Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

VI CYKLER TIL ARBEJDE - Danmarks største og sjoveste motionskampagne

Cyklistforbundets forårskampagne har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører hvert år i hele maj, og spreder cykelglæde og fællesskab på arbejdspladser i hele Danmark.


Sådan kører VI CYKLER TIL ARBEJDE

  • Man deltager på hold à 2-16 kollegaer.
  • Det gælder om at cykle flest mulige dage i maj måned.
  • Og så kan man vinde en masse præmier - og ikke mindst få en sjov og aktiv måned med sine kollegaer.
Det var skønt at være med! Tak fordi I fik mig ud af bilen. Tina, deltager i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2023

Al cykling i forbindelse med arbejdsdagen tæller med:
Hver dag på cyklen i forbindelse med arbejdsdagen giver point i lodtrækningen om præmier til hele holdet - uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt. Det tæller også som en cykeldag at cykle noget af vejen til arbejde, til bus og tog - eller blot den ene vej. Bare man cykler!

Konkurrencer og motivation:
Undervejs styrker vi motivationen med sjove udfordringer og konkurrencer - fx Hent en kollega-dag og Omvejs-onsdag. Der er også sjove trofæer på spil, hvis man fx har cyklet langt, cyklet i regnvejr eller haft kage med til kollegaerne.

Præmier:
Hvert år er der en lang række lækre hold- og særpræmier på højkant. Hver cykeldag øger holdets chancer for at vinde holdpræmier i den afsluttende lodtrækning.

Pris:
Det koster 85 kr. pr. deltager at cykle med i hele maj. Mange virksomheder vælger at betale deltagergebyret for virksomhedens medarbejdere, fordi cyklingen bådet styrker fællesskabet og sundheden. For stadig flere virksomheder betyder det også noget, at man ved at bakke op om medarbejderes cykling til og fra arbejde kan forbedre virksomhedens CO2-regnskab. Se hvad man som virksomhed får ud af at deltage i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Overskuddet fra VI CYKLER TIL ARBEJDE går til Cyklistforbundets arbejde for bedre forhold for cyklister i hele Danmark.


Sådan kører kampagnen:

1 - DU SÆTTER HOLDET
Find 2-16 kollegaer til dit cykelhold. Spørg både dem, der cykler i forvejen - og dem, der gerne vil i gang. Vælg en holdkaptajn og find på et godt navn til holdet. Og hvis arbejdspladsen har andre hold med, så smut forbi og lov dem baghjul – det styrker motivationen!

2 - I CYKLER
I maj måned cykler hele holdet til arbejde så mange dage som muligt. Undervejs giver vi jer masser af tips og tricks til hverdagen som cyklist – og vi fejrer jer med motiverende trofæer og særkonkurrencer. For det vigtigste er selvfølgelig, at I cykler!

3 - I TÆLLER POINT
Hver gang I cykler til arbejde, får jeres hold point. Alle cykeldage tæller – uanset om I cykler kort, langt, hurtigt eller langsomt. Det tæller også at cykle til bus eller tog eller kun at cykle den ene vej. Cykeldage og kilometer skal I løbende indtaste på jeres profiler.

4 - I VINDER
Der er gevinst til alle deltagere i form af gode ben, mindre stress, gratis motion og nul benzin. Og jo flere dage I cykler, jo større er chancen også for at vinde lækre præmier til hele holdet. I kan også være med i særkonkurrencer og vinde ekstra præmier.

I tvivl om noget?

Find svaret i vores FAQ - eller kontakt os på vcta@cyklistforbundet.dk

Tak til jer, fordi I har fået den pragtfulde idé med at tilskynde folk til at cykle til arbejde. Det var det, der fik mig til at starte med at cykle for snart 14 år siden. Tak, fordi I har givet mig en sund vane, som giver mig en indsprøjtning med lykke og velfærd, hver dag jeg cykler.Delia, deltager i VI CYKLER TIL ARBEJDE

Læs også

Virksomheder: Derfor skal I bakke op om cykling

Der er mange gode grunde til at bakke op om medarbejderes cykling i hverdagen og være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Bliv klogere på hvorfor og hvordan vi gør det nemt for jer at være med.

Se hvorfor og hvordan

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Inspiration til din cykling

Vi klæder dig på til VI CYKLER TIL ARBEJDE med det bedste inden for gode råd, guides og inspiration.

Læs mere