Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Mød Gazelle:

Hollandske kvalitetscykler siden 1892

Den hollandske cykelproducent Gazelle har lavet cykler i 130 år, og den dag i dag lakeres og samles cyklerne fortsat med håndkraft på fabrikken i den lille by Dieren uden for Amsterdam.

I dag er det primært elcykler, der forlader fabrikken, men ligesom i 1892 er det stadig den høje kvalitet, det stolte håndværk og det gennemtænkte design, der kendetegner en Gazelle, ligesom den gode cykeloplevelse er i centrum – uanset hvilken elcykel, du vælger.

Uanset om behovet er en hurtig cykel, der kan gøre den daglige pendlertur mere effektiv og behagelig eller om det er en all-round cykel til fritidsbrug i naturen eller til cruising i storbyen, findes der en cykel, designet til ethvert formål. Det brede sortiment i forhold til steldesign, batteristørrelse- og rækkevidde samt motorkraft gør, at alle kan finde en Gazelle, der passer perfekt til deres hverdag.

Alle deltagere på årets vinderhold vinder den populære Paris C7 HMB, som med garanti vil gøre de fremtidige cykelture til og fra arbejde både nemmere og sjovere!

Elcykler fra Gazelle til hele vinderholdet, til en heldig pendler og en heldig debutant

Alle deltagere på årets vinderhold vinder den populære Paris C7 HMB, som med garanti vil gøre de fremtidige cykelture til og fra arbejde både nemmere og sjovere!

Paris C7 HMB er en elcykel i velkendte Gazelle-kvalitet, så du kan være sikker på altid at opleve ægte cykelglæde, når du skal fra A til B i hverdagen. Elcyklen er udstyret med en pålidelig centermotor fra Bosch og kraftige hydrauliske fælgbremser, ligesom elcyklens affjedrede forgaffel, brede dæk og behagelige sadel er med til at give en ekstra komfortabel køreoplevelse. Værdi: 17.499 kr. pr. elcykel.

(Artiklen fortsætter under grafikken)

Elcyklens fordele

Der er flere og flere, der tager elcyklen fremfor f.eks. at tage bilen. Og det kan vi godt forstå for listen er lang, når vi skal remse fordelene ved en elcykel op:


Flere kilometer

Du kan tilbagelægge flere kilometer på en elcykel end på en almindelig cykel. Så selv hvis du bor langt fra dit arbejde, kan du sagtens cykle til og fra arbejde på elcykel - endda uden at møde svedig og forpustet op.

Krop og sind

Du gør noget godt for krop og sind, da cykling bl.a. styrker både hjertet, blodkredsløbet, musklerne og konditionen.

Miljø og klima

Du gør noget godt for miljø og klima. Veed at tage elcyklen frem for f.eks. bilen sparer du klimaet for store mængder CO2.

Tid

Du sparer tid, fordi du kan suse lige forbi de lange bilkøer i myldretiden og aldrig skal lede efter parkering.

ÅRETS CYKELPENDLER 2023: Som en del af VI CYKLER TIL ARBEJDE kårer Cyklistforbundet også "Årets cykelpendler". Denne seje hverdagscyklist vinder elcyklen Chamonix C7 HMS, der er udstyret med en stærk centermotor fra Shimano, som gør den ideel til hverdagsbrug, hvad enten det er til pendling eller længere cykelture. Samtidig har den brede dæk, ergonomiske håndtag, affjedrede forgaffel og ikke mindst justerbare frempind, der gør det muligt for dig altid at sidde i en behagelig siddeposition. Værdi: 25.999 kr.

ÅRETS DEBUTANT 2023: Er du eller din kollega ny på cykelstien - og kommet i gang med at cykle i maj? Så meld jer til konkurrencen om prisen som "Årets debutant", som hyldes med en lækker almindelig cykel fra Gazelle, nemlig Esprit Belt. Den har vedligeholdelsesfrit remtræk, kraftige hydrauliske fælgbremser og kraftige LED-for- og baglygter, som lyser automatisk, når du cykler. Værdi: 7.999 kr.

Se alle præmierne og læs mere om særkonkurrencerne


Prøv en elcykel fra Gazelle

Vil du gerne mærke, hvordan det føles at cykle på enten en Paris C7 HMB eller en Chamonix C7 HMS fra Gazelle? Så har du faktisk allerede nu mulighed for at prøvekøre elcyklerne hos en Gazelle-forhandler nær dig eller i Gazelle E-bike Testcenter i Søborg uden for København. Her kan man helt gratis og uforpligtende opleve det fulde sortiment, få skræddersyet ekspertrådgivning og prøvekøre alle cykler på den indendørs testbane - helt uforpligtende og gratis.

Læs mere på www.gazellebikes.dk

Vinderholdet 2022: Vi hepper på hinanden

Hovedpræmien i 2022 var lækre elcykler fra Gazelle. Det blev fejret i stor stil med champagne, flødeboller og konfetti, da de blev overrakt til holdet ”Nat og tvær, ud på færd” fra Region Nordjylland.

Læs mere