180 graders synlighed og nemt aftageligt visir. Der er hjelme til alle på 1 vinderhold. Værdi 559 kr. pr. stk.

Sponsor: ABUS

Kryptonite opfandt den originale U-lås til cykler i 1972 og lige siden har de sat standarden for højkvalitetslåse. Der er U-låse / kæder til cykel til alle deltagerer på 3 vinderhold. Værdi: 700 kr. pr. stk. Der er en fed Kryptonite-lås til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi af 400 kr. pr. stk.

Sponsor: Kryptonite

FlixBus sponsorerer en valgfri retur-rejse til alle deltagere på 1 hold. De grønne fjernbusser kører til 2000 destinationer i 29 lande. Der er wifi, strømstik og behagelige sæder i bussen, og så er det en miljøvenlig måde at rejse på. Værdi: 3.198 kr. pr. deltager på 1 hold. God rejse!

Sponsor: Flixbus

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen. Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på 2 vinderhold. Værdi pr. 500 kr. pr. stk.

Bookman USB Light er en genial og superfunktionel lygte til den designbevidste cyklist. Lille, let og nem at montere, men med masser af lys. Med oversize knap, som er nem at betjene - selv med handsker på. Der er et sæt USB-opladelige lygter til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 349 kr. pr. sæt.

Sponsor: Bookman

Bryg en god kop kaffe på camping turen eller picnic turen, det er kun fantasien der sætter grænser. Der er en lækker kaffe-præmie til alle deltagere på 2 vinderhold Værdi pr. 288 kr.

Sponsor: Brew-company

I sin nye bog CykelAlmanak guider Rolf Sørensen dig gennem cykelåret måned for måned i selskab med nogle af cykelsportens største stjerner. Der er et eksemplar af den rigt illustrerede cykelbog alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 289 kr. pr. stk.

Sponsor: People's Press

Swapfiets sponsorerer 1 års leje af en Swapfiets cykel til alle deltagere på 1 hold. Værdi: 2100 kr. pr. stk.

Viking Juice-kædeolien er udviklet til det legendariske cykelløb Paris-Roubaix, og får din cykel til at rulle som en drøm. Der er en Viking Juice fra Cyklistbutikken 1905 til hver deltager på 1 vinderhold. Værdi 109 kr. pr. stk.

M/S Museet for Søfart fortæller historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer på stemningsfuld og dramatisk vis i nyskabende rammer skabt af den prisvindende tegnestue BIG. 2x Billetter til alle på 2 hold. Værdi 150 kr. pr. stk.

Kopholderen fra Kobe er perfekt til din kaffe, sodavand og andre drikkevarer på farten. Kobe er designet og produceret i Danmark kan monteres på de fleste typer cykelstyr. Der er en sort kopholder til alle deltagere på 1 hold. Værdi 150 kr. pr. stk.

Sponsor: KOBE

Den danske iværksættervirksomhed TAG-IT hjælper danskerne med at få tabte, glemte og ”lånte” ting tilbage med anonyme QR-mærker. Der er 4 stk. Tag-it Key Finder nøgleringe, 4 stk. Tag-It Bag Tag kuffertmærker, 4 stk. Tag-it Bike Mark cykelmærker, 4 ark med 16 stk. TAG-it Smart Label Mini ID-mærker samt 4 stk. Advarselsskilte til alle deltagere på 3 vinderhold. Værdi 657 kr. pr. pakke.

Sponsor: Tag-it

Få plads til det hele med den stærke Klickfix-cykelkurv, der rummer 16 L og er nem at klikke af og på. Kurven er fintmasket og har integreret håndtag. Der er en sort ”Klickfix uni basket” + beslag eller et gavekort til alle deltagere på 1 hold. Værdi 300 kr. pr. stk.

Der er et sæt lækre 100% GOTS-certificerede økologisk bomuldsviskestykker og -karklude til alle deltagere på 1 vinderhold. Sættet består af et stort sildebensvævet viskestykke i mørkegrå (53x86 cm) og tre pique-vævede karklude i mørkegrå (30x35 cm). Værdi 305 kr. pr. sæt.

"Coppi frygter ikke helvede: han frygter andenpladsen"! Et væld af de mest berømte citater om cykling har deres udspring hos den italienske forfatter Curzio Malaparte. Et heldigt vinderhold kan glæde sig til at læse hans essay om de to cykellegender og rivaler Coppi og Barteli. Værdi af 150 kr. pr. stk.

Sponsor: Atlas

Smart design, god pasform og kompromisløs sikkerhed gør dette til hjelmen, som du ikke bare vil eje, men rent faktisk også bruge til dine daglige cykelture. Der er en smart cykelhjelm fra Nutcase til alle deltagere på 1 hold. Værdi af 599 kr. pr. stk.

Sponsor: Nutcase

Deltagerne på to heldige vinderhold får trykt deres holdnavn, slogan eller logo på hver deres flotte og rummelige regnponcho fra BestPromotion. Regnslagene er onesize, har snøre ved hætten og fås i fire farver. Værdi 399 kr. pr. stk.

Sponsor: bestpromotion

Buddha Bikes Original er et godt bud på den perfekte hverdagscykel. Cyklerne er sammensat af udvalgte holdbare, funktionelle og slidstærke komponenter, der er monteret på reinkarnerede stel. Tre heldige vindere kan cykle afsted på en Buddha Bikes Original. Værdi 6000. kr. pr. stk.

Sponsor: Buddha Bikes

Tilmeld dig VI CYKLER TIL ARBEJDE-nyhedsbrevet og vind en eksklusiv cykel fra tyske Schindelhauer. Vælg model Ludwig eller Lotte. Værdi 13.999 kr.

Årets kærligste cyklist kan vinde et gavekort til et ophold på Axel Guldsmeden i København. Vinderen og en ledsager får en overnatning for 2 personer i dobbeltværelse med mulighed for at vælge imellem følgende hoteller i København: Axel, Babette, Manon les Suites, 66 Carlton Guldsmeden. inkl. signatur øko-morgenmad, samt fri adgang til rooftop eller spa hvis Axel eller Babette vælges. Pool og rooftop sauna/dampbad er inklusive på Manon les Suites.

En sort/mørkeblå duffel taske der kan omdannes til en rygsæk! Brug den til den daglige cykeltur til arbejdet. Der er 1 duffel taske på højkant til 1 heldig deltager. Værdi 699 kr.

Sponsor: SØRENSEN

"AfterShokz Trekz Titanium" er hovedtelefoner, der leverer lyd via såkaldt bone conduction, hvor lyden overføres gennem vibrationer på kindbenet. Dette efterlader øret frit til at høre, hvad der sker i trafikken. Der er cykelvenlige hovedtelefoner til 1 heldig vinder. Værdi 565 kr.

Sponsor: AfterShokz