Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

6 gode grunde til at cykle med i maj

Til sommer ruller verdens største cykelstjerner gennem landet, når Tour de France for første gang nogensinde har "Grand Départ" i Danmark. Men allerede i maj går det løs for Danmarks ÆGTE cykelhelte: Alle jer, der cykler til arbejde! Og der er mange fordele ved at cykle med i maj:

 • 1) Du må tage doping

  Ja, vi indrømmer: I maj er det tilladt at cykle til arbejde med kroppen fuld af præstationsfremmende stoffer som fx kaffe, te, skumfiduser, lakridspibe og kage. Og hvis du deler ud til hele holdet, belønner vi dig endda med et flot trofæ!

 • 2) Du må få et sejt navn

  Du kender Ørnen fra Herning – nu kommer: Musvitten fra Mors? Pindsvinet fra Præstø? DU bestemmer selv hvilket sejt cykelrytternavn, der giver dig diamanter i benene på vej til arbejde.

 • 3) Du må slå dine kollegaer

  Altså ikke med næverne, bevares! Det er jo trods alt ikke Oscar-uddelingen! Men i maj måned har du og dit hold chancen for at ryste konkurrenterne af jer og give baghjul til resten af kollega-flokken. Det er stærkt motiverende.

 • 4) Der er brug for DIG

  Er du ingen bjergkonge? Er du ligeglad med førertrøjer, kindkys og pokaler? Pyt med det - på et cykelhold er der brug for ALLE slags talenter: Er du en haj til peptalks, bagværk, kaffebrygning eller cykelmekanik? Kender du de gode smutveje? Kan du pakke en cykel à la Tetris? Så skal du selvfølgelig også med på holdet!

 • 5) Du må lade håret gro

  I Tour de France skal benene være åleglatte – til glæde for både massør og aerodynamik. Men i VI CYKLER TIL ARBEJDE må du helt selv vælge, om du kører med eller uden hårpragt på benene!

 • 6) Du kan blive kaptajn

  Gør som Riis og Fuglsang – grib kaptajn-kasketten og stil dig i spidsen for dit helt eget cykelhold. Og vælger du at styre to eller flere hold, kan du tilmed blive sportsdirektør! Sæt holdet nu


 • BONUS: Du må cykle i gult

  Ja, faktisk må ALLE cykle i gult i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Fx kan du nyde touren til arbejde i den fede VI CYKLER TIL ARBEJDE- T-shirt, hvor selveste djævlen hepper på dig hele vejen. Køb den her

Læs også

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få flotte trofæer. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du både komme i førertrøjen og fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere

Materialer

Her finder du plakat, tilmeldingsskema, videoer og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2022.

Se materialerne

Sådan sætter I cykelholdet

I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med. Men der er mange måder, I kan sætte hold - og hvorfor ikke gøre det til en fest i sig selv?

Læs hvordan I gør