Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Vær med i den nye vintercyklingsuge

I januar 2021 er det tid til at finde sin indre viking frem, når vi sadler op til den nye VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsuge. Vi cykler hele ugen d. 25.- 31. januar. Det er gratis for alle at cykle med!

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os - selv de ivrigste cyklister - stiller cyklen væk i vinterhalvåret. Og det er en skam! Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften.

Men vintercykling har en masse fede fordele, som vi synes du skal prøve sammen med os. Og midt i en tid med hjemmearbejde, fysisk afstand og aflyste julefrokoster, er der ekstra god grund til at tage cykeludfordringen op, få en masse god motion og fælles aktiviteter sammen med kollegaerne - hver for sig.

Altså: Find din indre viking frem og kør gratis med i den helt nye VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsuge, som kører for første gang i hele uge 4.

Arbejder du hjemme?

Intet problem! Læs hvordan du cykler med alligevel - og få masser af inspiration til hvor du kan cykle hen i denne guide

Seks grunde til at cykle med:

  • Du får god motion
  • Du får frisk luft, ny energi og godt humør
  • Du har ekstra god plads på cykelstien
  • Du laver noget sjovt og sundt sammen med dine kollegaer - på afstand
  • Du giver kroppen en tiltrængt pause fra dårlige arbejdsstillinger
  • Du kan vinde præmier - og respekt for din seje vikingestil

Det kan du vinde!

I Vintercyklingsugen er det den individuelle indsats, der giver gevinst: Vi trækker lod om præmier* blandt alle, der cykler og registrerer mindst én cykeldag i uge 4.

 • Hovedpræmie:
  Vind en sporty og (næsten) vedligeholdelsesfri MBK-cykel

  Concept 2Two fra MBK er en nytænkt sportscykel i et retromoderne design. Cyklen kombinerer klassiske og moderne design-elementer, og er samtidig fyldt med vedligeholdelsesvenlige kvalitetskomponenter såsom en komfortabel sadel, behagelige håndtag og 7 indvendige Shimano Nexus-gear. Concept 2Two er ideel til hverdagsbrug gennem byens gader og til fritidsture på landevejen. Vi trækker lod om cyklen blandt alle der har haft mere end en cykeldag. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i vores nyhedsbrev og på vores hjemmeside d.5 februar. Værdi: 5.699 kr. Se præmien her

  Cyklen er sponsoreret af H.F. Christiansen

  Du kan også vinde lækre dagspræmier:

  Du er med i lodtrækningen om en ny præmie for hver dag du cykler og registrerer i forbindelse med din arbejdsdag. Vi trækker lod d. 3. februar*

 • Mandag: Praktisk lygtesæt fra Bike Attitude
 • Tirsdag: Klassisk kvalitetspumpe: SKS Rennkompressor fodpumpe 16 bar
 • Onsdag: Sporty og let Limar Alben-cykelhjelm i matsort
 • Torsdag: Cateye Strada Slim trådløs cykelcomputer
 • Fredag: Kraftigt lysende forlygte fra Cateye - model HL-EL135N
 • Lørdag: SKS CT-Worx multiværktøj med 20 funktioner
 • Søndag: Endnu en fed Limar Alben-cykelhjelm i matsort

Danmarks største motionskampagne

Cyklistforbundet gennemfører VI CYKLER TIL ARBEJDE i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra. Kampagnen, der kørte første gang i 1997, får hver år tusindvis af danskere op på cyklerne.

Den klassiske forårsudgave af VI CYKLER TL ARBEJDE kører igen i maj 2021.


*Sådan kører konkurrencen:
Jo flere dage du cykler og registrerer i uge 4 - jo større chance har du for at vinde hovedpræmien eller en af dagspræmierne. D. 3. februar trækker vi lod om dagspræmier blandt alle, der har cyklet med i Vintercyklingsugen: Har du fx cyklet mandag d. 25/1? Så er du med i lodtrækningen om et sæt lygter. Har du cyklet tirsdag d. 26/1? Så kan du vinde en lækker pumpe. Onsdag d. 27/1 er der en cykelhjelm på højkant, torsdag d. 28/1 en cykelcomputer, fredag d. 29/1 en fed forlygte, lørdag d. 30/1 et multiværktøj og søndag d. 31/1 endnu en cykelhjelm. D. 3. februar trækker vi også lod om hovedpræmien, som er en MBK-cykel, blandt alle, der har haft mindst én cykeldag i uge 4. Vinderne får direkte besked og offentliggøres også i nyhedsbrev og her på siden 5. februar.

Læs også

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle med ti istapper på styret? Fortvivl ej: Vi gi'r en håndfuld tip til varme hænder.

Læs her

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der også kører med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere