Omvejs-onsdag: Kør en omvej - og vind en fed cykel!

Onsdag d. 23. september gælder det om at cykle mere end du plejer. Det giver nemlig både ekstra kilometer i benene OG god træning for hjernen, som bliver stimuleret, når du kører en anden vej, end du plejer.

Sådan er du med

Du kan cykle en omvej alene - men det tæller selvfølgelig også at cykle en tur sammen med dine kollegaer før eller efter arbejde. Bare du cykler længere, end du plejer!

OBS! ARBEJDER DU HJEMME?
Du kan sagtens cykle med alligevel:

Find ud af hvor langt du normalt cykler til og fra arbejde. Kør så en tur, der er længere end din sædvanlige rute. Det kan være før, efter eller i løbet af arbejdsdagen.

Sådan vinder du

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har cyklet længere end de plejer onsdag d. 23. september og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 24. september. Du kan dokumentere på tre måder:

  • Upload et foto fra din omvej med kort beskrivelse af omvejen på Instagram med #OmvejsOnsdag

  • Upload et foto med kort beskrivelse af omvejen på Facebook

  • Send en mail med foto og kort beskrivelse af din omvej til konkurrence@cyklistforbundet.dk

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk senest 9. oktober.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

Kør en ny vej til arbejde - og få din hjerne op i gear

En cykeltur er god træning for dine lårmuskler. Men du kan også udfordre din hjerne med en ny rute.

Læs de 5 gode råd

Godt pumpet!

Du kender det sikkert godt. Dækkene trænger til lidt luft, og så får de ellers med pumpen, til det synger i ringene. Her får du cykelmekanikerens bedste råd til den perfekte pumpning.

Læs mere

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne?

Læs her