Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kør med i vintercyklingsugen 2022

I uge 6 er det tid til at finde sin indre viking frem, når vi for andet år i træk sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsugen. Vi cykler hele ugen d. 7.- 13. februar Det er gratis at være med og du kan vinde præmier!

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os - selv de ivrigste cyklister - stiller cyklen væk i vinterhalvåret. Og det er en skam! Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften.

Men vintercykling har mange fede fordele: Du får fx masser af dagslys og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv! Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der kører i hele uge 6.

VINDERNE ER FUNDET - SE HVEM DER HAR VUNDET HER

Det kan du vinde!

I Vintercyklingsugen cykler du på hold med dine kollegaer, men det er din individuelle indsats, der giver gevinst i konkurrencen: Vi trækker lod om præmier blandt alle, der cykler og registrerer mindst én cykeldag i uge 6.*

Hovedpræmien

Vinderen kan cykle afsted på den elegante og praktiske Avenue 'Broadway', der skiller sig ud fra mængden med sin æstetik og modige design. Den stilfulde og elegante cykel er udstyret med kvalitetskomponenter - bl.a. 7 indvendige gear, der kræver minimal vedligeholdelse. Vælg mellem dame- eller herremodel. Se præmien her
Værdi: 10.499 kr.

Cyklen er sponsoreret af HF Christiansen

Og du kan også vinde lækre dagspræmier:

Du er med i lodtrækningen om en ny præmie for hver dag du cykler og registrerer i uge 6.

  • Mandag: SKS CT-Tom multiværktøj med 18 funktioner
  • Tirsdag: Klassisk kvalitetspumpe: SKS Air-X-Press fodpumpe 8.0
  • Onsdag: Praktisk lygtesæt fra Bike Attitude
  • Torsdag: Cateye Velo trådløs cykelcomputer med otte funktioner
  • Fredag: Pleje-pakke til cyklen fra Finish Line
  • Lørdag: Robust Basta LINQ-kædelås
  • Søndag: Legendarisk termoflaske fra Stanley

Vi trækker lod om alle præmierne og offentliggør vinderne her på siden d. 18. februar*
- husk at taste dine cykeldage senest d. 16. februar for at være med i konkurrencen

NYT: Fritidscykling

Som noget nyt i år kan du nu også registrere din cykling i fritiden i et særligt skema på din profil. Din fritidscykling tæller kun med i konkurrencen om hovedpræmien, som er en cykel.

Se her, hvilken slags cykling, der tæller som hvad:

Almindelige cykeldage

Det er din transportcykling i hverdagen: Alle dine cykelture til og fra arbejde - eller hvis du cykler i løbet af arbejdsdagen - fx ud til et møde. Det tæller også som en cykeldag, hvis du kombinerer din cykeltur med bus, tog eller bil til og/eller fra arbejde.

Cykler du en omvej til eller fra arbejde, så tæller det også med her.

Hvis du arbejder hjemme tæller det som en almindelig cykeldag, hvis du cykler en tur før arbejde, i løbet af arbejdsdagen eller som afslutning på din arbejdsdag - fx hvis du cykler en frisk morgentur inden din arbejdsdag - eller hvis du cykler på indkøb, til bageren eller afleverer/henter børn.

OBS! Det tæller kun som én cykeldag, ligegyldigt om du både cykler til og fra arbejde eller kun den ene vej.

Cykeldage i fritiden

Fritidscykling er alt din cykling, der ikke har med arbejdsdagen at gøre. Hvis du fx cykler til biografen efter aftensmaden - så er det fritidscykling. Hvis du cykler en tur på din fridag, er det også fritidscykling. Men cykler du en omvej på vej hjem fra arbejde, så tæller det som en almindelig cykeldag. Du kan derfor godt opleve dage, hvor du må registrere begge typer cykeldage.


Sådan kommer du med

Det er gratis for alle at cykle med i Vintercyklingsugen. Du skal bare logge ind (eller oprette en profil, hvis du ikke har været med før) og invitere dem, du vil have med på dit hold.

5 gode grunde til at cykle med


Du får masser af god og gratis motion

Du får frisk luft, ny energi og godt humør

Du har ekstra god plads på cykelstien

Du laver noget sjovt og aktivt sammen med dine kollegaer

Du kan vinde præmier - og respekt for din seje vikingestil

Materialer

Tilmeldingsskema

Download her

Banner 4X3

Download her

Webbanner

Download her

*Sådan kører konkurrencen:

Jo flere dage du cykler og registrerer i uge 6 - jo større chance har du for at vinde hovedpræmien eller en af dagspræmierne. Vi trækker lod om dagspræmier blandt alle, der har cyklet med i Vintercyklingsugen: Har du fx cyklet mandag d. 7./2? Så er du med i lodtrækningen om et praktisk multiværktøj. Har du cyklet tirsdag d. 8/2? Så kan du vinde en lækker fodpumpe. Onsdag d. 9/2 er der et lygtesæt på højkant, torsdag d. 10/2 en fed cykelcomputer, fredag d. 11/2 et cykelpleje-sæt, lørdag d. 12/2 en kædelås og søndag d. 13/2 en termoflaske. D. 13 februar trækker vi også lod om hovedpræmien - en Avenue Broadway-cykel, blandt alle, der har haft mindst én cykeldag i uge 6. Indtastningsfristen er 16. februar. Vinderne får direkte besked og offentliggøres også i nyhedsbrev og her på siden 18. februar.

Læs også

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle med ti istapper på styret? Fortvivl ej: Vi gi'r en håndfuld tip til varme hænder.

Læs her

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

7. - 13. februar 2022

Gratis for alle

Hold på 2 - 16 deltagere

Tak til jer, fordi I har fået den pragtfulde idé med at tilskynde folk til at cykle til arbejde. Det var det, der fik mig til at starte med at cykle for snart 14 år siden. Tak, fordi I har givet mig en sund vane, som giver mig en indsprøjtning med lykke og velfærd, hver dag jeg cykler.Delia, deltager i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021