Undskyldning: Jeg magter ikke hjelmhår!

Din cykel siger ja tak til pedalkraft – men DU nægter at møde ind på arbejde med fladtrykt hjelmhår eller en høstak på hovedet. Læs de gode råd til flot hår efter cykelturen.

Okay, kører du med traditionel cykelhjelm, så undgår du ikke helt hjelmhår - men du kan minimere skaden.

Regel nr. 1: Ingen styling før turen. Læg håret fladt til hovedet, så hjelmen ikke presser det fast i mærkelige faconer. Tag børste, voks eller hårlak med i tasken med og sæt håret efter turen. Og har du tid, så kan en føntørrer gøre underværker.

Eksperimenter lidt med din frisure: Hestehale og fletning går godt til hjelm. Milimeterklip eller håret tilbage á L.O.C. er et populært, cykelvenligt look hos mange mænd.

Husk at hjelmen holder håret på plads, når det blæser. Og beskytter en smule mod regn.

Elsker du bare vind i håret - men vil alligevel gerne køre med cykelhjelm? Så vælg en airbag-cykelhjelm, der sidder rundt om halsen og ikke ødelægger frisuren. På regnvåde og blæsende dage er det dog stadig en god idé at gemme den helt store styling til du er nået frem på arbejde.

Tip: Meld dig til VI CYKLER TIL ARBEJDE og vind fede Hövding-cykelhjelme til dig og dine kollegaer


  • Kom op på cyklen i september

    Det er nemmere og sjovere at komme i gang med at cykle, når du ikke er alene om det. Meld dig og dine kollegaer til VI CYKLER TIL ARBEJDE, hvor det gælder om at cykle mest muligt i en måned. Hver dag på cyklen giver point og I kan vinde rejser, cykler og andre skønne præmier. Tilmeld holdet her

Læs også

Undskyldning: Min arme er for korte ...

Nogle undskyldninger er nemmere at rydde af vejen end andre. Her eliminerer vi 6 småsløje undskyldninger – og én virkelig dårlig.

Læs de dårlige undskyldninger
VI CYKLER TIL ARBEJDE - Tilmelding

Sådan sætter du drømmeholdet

Et godt hold er mere end gode ben - vi giver fem gode råd til at sætte drømmeholdet.

Læs mere

Tilmeldingen er åben

Vi cykler i hele september! Prik til kollegaerne: Sæt et cykelhold og meld jer nu.

Klik her for tilmelding