Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

VI CYKLER TIL ARBEJDE - Danmarks største og sjoveste motionskampagne

Cyklistforbundets firmakampagne har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører hvert år i hele maj, hvor vi spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark.

Hvert år i maj måned sadler vi op til den årlige VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er en motionskampagne for både nye og rutinerede cyklister på arbejdspladser i hele Danmark. I 2021 forlængede vi desuden kampagnen med to ugers cykling i september, og i uge 6 kører kampagnens kølige lillebror Vintercyklingsugen for andet år i træk.

VI CYKLER TIL ARBEJDE er en populær begivenhed på tusindvis af arbejdspladser i hele landet. Mange virksomheder melder sig til år efter år, fordi det er en god, sjov og nem måde at bakke op om medarbejdernes lyst til at motionere mere i hverdagen og styrke det aktive fællesskab på arbejdspladsen.

Sådan kører VI CYKLER TIL ARBEJDE i maj 2022

Hvordan: Man tilmelder sig i hold på 2-16 kollegaer. Sammen med sit hold deltager man i den store konkurrence om flest dage på cyklen i maj måned. Hver dag på cyklen giver point - uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt.

Det tæller også som en cykeldag at cykle til bus og tog - eller blot den ene vej. Bare man cykler!

Præmier: Hvert år er der en lang række attraktive hold- og særpræmier på højkant. Hver cykeldag øger holdets chancer for at vinde holdpræmier i den afsluttende lodtrækning.

Pris: Det koster 75 kr. pr. deltager at cykle med i hele maj. Mange virksomheder vælger at betale deltagergebyret for virksomhedens medarbejdere, fordi cyklingen bådet styrker fællesskabet og sundheden. For stadig flere virksomheder betyder det også noget, at man ved at bakke op om medarbejderes cykling til og fra arbejde kan forbedre virksomhedens CO2-regnskab.

Det er Cyklistforbundet, der står bag VI CYKLER TIL ARBEJDE i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra.

Vigtige datoer 2022

  • 1. marts: Tilmeldingen åbner
  • 26. april: Tilmeldingsfrist
  • 1. maj: VI CYKLER TIL ARBEJDE starter
  • 10. maj: "Hent en kollega"-dag
  • 18. maj: "Omvejs-onsdag"
  • 6. juni: Sidste chance for indtastning af cykeldage
  • 10. juni: Vinderne offentliggøres

Læs også

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få flotte trofæer. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere