Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kære holdkaptajn

Velkommen til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021.

Snart ruller sensommeren og cykelglæden gennem hele landet, og som kaptajn på et VI CYKLER TIL ARBEJDE-hold er det din fornemmeste opgave at sprede begejstring og cykelkærlighed - både på holdet og på cykelstien.

Det kræver ikke nødvendigvis noget særligt at være kaptajn - men har du lyst til at gøre lidt ekstra, kan du bruge siden her til at finde materiale og inspiration.

Arbejder I stadigvæk hjemme helt eller delvist? Så kan I sagtens cykle med alligevel!
Læs denne guide til hvordan du og kollegaerne får del i cykelglæden på afstand - og holder gejsten oppe sammen.


  • Er I endnu ikke tilmeldt?

    Så skynd dig at samle et cykelhold – som holdkaptajn er du nemlig automatisk med i lodtrækningen om en lækker 3-retters sæsonmenu inkl. vinmenu for to personer på valgfri Brdr. Price-restaurant.

    Vi trækker lod blandt alle tilmeldte september-holdkaptajner med mindst en cykeldag.

    Læs mere om Brd. Prices restauranter her

Sådan sætter du et cykelhold

Find 2-16 kollegaer. Find på et godt navn til holdet. Og hvis jeres arbejdsplads har andre hold med, så smut forbi og lov dem baghjul – det styrker motivationen!

Tilmeldingen sker her på vcta.dk - men hvis I er samlet på arbejdspladsen, kan det være en god idé på printe og hænge tilmeldingsskemaet op, for at opmuntre flere kollegaer til cykle med.


Tilmelding: Sæt holdet her


Køreskema og cykeldage

Cykeldagene skal registreres på jeres profiler her på vcta.dk senest 24. september 2021 for at tælle med i lodtrækningen om alle præmierne. På profilen kan man følge med i sine egne og hele holdets resultater, så du kan se hvilke kollegaer på holdet, der er godt kørende, og hvem der skal heppes lidt ekstra på.

Hvis I sidder på samme arbejdsplads, kan det også være motiverende at se hinandens resultater på et fysisk køreskema, som du fra sidst i august kan printe fra materialesiden.


Hvad kan jeg gøre som kaptajn?

Måske er du selv en erfaren cyklist med masser af cykeloverskud. Men på dit hold er der måske et par stykker, der er nye på cykelstien? VI CYKLER TIL ARBEJDE er den oplagte mulighed for på dele ud af både din cykelviden og cykelglæde. Hjælp de nye cyklister med opfølgning, ros og gode cykeltips - og få god karma tilbage.

Mange "nye" cyklister har svært ved at finde en god cykelrute, så her kan du hjælpe med forslag. Prøv fx den gratis ruteplanlægger denmarkbybike.dk

Mind dine kollegaer om at læse de nyhedsbreve, som ugentligt bliver sendt i løbet af hele kampagnen. De er spækket med tips og tricks, særkonkurrencer og inspiration til cykelturen. Hvis dine holdkammerater ikke modtager nyhedsbrevet, kan de melde sig til her: Tilmeld dig nyhedsbrevet


Sådan får I en endnu sjovere kampagne

Savner du inspiration til hvordan du kan motivere holdet? Så kan du måske få idéer her:

Lav noget sammen!
Fælles aktiviteter på cykelholdet styrker både fællesskabet, motivationen og cykelglæden. Og det er ikke noget, der skal gøres. I kan fx tage på en lille udflugt efter arbejde - og cykle hen til byens bedste iskiosk eller smukkeste udsigtspunkt.
Eller I kan cykle en morgentur sammen, inden I møder ind.

Idé: "Nisseleg" på cykel i maj
Lad julens "nisselege" være inspiration i kampagneugerne i september. Hvem elsker ikke at komme ud til en nypumpet cykel med olieret kæde? Et fint sadelbetræk? Eller en eftermiddags-snack på skrivebordet? Brug VI CYKLER TIL ARBEJDE til at glæde hinanden i hverdagen med små anonyme tjenester. Det løfter humøret.

Vi glæder os til at se jer på cykelstierne i maj!

Læs mere

Materialer

Her kan du hente og printe materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021.

Se materialerne

Tilmeldingen er åben

Vi cykler 6.-19. september! Find 2-16 kollegaer, sæt et cykelhold og meld jer til her. Husk: Det er gratis for dig, der var med i maj.

Klik her for tilmelding

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen og få flotte trofæer. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere