Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Presserum

Her finder du pressebilleder og pressekontakt. Materialer på denne side kan frit benyttes i forbindelse med redaktionel omtale af VI CYKLER TIL ARBEJDE og Vintercyklingsugen. Anden brug kun efter aftale.

Kampagnen kort

Det er Cyklistforbundet, der står bag Danmarks største motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kampagnen har fået tusindvis af danskere op på cyklerne siden 1997 Læs mere om kampagnen her

Lokale samarbejdspartnere

VI CYKLER TIL ARBEJDE har mange lokale samarbejdspartnere, der er med til at løfte kampagnen. Kontakt os for at få oplyst eventuelle samarbejdspartnere i dit lokalområde.
Se hvilke arbejdspladser der allerede er meldt til

Pressekontakt

Jørgen Schlosser - tlf. 27 52 43 25

Pressebilleder

Nedenstående er til fri brug på følgende betingelser: Billederne må ikke bruges kommercielt, og Cyklistforbundet/fotografnavn skal tydeligt fremgå på eller ved billedet.


Vintercyklingsugen | 20.-26. november 2023

Foto: Cyklistforbundet | DOWNLOAD HER


Foto: Cyklistforbundet | DOWNLOAD HER


Foto: Cyklistforbundet | DOWNLOAD HER

Læs også

Kør med i Vintercyklingsugen

Vi cykler vinteren i møde 20. - 26. november, når vi igen sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE-Vintercyklingsugen. Det er gratis at cykle med, og der er præmier på spil!

Læs mere

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere

Materialer

Her finder du tilmeldingsskema, webbanner og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se materialerne