Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Hent en kollega-dag 2024

Tirsdag d. 14. maj fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene.

Det gælder i al enkelthed om at hente og følge en kollega - fx en holdkammerat - til arbejde på cykel tirsdag d. 14. maj. Så er I med i konkurrencen om en lækker cykel-pakke fra Chrome Industries til både dig og din kollega.

Præmien

Vi trækker lod om 2 x 2 lækre cykel-pakker med produkter fra Chrome Industries. Hver pakke består af

  • 1 x Citizen Messenger skuldertaske, der rummer 24 L og har et hurtigudløsende selespænde. Original. Ikonisk. Testet på gaden af professionelle siden 1995

  • 1x Doubletrack Feed Bag, som er en 1,5 liters vandafvisende taske til cykelstyret eller bæltet. Med tasken er din vandflaske, snacks, nøgler eller telefon inden for rækkevidde - og ude af dine lommer.

  • 1x Cycling Cap - en klassisk cykelkasket med behagelig pasform, som er designet til at give høj synlighed i trafikken. Brug den alene eller under en hjelm for at beskytte mod solen og holde sveden på afstand.

Værdi: 1.740 kr. pr. pakke

SÅDAN VINDER I:

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 15. maj - skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook eller Instagram #Kollegadag #ViCyklerTilArbejde

Sådan finder vi vinderne:

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega d. 14. maj og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 15. maj. Vinderne får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk senest d. 12. juni.


  • *Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

Læs også

Du kan også registrere din fritidscykling

Dine cykelture i fritiden er også dejlige, sunde og klimavenlige! Derfor kan du også være med i fritidscyklings-konkurrencen - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller få prisen for årets bedste holdnavn.

Læs mere

Ta' cyklen & vind præmier

Der er masser af fede præmier i puljen. Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej, hotelophold og meget andet godt. Jo flere dage I cykler - jo større er chancen for at vinde!

Se alle præmierne her