VI CYKLER TIL ARBEJDE præsenterer

Jeg cykler ikke til arbejde, fordi ...

Du ved det jo godt: Det er sundt og godt at cykle til arbejde. Men det er desværre også nemt at finde på undskyldninger for ikke at gøre det.

Vi giver dig en håndfuld skarpe tips og tricks til netop dine cykeludfordringer, så du og din cykel kan få gnisten tilbage.

Men allerførst: Find et par gode kollegaer og stil et hold til Cyklistforbundets store motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE. Så kører det helt automatisk for dig hele september.

Undskyldning: Det regner og blæser!

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, siger din cyklende kollega lovligt friskt. Skeptisk kigger du ud på slagregnen. Hvordan bliver man SÅ glad for det danske vejr – hvad er det for tricks, din kollega har i ærmet?

Læs guiden

Undskyldning: Jeg skal have alt muligt med!

Du vil så gerne cykle, men det går "desværre" ikke, for du skal jo aflevere børn og købe ind på vejen. Læs de gode råd til hvordan du får det hele med på cyklen.

Sådan pakker du cyklen

Undskyldning: Jeg punkterer hele tiden!

Find dig ikke i konstante punkteringer! Læs mekanikerens gode råd og kør en (næsten) punkteringsfri fremtid i møde.

Læs hvad mekanikeren siger

Undskyldning: Der er for langt!

Nogle dage føles selv en lille bitte cykeltur til arbejde helt uoverskuelig. Men måske HAR du faktisk meget langt til arbejde arbejde? Vi hjælper dig op på cyklen alligevel!

Læs guiden

Undskyldning: Jeg elsker min bil!

Hvordan får du skiftet bremsen og speederen ud med et par andre pedaler, der giver en anelse mere motion i hverdagen? Det har vi da lige et par tips til!

Læs de gode råd

Undskyldning: Min mascara løber!

Sorte rander rundt om øjnene klæder kun en panda. Så her får du fem tip, der sørger for, at din mascara ikke løber løbsk, når vejret er vådt.

Ja tak, giv mig fem tip

Undskyldning: Det er for kedeligt!

Du ved godt, det er sundt at cykle. Men du gider ikke! Det er ALT for kedeligt. Vi gi'r dig cykelglæden tilbage med fem fif til en sjovere cykeltur.

Læs guiden

Undskyldning: Jeg magter ikke hjelmhår!

Din cykel siger ja tak til pedalkraft – men DU nægter at møde ind på arbejde med fladtrykt hjelmhår eller en høstak på hovedet. Læs de gode råd til flot hår efter cykelturen.

Læs guiden

Undskyldning: Min arme er for korte ...

Nogle undskyldninger er nemmere at rydde af vejen end andre. Her eliminerer vi 6 småsløje undskyldninger – og én virkelig dårlig.

Læs de dårlige undskyldninger

GIF-samling


  • Kom op på cyklen i september

    Det er nemmere og sjovere at komme i gang med at cykle, når du ikke er alene om det. Meld dig og dine kollegaer til VI CYKLER TIL ARBEJDE, hvor det gælder om at cykle mest muligt i en måned. Hver dag på cyklen giver point, og I kan vinde rejser, cykler og andre skønne præmier.