Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Særkonkurrencer

I VI CYKLER TIL ARBEJDE er det cykeldagene, der tæller i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier. Men du kan også være med i særkonkurrencerne, hvor der både er udfordringer og præmier på højkant.

OBS! DER ER FLERE SÆRKONKURRENCER PÅ VEJ - SIDEN ER UNDER OPDATERING

Nominér Årets Cykelpendler 2024

Vi kårer en særligt sej hverdagscyklist. Der er en eksklusiv elcykel fra Gazelle på højkant, og du kan nominere en kollega eller dig selv til prisen.

Læs mere

Nominér Årets Debutant 2024

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde i maj? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant - og vind en fed cykel.

Læs mere

Bedste holdnavn 2024

Fantasien er som altid helt i top, når der stilles hold til VI CYKLER TIL ARBEJDE. Derfor kårer vi igen i år det bedste, sjoveste og mest fantasifulde holdnavn.

Læs mere

Du kan også registrere din fritidscykling

Dine cykelture i fritiden er også dejlige, sunde og klimavenlige! Derfor kan du også være med i fritidscyklings-konkurrencen - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere

Snup pokalen fra dine kollegaer

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så kan du vinde holdets vandrepokal - og et lækkert sportsur med GPS.

Læs mere

Omvejs-onsdag: Kør en omvej og vind!

Onsdag d. 22. maj gælder det om at cykle mere end du plejer. Det giver nemlig både ekstra kilometer i benene og god træning for hjernen.

Læs mere