Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Login

Du skal være logget ind for at være med i kampagnen og redigere dine cykeldage og kilometer. Har du ikke en profil på VI CYKLER TIL ARBEJDE, kan du oprette en profil her. Har du været med i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2020, kan du bruge den samme profil fremover og logge ind her:

Forkert login

Har du glemt dit password?

Det er ikke en katastrofe, hvis du har glemt dit password. Vi hjælper dig med at få det tilbage.

Vi har tekniske problemer og kunne ikke sende dig et nyt password.
Vi har sendt dig et nyt password.
Vi har fået ny hjemmeside og det ser ud som om, du endnu ikke er oprettet som bruger. Klik på 'Tilmelding' for at oprette et login eller kontakt sekretariatet for at få et nyt password.

VI CYKLER TIL ARBEJDE
- Danmarks største og sjoveste motionskampagne

Cyklistforbundets firmakampagne har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører hvert år i hele maj, hvor vi spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark. I år "går vi i gult" og varmer op til den historiske danske Tour de France-start med en hyldest til Danmarks ægte cykelhelte: Hverdagens seje cykelpendlere.