Sådan sætter du drømmeholdet

Nogle cykler kort, nogle langt – nogle hurtigt og nogle langsomt. Nogle cykler hver dag, andre mest, når solen skinner. Og nogle er helt fantastiske til at heppe! I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med på holdet. Det eneste det kræver er en cykel og en håndfuld gode kollegaer. Her får du fem tip til at samle DIT drømmehold.

1) Gå efter mangfoldighed!

Et stærkt hold har brug for mere end gode ben, så husk også at invitere humørbomben, strukturfascisten og den der altid husker croissanter til morgenmødet.

2) Print tilmeldingsskemaet

Hæng tilmeldingsskemaet op på din arbejdsplads sammen med en kuglepen. Det minder folk om, at det er ved at være tid, og du får nemt samlet alle email-adresser ind. Print skemaet

3) Print eller videresend kalorietælleren

Giv kalorietælleren til de kollegaer, du prøver at lokke med på holdet. Det styrker motivationen for at cykle med, når der bliver plads til en ekstra gin & tonic eller en vaffelis. Print her

4) Skab opmærksomhed

Spred budskabet om cykelkampagnen på din arbejdsplads via intranettet. Find materialer her. Jo flere der vil være med, jo flere er der at plukke af til lige netop dit drømmehold.

5) Når du har samlet dit drømmehold ...

... med 2-16 deltagere, så klik ind på tilmeldingen og meld jer til. Husk at du altid kan gå ind og tilføje ekstra deltagere – også mens kampagnen er i gang.

HUSK: Som holdkaptajn er du automatisk med i lodtrækningen om en lækker kvalitetscykel fra Nishiki. Læs mere her

Læs også

Materialer

Download plakat, tilmeldingsskema, køreskema og andre VI CYKLER TIL ARBEJDE-materialer, som I skal bruge til at stille hold og være med i september.

Find materialerne her

Vask, smør - og smil!

Vinterens salt og sjask var hård kost for din cykel. Heldigvis kan du hurtigt gøre cykelturen til en ren fornøjelse!

Læs her

Præmier: Det kan I vinde!

Du og dine kollegaer kan vinde rejser, cykler og mange andre lækre præmier i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se alle præmierne her