Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Vi fejrer dig og din indsats:

Ta’ cyklen og optjen trofæer!

I maj er det ekstra motiverende at cykle til arbejde. Du kan nemlig fejre dine flotte præstationer med seje trofæer på din profil. Hvert trofæ er knyttet til en konkret opgave, der skal løses for at låse trofæet op. Nogle trofæer er forholdsvis lette at optjene, mens andre kræver en særlig indsats fra både dig og resten af holdet. Se trofæerne her.

OBS! Det er kun dine cykelture til og fra arbejde - inkl. omveje - der tæller med i kampen om trofæer. Cykling i fritiden har sin egen særkonkurrence

 • Første cykeldag

  Du får dette trofæ, når du har haft din debut på cyklen i dette års VI CYKLER TIL ARBEJDE. Den første cykeldag kan nemlig være den allersværeste at tage sig sammen til. Derfor får du automatisk trofæet, så snart cykeldagen er registreret på din profil.

 • 5 dage i streg

  Med dette trofæ fejrer vi dine gode cykelvaner og din målrettede indsats på cyklen. Du får trofæet, når du har kørt og registreret 5 cykeldage lige efter hinanden – naturligvis uden ”hviledage” ind i mellem!

 • Hele holdet

  Dette trofæ kræver teamwork – og muligvis lidt ekstra lokkemad til de kollegaer, der har svært ved at komme i gang med at cykle. Trofæet låses automatisk op, når ALLE på holdet har cyklet og indtastet minimum én cykeldag. Det er slut med at gemme sig i bilen: Vi skal have alle ud at cykle!

 • 25 kilometer på én dag

  Dette trofæ er en hyldest til dig, der cykler langt til arbejde – eller som kører en omvej. Trofæet låses automatisk op, første gang du registrerer en cykeldag på minimum 25 kilometer.

 • 40 kilometer på én dag

  Er du en ægte kilometersluger? Så kan dette trofæ blive dit! Vi fejrer dig med trofæet, første gang du registrerer en cykeldag på mindst 40 kilometer.

 • Djævlebakken

  Det siges, at Danmark er flad som en pandekage. Men vi cyklister ved, at det er løgn! Der findes frygtindgydende stigninger i hele landet, som hverdagens cykelhelte må besejre hver eneste dag. Din "bjerg-etape" fortjener et sejt trofæ: Læg ruten forbi din lokale djævlebakke - og giv dig selv dette djævelske trofæ.

 • Hent en kollega

  Med dette trofæ belønner vi overskud, venlighed OG gode ben. Har du en kollega, der ikke rigtigt får cyklet til arbejde? Så tilbyd, at hente hende eller ham en morgen, så I kan følges til arbejde. "Hent en kollega"-trofæet må du låse op, så snart kollegaen er hentet ved hoveddøren og fulgt på arbejde på cykel.

 • Regnvejr

  Regnvejrs-trofæet er en belønning til dig, der siger ”pyt med regnvejr, jeg cykler selvfølgelig alligevel selvom det øser ned!”. Du låser selv trofæet op med dine regnvåde hænder - men husk: Dine kollegaer ved, om det har regnet OG om du faktisk har cyklet.

 • Kagedag

  Kage-trofæet må du kun låse op, når du har haft kage med til dit cykelhold - eller en anden lækker snack fra ”forplejningszonen”. Med trofæet fejrer vi, at du spreder god stemning og motivation på cykelholdet. Men husk: Dine holdkammerater kan godt huske, om du faktisk HAR haft kage med!
  OBS! Du SKAL have cyklet mindst én dag for at åbne kage-trofæet.


 • Vandrepokalen

  Der er én pokal pr. cykelhold, som løbende kan skifte ejer i maj: Den holdkammerat med flest cykeldage, får automatisk tildelt pokalen ud for sit navn i holdoversigten. Er I flere på holdet, med samme antal cykeldage? Så tæller kilometerne også med. Den deltager fra hvert hold, der cykler i mål med pokalen, er med i lodtrækningen om en fed præmie.

Praktisk info

 • De første fem trofæer (Første cykeldag, 5 dage i streg, Hele holdet, 25 km og 40 km), samt "vandrepokalen", er baseret på det antal cykeldage og kilometer, du selv indtaster på vcta.dk/profil. Derfor skal du huske at taste, så du kan nyde dine egne præstationer - og fejre din indsats med hele holdet.

 • Trofæerne Regnvejr, Hent en kollega, Kagedag og Djævlebakke låser du selv op, når du har fuldført din opgave.


OBS!

Det er kun dine cykelture til og fra arbejde, der tæller med i kampen om trofæer og vandrepokal. Din cykling i fritiden er en separat konkurrence.

Registrering af cykeldage og kilometer foregår som altid efter tro & love-princippet - lidt ligesom hos skattevæsnet!
Og husk: Dine holdkammerater kan også se dine trofæer, så du bliver afsløret, hvis du fifler med tallene - og hvis du fx låser kage-trofæet op, selvom holdet ikke har set skyggen af kage...

Læs også

Tilmelding

Kør med i Danmarks største og sjoveste cykelkampagne. Find 2-16 kollegaer, sæt et hold og meld jer til. Det koster 85 kr. pr. kollega at cykle med.

Klik her for tilmelding

Inspiration til din cykling

Vi klæder dig på til VI CYKLER TIL ARBEJDE med det bedste inden for gode råd, guides og inspiration.

Læs mere

Køb T-shirts

Årets VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirt er behagelig at cykle i, bæredygtigt produceret og sprudler af cykelglæde.

Læs mere