Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

  • Årets holdkaptajn 2021

    Er din kaptajn årets bedste? Så nominer hende eller ham til prisen som Årets holdkaptajn senest 2. juni 2021 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets holdkaptajn” i emnefeltet.*

Præmien:

Årets holdkaptajn 2021 vinder en overnatning for to personer i historiske omgivelser på Dragsholm Slot. Med i præmien er også morgenmad samt 3-retters sæsonmenu baseret på årstidens råvarer inkl. vinmenu i slottets Bistro.

Om Dragsholm Slot

Slottet er et af Danmarks ældste, og har i mere end 800 år ligget i det smukke sydvestlige del af Odsherred i Nordvestsjælland. Den omkringliggende natur er udnævnt som Danmarks første Geopark af UNESCO og indbyder til masser af aktiviteter.

Vinderen får direkte besked og offentliggøres på vcta.dk d. 11. juni 2021.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der også cykler med i maj.

Læs mere

Køb T-shirten

Sig "Ja tak" til pedalkraft med kampagne-T-shirten, der både er behagelig at cykle i og bæredygtigt produceret.

Læs mere

Tilmeldingen er åben

Vi cykler i hele maj! Find 2-16 kollegaer, sæt et cykelhold og meld jer til her.

Klik her for tilmelding