VI CYKLER TIL ARBEJDE - Danmarks største motionskampagne

Cyklistforbundets forårsklassiker har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører igen i maj - men allerede i januar 2021 tager vi forskud på cykelglæden med en ny vintercyklingsuge, der kører i uge 4.

Hvert år i maj måned sadler vi op til den årlige VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er en motionskampagne for både nye og rutinerede cyklister på arbejdspladser i hele Danmark. Undtagelsesvist blev VI CYKLER TIL ARBEJDE i 2020 afviklet i september. Men kampagnen ruller igen som planlagt i hele maj måned 2021.

VI CYKLER TIL ARBEJDE er en populær begivenhed på tusindvis af arbejdspladser i hele landet. Mange virksomheder melder sig til år efter år, fordi det er en god, sjov og nem måde at bakke op om medarbejdernes lyst til at motionere mere i hverdagen og styrke det aktive fællesskab på arbejdspladsen.

Kampagnen kan i år fejre sit 25 års jubilæum og har aldrig været mere relevant. I en tid, hvor vi skal holde afstand og hvor mange skal arbejde hjemme i dårligt indrettede hjemmekontorer, er VI CYKLER TIL ARBEJDE en oplagt anledning til at få bevægelse, frisk luft og socialt sammenhold ind i hverdagen.

  • Ny vintercyklingsuge

    Vi cykler som planlagt i hele maj 2021, men vi hører fra mange virksomheder, at medarbejderne hungrer efter at komme i gang med at cykle allerede nu. Derfor skyder vi det nye år i gang med en særlig vinterudgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE, som kører i uge 4 - og som er gratis at cykle med i.

    Læs mere om den nye vintercyklingsuge her

Det handler ikke om at cykle længst eller hurtigst. Det handler om kollegialt fællesskab og gode oplevelser. Er man, som flere og flere danskere er det, optaget af motion i hverdagen og en klimavenlig hverdag, så er det bare at komme op på cyklen lidt oftere.Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet

Sådan kører VI CYKLER TIL ARBEJDE i maj 2021

Hvordan: Man tilmelder sig i hold på 2-16 kollegaer. Sammen med sit hold deltager man i den store konkurrence om flest dage på cyklen i maj måned. Hver dag på cyklen giver point - uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt. Det tæller også som en cykeldag at cykle til bus og tog - eller blot den ene vej. Bare man cykler! Tilmeld jeres hold her

Præmier: Årets hovedpræmie er superlækre elcykler til alle på vinderholdet. Derudover er der en lang række andre attraktive hold- og særpræmier på højkant. Hver cykeldag øger holdets chancer for at vinde holdpræmier i den afsluttende lodtrækning. Se alle præmier

Pris: Det koster 75 kr. pr. deltager at cykle med. Mange virksomheder vælger at betale deltagergebyret for virksomhedens medarbejdere, fordi cyklingen bådet styrker fællesskabet og sundheden. For stadig flere virksomheder betyder det også noget, at man ved at bakke op om medarbejderes cykling til og fra arbejde kan forbedre virksomhedens CO2-regnskab. Se virksomhedssiden

Det er Cyklistforbundet der står bag VI CYKLER TIL ARBEJDE i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra.

Læs også

Kør gratis med i Vintercyklingsugen

I januar 2021 er det tid til at finde sin indre viking frem, når vi 25.-31. januar sadler op til den store nye VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsuge. Det er gratis for alle at cykle med!

Læs mere

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere