Nyt fra statistikbunkeren

STATUS: UGE 3

Lad os i denne uge lægge ud med at tage en tur op i helikopteren og se det hele fra oven.

Efter nu tre uger har vi tilsammen kørt 3.334.236 km. Det svarer faktisk til over 833 ton sparet CO2 (hvis vi havde kørt bil i stedet), og på kalorieregnskabet giver det plads til 2 mio. sodavandsis. I gennemsnit er det hele 58 is pr. deltager, så det er bare med at komme afsted til kummefryseren :-)

I denne uge har vi valgt at se på postnumre, da det faktisk skiller sig lidt ud i modsætning til kommuner som helhed. Denne uges højdespringer finder vi således i postnummer 7470, nærmere bestemt Karup J, hvor holdet ”Karup Racers” med sine kun to deltagere har tilbagelagt 935 km. Det giver knap 585 km pr. deltager.

Tilbage på førstepladsen i den samlede holdkørsel har vi igen holdet ” RTX1006++” fra Nørresundby, der med 792 km pr. deltager fastholder den høje kadence.

På andenpladsen har der i denne uge til gengæld sneget sig en ny udfordrer ind. Holdet ”Gråsten Cykleklub” har kørt 779 km pr. deltager, og kampen om podiet bliver dermed ikke tættere.

Og så kan vi da også lige vinke til vores venner mod nord, hvor vi har holdet ”Nukissiorfiit” med fra Grønland. De tre deltagere har indtil videre fået trampet sig op på 17 km, og det rækker til 10 sodavandsis.

Det bliver spændene at følge udviklingen i den næste halvanden uges tid, og det kræver uden tvivl is i maven ;-) Og så bliver det selvfølgelig også skønt snart at få delt en masse dejlige præmier ud, når vi er kommet over målstregen!

HUSK: Det er cykeldagene, der tæller med i den afsluttende lodtrækning om holdpræmier

LAV JERES EGEN INTERNE DYST

Brug Favoritvisningen til at følge dine favorit-hold eller -arbejdspladser. På den måde kan I lave jeres egen interne dyst. Vi har lavet en lille guide herunder, hvor du kan se, hvordan man bruger modulet.

I Royal Greenland kører Rejeholder og Krabbeholdet mod hinanden. Læs historien om de to nordjyske cykelhold og se hvem, der ligger i front.

Slå jer løs i Statistikmodulet og find nogen I har lyst til at dyste mod. Og del gerne jeres dyster med os på vcta@cyklistforbundet.dk.

SÅDAN BRUGER DU STATISTIK-MODULET

Favoritvisning

Hvis der er et hold eller en arbejdsplads (eller virksomhed, kommune, postnummer eller region), du gerne vil holde ekstra øje med, kan du tilføje dem til din Favoritvisning.

Du kan tilføje op til tre Favoritter. Det gør du ved at søge dem frem i modulet på statistik-siden og klikke på det lyserøde + i højre side af kolonnen. Herefter kan du i toppen af siden se dine favoritter og sammenligne præstationer på cykeldage (total og pr. deltager), kilometer (totalt og pr. deltager), kg CO2, antal sygedage og samfundsøkonomisk gevinst. Dine Favoritter bliver gemt i din browser.

Del favoritvisning

Du kan dele Favoritvisningen ved at klikke på den lille lyserøde pil foran "Del dine favoritter" og kopiere url'en. På den måde kan I lave jeres egen lille "challenge" og udvælge andre hold eller arbejdspladser, som I har lyst til at konkurrere med.

Vis og søg

Klik på den dropdown, der hedder 'Vis' og vælg mellem: Hold, Arbejdsplads, Virksomhed, Postnummer, Kommune og Region.
Derefter kan du skrive i søgefeltet, for at søge indenfor det 'niveau' du har valgt.

Hvordan ser jeg alle hold på en arbejdsplads?

Klik på den dropdown, der hedder 'Vis' og vælg 'Hold'. Derefter vælger du 'Arbejdsplads' i den dropdown, der hedder 'Søg i'. Nu kan du i søgefeltet skrive navnet på den arbejdsplads, du leder efter og se alle de tilknyttede hold. I tabellen kan du rangerer dem efter Antal deltagere, Cykeldage (total eller pr. deltager), KM (total eller pr deltager). Du kan også tilføje et eller flere hold som Favorit.

Pssst... Du kan få vist oversigten på storkskærm eller intranet. Se punktet "Sådan kan Ifølge med på infoskærme eller intranet"

Hvordan ser jeg alle hold i en virksomhed?

Klik på den dropdown, der hedder 'Vis' og vælg 'Hold'. Derefter vælger du 'Virksomhed' i den dropdown, der hedder 'Søg i'. Nu kan du i søgefeltet skrive navnet på den virksomhed, du leder efter og se alle de tilknyttede hold. I tabellen kan du rangerer dem efter Antal deltagere, Cykeldage (total eller pr. deltager), KM (total eller pr deltager). Du kan også tilføje et eller flere hold som Favorit.

Pssst... Du kan få vist oversigten på storkskærm eller intranet. Se punktet "Sådan kan Ifølge med på infoskærme eller intranet"

Hvordan ser jeg alle hold i en kommune/region/postnummer?

Klik på den dropdown, der hedder 'Vis' og vælg 'Hold'. Derefter vælger du 'Kommune', Region eller Postnummer i den dropdown, der hedder 'Søg i'. Nu kan du i søgefeltet skrive navnet på den kommune/region/postnummer, du leder efter og se alle de tilknyttede hold. I tabellen kan du rangerer dem efter Antal deltagere, Cykeldage (total eller pr. deltager), KM (total eller pr deltager). Du kan også tilføje et eller flere hold som Favorit.

Hvordan søger jeg efter et specifikt hold(navn)?

Klik på den dropdown, der hedder 'Vis' og vælg 'Hold'. Derefter vælger du 'Holdnavn' i den dropdown, der hedder 'Søg i'. Nu kan du i søgefeltet skrive navnet på det hold, du leder efter. Og eventuelt tilføje det som Favorit, hvis det er et hold, du gerne vil følge hele kampagnen.

Sådan kan I følge med på infoskærme eller intranet

  1. Gå til statistikmodulet og klik på "Vis" og vælg "Virksomhed".
  2. Søg din virksomhed frem
  3. Tilføj den som Favorit ved at klikke på det lille, lyserøde + i højre side af tabellen
  4. Reload siden
  5. Under statistikmodulet ser du fire links til visning på hhv. storskærm (fx infoskærme) eller små skærme (fx Iframe på intranettet), med virksomhedens hold sorteret efter nyeste eller efter flest cykeldage.
  6. Kopier linket, der passer til Jeres formål.

Hvordan får jeg en oversigt over arbejdspladsens resultater som PDF?

  1. Gå til statistikmodulet og klik på "Vis" og vælg "Virksomhed" eller "Arbejdsplads".
  2. Søg din virksomhed frem
  3. Tilføj den som Favorit ved at klikke på det lille, lyserøde + i højre side af tabellen
  4. Klik på virksomhedens navn oppe i Favorit-tabellen i toppen, så downloades der automatisk en PDF med virksomhedens resultater

Sådan ser du, hvordan dit eget hold er kørende

På 'Min side' kan du under dine egne data se punktet 'Deltager på mit hold. Her kan du se, hvor mange cykeldage og km, deltagerne på dit eget hold har kørt. Deltagerne på holdet er rangeret efter kilometer og derefter cykeldage.

Psssst.. Hvis du synes der mangler en eller flere deltagere på listen, som burde være med på holdet, er det fordi de ikke har accepteret invitationen til at køre med. Så prik lige til dem og få dem til at logge ind og taste deres resultater, så I får flest mulige cykeldage med i puljen.

Læs også

Hvem cykler også med?

Se hvilke virksomheder og cykelhold, der også er meldt til.

Læs mere

Sådan cykler du med fra hjemmekontoret

Du kan sagtens cykle med, selvom du arbejder hjemmefra hele eller dele af ugen. Men hvor skal du cykle hen? Og hvordan bevarer du gejsten og fællesskabet med resten af holdet? Vi hjælper dig godt på vej med denne guide.

Læs de gode råd

Køb T-shirten

Årets T-shirt er både behagelig at cykle i og bæredygtigt produceret af 100 % genbrugsmaterialer.

Læs mere