Opvarmning:

Konkurrencer & præmier

I opvarmnings-kampagnen fra 18. maj - 26. juni er det solo-præstationerne, der tæller. Hver uge har du chancen for at vinde fede cykelpræmier. Du skal blot deltage i "ugens udfordring" i opvarmnings-programmet nedenfor - og huske at indtaste cykeldage og kilometer på din profil. Alle dine cykelture før, under eller i forbindelse med arbejdsdagen tæller med - også cykelture fra hjemmekontoret!

Pssst. Du behøver ikke at have cyklet med fra starten for at deltage i uge-konkurrencerne. Vi trækker lod hver uge.


 • Uge 1 (18. - 24. maj)

  Konkurrence: Første cykeldag
  I denne uge gælder det først og fremmest om at komme op på cyklen! Derfor er alle, der cykler og registrerer minimum én cykeldag med i denne uges konkurrence. Ugens præmie er en bæredygtigt produceret T-shirt i 100% blød merinould fra ULD og et sæt godkendte designerlygter fra svenske Bookman. Samlet værdi:1.419 kr.

 • Uge 2 (25. - 31. maj)

  Konkurrence: 2 cykeldage
  I denne uges udfordring skal du cykle 2 dage for at være med i lodtrækningen om ugens præmie: En elegant og robust cykelkurv fra Brooks og en rummelig termoflaske fra Stanley. Samlet værdi: 1.248 kr.

 • Uge 3 (1. - 7. juni)

  Konkurrence: Mindst 15 kilometer på én dag
  Denne korte uge byder på nye udfordringer: Du skal nemlig cykle langt for at være med i konkurrencen. Vi trækker lod blandt alle, der har kørt og registret en cykeldag på mindst 15 kilometer - minimum én af ugens dage. Du kan enten fordele kilometerne på flere ture - eller du kan køre det i ét hug. Præmien er et luksus-plejesæt til din cykel fra Juice Lubes og en fodpumpe med trykmåler fra Intrepid. Samlet værdi: 995 kr.

 • Uge 4 (8.- 14. juni)

  Konkurrence: 3 cykeldage
  Nu er benene ved at være godt varme, så i denne uge skruer vi op for cyklingen. Alle der cykler og registrerer 3 cykeldage er med i konkurrencen om et lækkert udflugts-cykelsæt bestående af en Norfolk cykeltaske fra Brooks, en flot termokande fra Stanely og en smart lille pumpe med trykmåler fra Intrepid. Samlet værdi: 1.578 kr.

 • Uge 5 (15. - 21. juni)

  Konkurrence: 4 cykeldage

  Nu er du klar til næste niveau: Alle der cykler 4 dage i denne uge er med i konkurrencen om en lækker letvægts-regnjakke fra Montane. Den åndbare jakke er vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på 20.000. Værdi: 1.700 kr.

 • Uge 6 (22. - 26. juni)

  Konkurrence: 5 cykeldage
  Den sidste uge i opvarmningen skal der cykles igennem! Du skal ud at cykle hele 5 dage for at være med i konkurrencen om ugens præmie: En fed Ortlieb Day Pack-rygsæk der er 100 % vandtæt og en kraftig kædelås fra ABUS. Samlet værdi: 1.648 kr.

Læs også

VI CYKLER TIL ARBEJDE sammen – hver for sig

Vi tager forskud på cykelglæden med en opvarmings-udgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE, der kører frem til 26. juni. Det er gratis at være med for alle, der er tilmeldt september-kampagnen. Alle cykeldage tæller med - også fra hjemmekontoret!

Læs mere

Bliv holdkaptajn og vind!

Alle holdkaptajner, der er tilmeldt VI CYKLER TIL ARBEJDE senest 31. august, er med i lodtrækningen om en lækker Nishiki Rush-cykel.

Læs mere

Hvem er med?

Se hvilke virksomheder og cykelhold, der allerede er meldt til.

Læs mere
 • Region Hovedstaden er partner på opvarmningen til VI CYKLER TIL ARBEJDE