Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

  • Årets holdkaptajn 2021

    Er din kaptajn årets bedste? Så nominer hende eller ham til prisen som Årets holdkaptajn senest 2. juni 2021 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets holdkaptajn” i emnefeltet.*

    VINDER:

    Et stort tillykke til Ulla Festersen fra team Spirerne hos Novozymes i Gladsaxe, der er Årets holdkaptajn 2021. Ulla blev nomineret til prisen af sine holdkammerater, der hylder hendes evne til både at holde styr på tropperne og forkæle holdet med snacks og motiverende beskeder - også på hjemmekontorerne.

Præmien:

Årets holdkaptajn 2021 vinder en overnatning for to personer i historiske omgivelser på Dragsholm Slot. Med i præmien er også morgenmad samt 3-retters sæsonmenu baseret på årstidens råvarer inkl. vinmenu i slottets Bistro.

Om Dragsholm Slot

Slottet er et af Danmarks ældste, og har i mere end 800 år ligget i det smukke sydvestlige del af Odsherred i Nordvestsjælland. Den omkringliggende natur er udnævnt som Danmarks første Geopark af UNESCO og indbyder til masser af aktiviteter.

Vinderen får direkte besked og offentliggøres på vcta.dk d. 11. juni 2021.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der også kører med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere

Tilmeldingen er åben

Vi cykler 6.-19. september! Find 2-16 kollegaer, sæt et cykelhold og meld jer til her. Husk: Det er gratis for dig, der var med i maj.

Klik her for tilmelding