Ta' cyklen & vind præmier

Her er alle de lækre præmier du kan vinde, når du er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE til september.


Jo mere I cykler i september - jo bedre er jeres chancer for at vinde holdpræmierne! Holdets gennemsnitlige antal cykeldage bliver nemlig omregnet til lodder i den store lodtrækning om holdpræmier til oktober, hvor hovedpræmien er en klimavenlig togrejse med DSB Interrail Global Pass.

Du kan også få fingre i en af de lækre særpræmier. Der er både elcykler, lækkert regntøj og meget andet på spil. Følg med i nyhedsbrevet, hvor vi løbende annoncerer særkonkurrencerne.

OBS! Der er endnu flere præmier på vej – siden opdateres løbende!

Cykler du med i Opvamningen i maj & juni? Se alle ugekonkurrencerne her

HOLDPRÆMIER:

Interrail i Europa med DSB

Eventyret venter lige om hjørnet med hovedpræmien fra DSB: Alle på vinderholdet får to Interrail Global-billetter, der giver fri togrejse i en hel måned til en uforglemmelig rejse gennem Europa. Turen starter i toget, og du bestemmer helt selv, hvordan din tur skal sammensættes – det er kun fantasien som sætter grænserne med Interrail Global Pass.
Værdi: 10.000 kr. pr. deltager

Læs mere om Interrail her

Hövding airbag i samarbejde med Fri BikeShop

Høvding 3 er en ekstremt innovativ og nytænkende airbag cykelhjelm til urbane cyklister. Den "usynlige hjelm" registrerer automatisk hvis du falder og puster den indbyggede airbag op som en beskyttende hætte på kun 0,1 sekund. Der er en Hövding 3.0 til alle deltagere på et vinderhold. Hövding hjelmen udleveres i Fri BikeShop, hvor du også får en gennemgang af produktet.
Værdi: 2.295 kr. pr. deltager

Læs mere om Hövding her

Intimkoncert med cellist Ida Riegels

Den cyklende cellist Ida Riegels har netop vundet P2 prisen som "Årets Ildsjæl". Ida er uddannet fra Det Kongelige Danske musikkonservatorium i København, og har de seneste år bl.a. optrådt i USA, Indien og Japan, rejst i Bachs fodspor gennem Tyskland og gennemført en koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa. Der er en intimkoncert med Ida til ét heldigt vinderhold.
Værdi: 10.000 kr.

Læs mere om Ida Riegels her

Økologisk bagesortiment fra Valsemøllen

Hvad er bedre end lækkert, økologisk hjemmebag? Her får du en skøn blanding af Valsemøllen økologisk mel, brødblandinger, frø og kerner samt havregryn – kort sagt alt det, du har brug for, når det skal være nemt i hverdagen, uden at du skal gå på kompromis med duften og smagen af friskbagt økologisk bagværk. Der er et udvalg af produkter til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 518 kr. pr. deltager

Læs mere om Valsemøllens produkter her

Valgfri returejse med Flixbus

De grønne fjernbusser fra Flixbus kører til 2000 destinationer i 29 lande. Der er wifi, strømstik og behagelige sæder i bussen, og så er det en miljøvenlig måde at rejse på. FlixBus sponsorerer en valgfri retur-rejse
til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: Op til 3.198 kr. pr. deltager

Læs mere om Flixbus her

Järv Outdoor Termoflaske fra Friluftsland

Æstetisk termoflaske i håndlavede naturmaterialer med vakuum-isolering, der effektivt holder indholdet varmt eller koldt. Læderomslaget er lavet i vegetabilsk garvet læder og kan tages af ved rengøring. Der er en termoflaske sponsoreret af Friluftsland til alle deltagere på ét vinderhold
Værdi: 479 kr. pr. deltager

Læs mere om Järv Outdoor Termoflaske

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med et markant design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal og samme stærke udtryk som en skaterhjelm. Den fås i et væld af virkelig lækre farver – den er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist.! Der en en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 549 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban her

Regnjakke fra Ocean Textile

Regnjakken fra Pure Ocean er en moderne dameregnjakke lavet i blødt og smidigt materiale. Backingen er lavet af recycled PET flasker, hvor der anvendes ca 25 flasker pr jakke. Denne regnjakke har YKK® lynlås, rygventilation, hættejustering med snor samt to forlommer og en brystlomme. Der er en Pure Ocean regnjakke i dame- eller herremodel til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 750/545 kr. pr. deltager

Læs mere om Pure Ocean produkter her

Ren Cykel 3 måneders PRO serviceabonnement

Er du træt af at skulle trække cyklen til en cykelsmed, hver gang cyklen driller? Med et PRO abonnement hos Ren Cykel stopper bekymringerne – for et lille månedligt beløb, tager vi os 100% af alt der vedrører din cykel. Der er 3 måneders Pro abonnement til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 537 kr. pr. deltager

Læs mere om Ren Cykel PRO abonnement her

Te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på to vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T her

Økologisk Undertøj fra Organic Basics

Organic Basics er et undertøj-, sportstøj- og essentialsmærke, baseret i København. Alle deres produkter er etisk produceret i Europa af økologiske og genbrugte materialer. Der er et gavekort på 250 kr. til OrganicBasics.com til alle deltagerne på ét vinderhold.
Værdi: 250 kr. pr. deltager

Læs mere om Organic Basics her

1 times holdundervisning med Krop i Job

Med Krop i Job får I nem og optimal træning leveret til virksomheden. Firmaidræt resulterer i medarbejdere med mere power, energi og glæde. Der er en times holdundervisning med Krop i Job til tre heldige vinderhold.
Værdi: 1.000 kr. pr. hold

Læs mere om Krop i Job her

Racing Bicycle plakat fra Vissevasse

Plakaten med racercyklen er lavet efter den originale mintgrønne Bianchi-cykel, og netop den model er blevet hyppigt brugt på de franske landeveje i Tour de France. Plakaten er i størrelsen 50x70 cm. Der er en plakat til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 395 kr. pr. deltager

Læs mere om Vissevasse her

Fribilletter til Louisiana

LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil, der tiltrækker gæster fra hele verden og gør et Louisiana-besøg til noget helt særligt året rundt. Der er 2 stk. fribilletter tiol Louisiana til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 260 kr. pr. deltager

Læs mere om Louisiana her

SÆRPRÆMIER:

Fri BikeSmart Elcykel

Få en Fri BikeSmart Elcykel med alt inkluderet. Præmien er den populære Winther Genesis E2, som er en komfortabel kvalitets-elcykel i elegant klassisk design. Præmien indeholder elcyklen og Fri BikeSmart pakken, som er en serviceaftale i 3 år, hvor alle services og reparationer (inkl. materialer) er dækket.
Værdi: 19.499 kr.

Læs mere om Fri BikeSmart

Nishiki Rush gravel- og sportscykel

Nishiki Rush er en hybrid mellem en gravel- og en sportscykel, der er skabt til den entusiastiske rytter. Det skaber en cykel, der kombinerer de bedste offroad-egenskaber fra en gravelcykel med komforten fra en sportscykel. Oveni er Rush udstyret med brede og robuste dæk, stærke hydrauliske skivebremser og en let og hurtigtskiftende geargruppe. Der er to stk. Nishiki Rush på spil i årets særkonkurrencer.
Værdi: 7.699 kr.

Læs mere om Nishiki Rush