Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Årets debutant

Med "Årets debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der ikke tidligere har cyklet til arbejde - men som i årets kampagne er kommet i gang. Der er en lækker Raleigh-cykel på højkant.

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets debutant senest den 2. juni 2022 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets debutant” i emnefeltet.*

Præmien

Årets debutant vinder en lækker og stilfuld mat grå Raleigh Kent citybike**. Trods sit klassiske udseende, er Kent fyldt med moderne og praktisk udstyr. Denne citybike er en perfekt hverdagscykel til dig, der elsker de klassiske designidealer.

Værdi: 5.999 kr.

Læs mere om præmien

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk d. 10. juni 2022

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

** Vinderen kan vælge Raleigh Kent som enten damemodel str. 52 cm eller herremodel str. 56 cm

Kristen fik en cykeltatovering

Vi er mange, der er glade for vores cykler. Men nok ikke HELT så begejstrede som Kristen fra Texas, der var med i sidste års VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kristen blev så bidt af at cykle, at hun fik tatoveret sin elskede lyseblå jernhest på armen.

Læs mere

Chris MacDonald: Sådan kommer du i gang med at cykle

Vi ved godt, at det er sundt at cykle. Alligevel kan det være svært at finde motivationen. Men faktisk kan vi med ganske få virkemidler motivere os selv til at komme i gang med at cykle i hverdagen. Her får du 5 gode råd fra Chris MacDonald.

Læs de gode råd

Særkonkurrencer

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også deltage i særkonkurrencer, hvor der både er udfordringer og præmier på højkant.

Læs mere