Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

VI CYKLER TIL ARBEJDE - Danmarks største og sjoveste motionskampagne

Cyklistforbundets firmakampagne har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører hvert år i hele maj - og igen to uger i september 2021, hvor vi spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark.

Hvert år i maj måned sadler vi op til den årlige VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er en motionskampagne for både nye og rutinerede cyklister på arbejdspladser i hele Danmark. I 2021 forlænger vi kampagnen med to ugers cykling 6.-19. september. Det er gratis for alle, der cyklede med i maj - men alle kan være med, og tilmeldingen er åben her

VI CYKLER TIL ARBEJDE er en populær begivenhed på tusindvis af arbejdspladser i hele landet. Mange virksomheder melder sig til år efter år, fordi det er en god, sjov og nem måde at bakke op om medarbejdernes lyst til at motionere mere i hverdagen og styrke det aktive fællesskab på arbejdspladsen.

Kampagnen fejrer i år sit 25 års jubilæum og har aldrig været mere relevant. I en tid, hvor vi har arbejdet meget derhjemme og hver for sig, er VI CYKLER TIL ARBEJDE en oplagt anledning til at få bevægelse, frisk luft og socialt sammenhold ind i hverdagen.

Cyklingen og den friske luft giver i sig selv godt humør og ny energi til arbejdsdagen. Men VI CYKLER TIL ARBEJDE styrker også fællesskabet på arbejdspladsen, for cyklingen giver medarbejderne en god mulighed for at dele en fælles og sund aktivitet i hverdagen – uanset om vi skal holde afstand eller ej.

Sådan kører VI CYKLER TIL ARBEJDE 6.-19. september 2021

Hvordan: Man tilmelder sig i hold på 2-16 kollegaer. Sammen med sit hold deltager man i den store konkurrence om flest dage på cyklen i maj måned. Hver dag på cyklen giver point - uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt. Det tæller også som en cykeldag at cykle til bus og tog - eller blot den ene vej. Bare man cykler!

Præmier: Hovedpræmien er håndbyggede elcykler fra Gazelle til alle på vinderholdet. Derudover er der en lang række andre attraktive hold- og særpræmier på højkant. Hver cykeldag øger holdets chancer for at vinde holdpræmier i den afsluttende lodtrækning.

Pris: Det koster 75 kr. pr. deltager at cykle med. Mange virksomheder vælger at betale deltagergebyret for virksomhedens medarbejdere, fordi cyklingen bådet styrker fællesskabet og sundheden. For stadig flere virksomheder betyder det også noget, at man ved at bakke op om medarbejderes cykling til og fra arbejde kan forbedre virksomhedens CO2-regnskab.

OBS! Der er gratis tilmelding for alle, der cyklede med i maj. Sæt holdet her

Det er Cyklistforbundet, der står bag VI CYKLER TIL ARBEJDE i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra.

Læs også

Til virksomheder: Derfor skal I bakke op om cykling

Der er mange gode grunde til at bakke op om medarbejderes cykling i hverdagen og være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Bliv klogere på hvorfor og hvordan vi gør det nemt for jer at være med.

Se hvorfor og hvordan

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere