Alle præmierne i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2019

Her er alle de lækre præmier du kan vinde, når du er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Hver gang du registrerer en cykeldag på din profil får jeres hold et lod. Så jo flere dage I cykler, jo flere lodder får holdet – og jo større er chancen for at vinde præmier.

OBS! Der er endnu flere præmier på vej - siden opdateres løbende!

ÅRETS HOVEDPRÆMIE

 
REJSEGAVEKORT

Hvem drømmer ikke om ferie? Der er ekstra god grund til at trampe i pedalerne i maj, for der er en rejse til en værdi af 10.000 kr. med på højkant - til alle deltagere på et vindende hold!

Ruby Rejser specialiserer sig i aktive rejser, og med rejsegavekortet kan du vælge lige den ferie, du drømmer om. Der er cykelrejser, singlerejser, skiferier, vandreferier, krydstogter, daseferier og alt muligt andet. Fra Arktis til Antarktis, fra Korsika til Kap Verde - og alt derimellem.
STRØM Bikes' mission er, at gøre transport i byerne nemmere og mere bæredygtig. STRØM Bikes er eksperter i elcykler. Cyklerne er fremstillet af robuste og holdbare materialer samt spækket med fede funktioner og den nyeste teknologi. Der er tre elcykler på højkant til tre heldige holdkaptajner. Værdi: 9.000 kr. pr. stk.

Sponsor: STRØM Bikes

Årets holdkaptajn og Årets debutant kan opleve klippeøen Bornholm med rejsespecialisten BornholmTours, der tilbyder ferier for en hver smag. Der er to rejsegavekort fra BornholmTours på højkant. Værdi: 5.000 kr. pr. gavekort.

Sponsor: BornholmTours

Følg med i nyhedsbrevet for at se hvordan du kan deltage i særkonkurrencerne

Schindelhauer cykler er af tysk kvalitet og er gennemført i et sofistikeret og funktionelt design. Der er en toplækker Schindelhauer cykel model Frieda til den heldige vinder: Værdi: 18.999 kr.

Vinderen får en overnatning for 2 personer i dobbeltværelse. Vælg mellem fire hoteller i København: Axel, Babette, Manon les Suites, 66 Carlton Guldsmeden. Inkl. signatur øko-morgenmad, samt fri adgang til rooftop eller spa hvis Axel eller Babette vælges. Pool og rooftop sauna/dampbad er inklusive på Manon les Suites. Værdi: Op til 5.995 kr.

Få en Fri BikeSmart Elcykel med alt inkluderet. Præmien er vores populære Winther Genesis E2, som er en komfortabel elcykel i elegant klassisk design. Værdien er 19.499. Præmien inderholder elcyklen og vores Fri BikeSmart pakke, som er en serviceaftale i 3 år, hvor alle services og reparationer (inkl. materialer) er dækket.

Sponsor: Fri-BikeShop

Go Bike Service er din professionelle cykelservice-partner. Vores mobile servicebil kommer til dig og laver service. Du bestemmer selv hvor, hvornår og hvilken type service, du har behov for. Go Bike Service sponsorerer 16 x full service til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi: 1199 kr. pr. stk.

Sponsor: Go Bike Service

Kryptonite opfandt den originale U-lås til cykler i 1972 og lige siden har de sat standarden for højkvalitetslåse. Der er en fed Kryptonite U-lås og kædelås til alle deltagerer på 1 vinderhold. Værdi: 700 kr. pr. stk.

Sponsor: Kryptonite

Smart design, god pasform og kompromisløs sikkerhed gør dette til hjelmen, som du ikke bare vil eje, men rent faktisk også vil bruge til dine daglige cykelture. Der er en smart cykelhjelm fra Nutcase til alle deltagere på 1 hold. Værdi: 599 kr. pr. stk.

Sponsor: Nutcase

Fri-BikeShop har de populære INNERGY+ Marc cykelhjelme med god pasform på højkant. Hjelmen har en lygte bagpå, som giver rytteren en større synlighed i trafikken. Der er cykelhjelme til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi: 499 kr. pr. stk.

Sponsor: Fri-BikeShop

Med præmien fra FlixBus kan du vælge mellem 2.000 destinationer i 29 lande. Der er wifi, strømstik og behagelige sæder i busserne, og så er det en miljøvenlig måde at rejse på. FlixBus sponsorerer en valgfri retur-rejse til alle deltagere på 1 hold Værdi: 3.198 kr. pr. stk.

Sponsor: Flixbus

Den minimalistiske Hyban cykelhjelm er til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal. Den har højt placeret LED-lygte i nakken for 180 graders synlighed og nemt aftageligt visir. Der er hjelme til alle på 1 vinderhold. Værdi: 559 kr. pr. stk.

Sponsor: ABUS

Louisiana Museum of Modern Art er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen, hvilket gør et Louisiana-besøg helt særligt. Der er 2 fribilletter til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi: 250 kr. pr. deltager.

Sponsor: Louisianna

Swapfiets har cyklerne med det ikoniske blå forhjul og syv gear. Med et Swapfiets-cykelabonnement er du sikker på, at din cykel altid virker. Der er et års cykelabonnement til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi: 2.100 kr. pr. stk.

Sponsor: Swapfiets

Cyklistforbundet arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen - og for en mere bæredygtig verden. Der er et års medlemsskab til alle deltagere på 3 vinderhold. Værdi 350 kr. pr. stk.

Sponsor: Cyklistforbundet

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen. Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på 2 vinderhold. Værdi pr. 500 kr. pr. stk.

M/S Museet for Søfart fortæller historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer på stemningsfuld og dramatisk vis i rammer skabt af den prisvindende tegnestue BIG. Der er 2 fribilletter til alle deltagere på 2 vinderhold. Værdi 150 kr. pr. stk.

DFDS leverer et gavekort til et minicruise fra København til Oslo. På skibet er der adgang til bar og kasino, pool og jacuzzi, for slet ikke at tale om masser af wellness-tilbud. Har man børn med er der ydermere et væld af muligheder for leg og aktiviteter. Der er 2 gavekort til mini-cruise til 2 personer pr. gavekort Værdi 1.296 kr. pr. stk.

Sponsor: DFDS

Den danske virksomhed TAG-IT hjælper danskerne med at få tabte, glemte og ”lånte” ting tilbage med anonyme QR-mærker. Der er 4 stk. Tag-it Key Finder nøgleringe, 4 stk. Tag-It Bag Tag kuffertmærker, 4 stk. Tag-it Bike Mark cykelmærker, 4 ark med 16 stk. TAG-it Smart Label Mini ID-mærker samt 4 stk. Advarselsskilte til alle deltagere på 3 vinderhold. Værdi 657 kr. pr. pakke.

Sponsor: Tag-it

Vind en cykellygte med powerbank fra Cyklistbutikken. Den er perfekt til længere cykelture og til at have med på farten. Der er en cykellygte med powerbank til alle deltagere på 1 vinderhold. Værdi 499 kr. pr. stk.

Sponsor: 1905 butikken

Få plads til det hele med den stærke Klickfix-cykelkurv, der rummer 16 L og er nem at klikke af og på. Kurven er fintmasket og har integreret håndtag. Der er en sort ”Klickfix uni basket” + beslag eller et gavekort til alle deltagere på 1 hold. Værdi 300 kr. pr. stk.

Den danske startup Trendhim, designer og sælger tasker, bælter og accessories til mænd i hele verdenen. Her får du mulighed for at vinde en stor læderrygsæk til en værdi på 999-1.299 kr. pr. stk. Her har tre heldige holdledere mulighed for at vinde en flot vandafvisende rygsæk.

Sponsor: Trenhim

Her får alle deltagere på 1 vinder hold mulighed for, at vinde lækre læder accessories til en værdi på 200-400 kr. pr. stk.

Sponsor: Trenhim

Two Wheel Company tilbyder dig et tæt partnerskab, hvor vi både yder teknisk, finansiel og forsikringsmæssig rådgivning og tager os af al service. Vi sørger for, at din virksomhed altid er opdateret på de nyeste modeller og tilbehør. Præmien er til 4 vinder hold - to El-cykler udlånes til 4 virksomheder i 2 måneder.

Sponsor: Twowheel company