Ta' cyklen & vind præmier

Her er alle de lækre præmier, dit cykelhold kunne vinde i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021

Jo mere du cykler i september - jo større er dit holds chance for at vinde præmier! Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier, hvor hovedpræmien er en klimavenlig ferie: Alle på vinderholdet får to DSB Interrail Global Pass, der giver en måneds ubegrænset togrejse i 33 europæiske lande.

Der er også præmier på spil i de motiverende særkonkurrencer, hvor du kan vinde lækre cykler og meget andet godt. Følg med i nyhedsbrevet, hvor vi løbende annoncerer konkurrencerne.

Paris Elcykel fra Gazelle

Elcyklen Paris C7 HMB er et af de nyere medlemmer af Gazelles store elcykelfamilie. Paris C7 HMB er ideel til hverdagens cykelture, og med stellets lave indstigning er det yderst let og sikkert at stige af og på elcyklen. Elcyklen er udstyret med en centermotor fra topmærket Bosch, der giver dig en naturlig assistance, ligesom cyklen har hydrauliske bremser fra Magura, en affjedret forgaffel, som optager stød fra vejen, syv gear og et fastmonteret Bosch Purion display, der viser de vigtigste cykelinformationer.
I mere end 125 år har Gazelle produceret komfortable cykler og elcykler i den allerbedste kvalitet på fabrikken i Holland.

Værdi: 16.000 kr. pr. deltager

Læs mere om Gazelle

Tante T

Lækkert te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på to vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T her

Overnatning på Dragsholm slot

Vind én overnatning mellem søndag - fredag i historiske omgivelser på Dragsholm Slot. Nyd derudover en 3-retters menu inkl. vin på slottets Bistro, som baserer sæsonens menuer på årstidernes råvarer.
Værdi: 3275 kr.

Læs mere

Inspirerende bøger fra Politikens Forlag

Vind to spændende bøger fra Politikens forlag til hele dit hold. Hør Jesper Skibbys spændende og dramatiske historie og bliv inspireret til at lave grøn aftensmad af Ann-Christine fra Valdemarsro
Værdi: 550 kr. pr. deltager

Læs mere om Ida Riegels her

Lun og lysende pendlerboks fra GripGrab

GripGrab Cycling Essentials-boksen er perfekt til den dedikerede vintercyclist. Her får du tre lækre produkter som alle hjælper til at holde dig varm - og tilmed i en flot pangfarve, som gør dig ekstra synlig i trafikken og i vintermørket. I boksen får du GripGrab Ride Windproof Gloves, Thermal Skull-Cap og Multifunctional Neck Warmer.
Værdi: 488 kr. pr. deltager

Læs mere om GribGrap her

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med et markant design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal og samme stærke udtryk som en skaterhjelm. Den fås i et væld af virkelig lækre farver – den er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der en en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 549 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban her

Restaurantoplevelse på Brdr. Price

Vind en 3 retters sæsonmenu inkl. vinmenu for 2 personer på valgfri Brdr. Price restaurant. Her er gode råvare og glæden ved det gode måltid altid i fokus.
Værdi: 1380 kr.

Læs mere her

Reelight CIO lygtesæt

CIO er et magnetlygtesæt fra Reelight, hvor lygtehus og beslag er integreret i én elegant og strømlinet enhed. Så elegant at Reelight CIO har vundet den prestigefyldte reddot design pris. Hvis man går op i vægten, så er CIO det letteste sæt magnetlygter på markedet. CIO monteres med en justerbar wire omkring for- og baggaflen, som passer til stort set alle cykler. I forhold til almindelige magnetlygter, sidder CIO højere på cyklen, hvilket er med til at øge synligheden i trafikken. CIO har naturligvis også Reelights backup system, der lader lygterne blinke i to minutter, når cyklisten stopper.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere her

Læs også

Hvad er VI CYKLER TIL ARBEJDE?

Hvordan, hvornår, hvorfor - få et hurtigt overblik.

Læs mere

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her